Termín červenec 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.11.13 15:34

@Sisinka04 Na rodičáku nejsem. Na RD jsem byla krátce a pak si ji na sebe vzal manžel a já šla do práce. V létě jsem byla těhu a hned rizikové… bohužel nedopadlo dobře a v září revize. Tak jsem od té doby na neschopence, nějak jsem nebyla schopná se do práce vrátit. No a teď rizikové mě stejnak čeká, tak se vlastně nic nezmění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
14.11.13 15:46
@LuckyKat píše:
@zizulka To jsme dvě, člověk je ještě nervoznější než při čekání na test, co? :-D

Tak ted si to vystihla uplne presne :-D :-D :-D Hlavne, aby bylo vsechno v poho… Myslim, ze ted uz budu vic v klidu az to bude dospeli :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
14.11.13 16:14
@jituliik píše:
jejda, tak to opatrně, to je nepříjemné, ale držím palečky, určitě to oba zvládnete. :hug: :hug:

Tak ono to proste bude v poradku! Ja jsem se totiz rozhodla ;-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.13 16:35

@zizulka výborný přístup… :palec: všechno bude na jednicku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
14.11.13 18:59
@Paní Matylda píše:
@zizulka výborný přístup… :palec: všechno bude na jednicku :lol:

S tim pocitam :) Ale vubec jsem teda nepocitala s teplotou :( Jelikoz ji nemyvam, tak jsem vyrizena… Cekala jsem zvraceni a tak, ale tohle ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
14.11.13 20:55

@zizulka zvýšená teplota je v těhotenství normální, já ji měla pořád, ale teda nečetla jsem co jsi o ní psala jestli to máš moc nebo tak :P nebo myslíš bazální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
14.11.13 21:29
@Moondah píše:
@zizulka zvýšená teplota je v těhotenství normální, já ji měla pořád, ale teda nečetla jsem co jsi o ní psala jestli to máš moc nebo tak :P nebo myslíš bazální?

Nene, moji normalni pres den, vecer… Tak 37,3, ale ja teploty nikdy nemela, takze je to pro me hodne zaprah, hlavne v praci teda, premyslim, ze od novyho roku pujdu na nemocenskou, jsem jako rizikova a nebude problem, aby mi to doktor napsal, sam mi to nabizel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
14.11.13 21:32

@zizulka jj to u mě taky není normální ale v těhu jsem jí měla :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
14.11.13 22:20
@Moondah píše:
@zizulka jj to u mě taky není normální ale v těhu jsem jí měla :P

Hihi :lol: Tak aspon, ze nejsem sama kdo si to takhle uzival :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
14.11.13 23:48

@zizulka buď klidná, já jsem byla u všech histerka a dělala jsem ze sebe nemohoucí když jsem „jenom“ těhotná :D na rizikáči jsem byla jen tak, z prdele… měla jsem jenom ležet, přísně, nechtěl mě ani pustit na výlet autem když jsem mu řekla že bych se procházela jenom po okolí :P tak museli jet i s přítelem beze mě pač už to bylo zaplacený, ale mě se začal zkracovat čípek a taky sem první tři měsíce měla silnou ms tak dr nevěřil tomu že to malý vydrží, navíc k tomu ty dvě operace hned na začátku… :D nee fakt jsem to jenom dělala a pač jsem to celé proležela tak na konci jsem se už nemohla skoro hýbat :D to bylo…

tak jsem se rozepsala… :D holky nevadí že jsem pořád tu i když byl test negativní? já třeba odejdu v půlce nebo čtvrtině :P já totiž pořád myslím že jsem nebo jsem byla těhu, budu tu prostě dokud se nepřijde na to proč mi bývá furt zle a nedopínají se mi gatě a cítím se prostě jinak, i pnutí v prsech, minule těhu to taky tak bylo, ale to jsem zjistila až tři dny po ms, včera se mi zdálo že tam byl duch ale pak hned zmizel :? ale ten test byl divný, měla jste některá ten test jakoby tou růžovou zabarvený na místě kde se to drží? oba dva jsem teď tak měla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11371
15.11.13 07:19
@zizulka píše:
Tak ono to proste bude v poradku! Ja jsem se totiz rozhodla ;-) :-)

správné rozhodnutí, tak to má být :D :D :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
15.11.13 07:22

A jaky pouzivas testy? Ja jsem testovaci magor a prijde mi, ze mamatesty se dost zhorsily…casto se rozmazou…atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.13 09:28

Ja si kupuju ty obyčejný Dr. Max a jsou dobry.
Akorát jsem dneska začla špinit, tak doufám, že to nedopadne zase špatně.
:,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
15.11.13 09:34

Dr. Max mi prijdou dobry, ale musi tam byt fakt carka, protoze uz 2 predchozi cykly mi hazely duchy… Ale pokud carka sili, tak je to v pohode..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
15.11.13 09:40

@Paní Matylda máš doma ascorutin? pokud ne tak někoho pošli do lékárny a ležet…já to takhle měla dvakrát a doma dvě děti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí