Poradna duly
Jana Čurdová
@Sisinka04 Na rodičáku nejsem. Na RD jsem byla krátce a pak si ji na sebe vzal manžel a já šla do práce. V létě jsem byla těhu a hned rizikové… bohužel nedopadlo dobře a v září revize. Tak jsem od té doby na neschopence, nějak jsem nebyla schopná se do práce vrátit. No a teď rizikové mě stejnak čeká, tak se vlastně nic nezmění.
@LuckyKat píše:
@zizulka To jsme dvě, člověk je ještě nervoznější než při čekání na test, co?
Tak ted si to vystihla uplne presne
Hlavne, aby bylo vsechno v poho… Myslim, ze ted uz budu vic v klidu az to bude dospeli ![]()
@jituliik píše:
jejda, tak to opatrně, to je nepříjemné, ale držím palečky, určitě to oba zvládnete.![]()
Tak ono to proste bude v poradku! Ja jsem se totiz rozhodla
![]()
@Paní Matylda píše:
@zizulka výborný přístup…všechno bude na jednicku
S tim pocitam
Ale vubec jsem teda nepocitala s teplotou
Jelikoz ji nemyvam, tak jsem vyrizena… Cekala jsem zvraceni a tak, ale tohle ne ![]()
@zizulka zvýšená teplota je v těhotenství normální, já ji měla pořád, ale teda nečetla jsem co jsi o ní psala jestli to máš moc nebo tak
nebo myslíš bazální?
@Moondah píše:
@zizulka zvýšená teplota je v těhotenství normální, já ji měla pořád, ale teda nečetla jsem co jsi o ní psala jestli to máš moc nebo taknebo myslíš bazální?
Nene, moji normalni pres den, vecer… Tak 37,3, ale ja teploty nikdy nemela, takze je to pro me hodne zaprah, hlavne v praci teda, premyslim, ze od novyho roku pujdu na nemocenskou, jsem jako rizikova a nebude problem, aby mi to doktor napsal, sam mi to nabizel.
@zizulka jj to u mě taky není normální ale v těhu jsem jí měla ![]()
@Moondah píše:
@zizulka jj to u mě taky není normální ale v těhu jsem jí měla
Hihi
Tak aspon, ze nejsem sama kdo si to takhle uzival ![]()
@zizulka buď klidná, já jsem byla u všech histerka a dělala jsem ze sebe nemohoucí když jsem „jenom“ těhotná
na rizikáči jsem byla jen tak, z prdele… měla jsem jenom ležet, přísně, nechtěl mě ani pustit na výlet autem když jsem mu řekla že bych se procházela jenom po okolí
tak museli jet i s přítelem beze mě pač už to bylo zaplacený, ale mě se začal zkracovat čípek a taky sem první tři měsíce měla silnou ms tak dr nevěřil tomu že to malý vydrží, navíc k tomu ty dvě operace hned na začátku…
nee fakt jsem to jenom dělala a pač jsem to celé proležela tak na konci jsem se už nemohla skoro hýbat
to bylo…
tak jsem se rozepsala…
holky nevadí že jsem pořád tu i když byl test negativní? já třeba odejdu v půlce nebo čtvrtině
já totiž pořád myslím že jsem nebo jsem byla těhu, budu tu prostě dokud se nepřijde na to proč mi bývá furt zle a nedopínají se mi gatě a cítím se prostě jinak, i pnutí v prsech, minule těhu to taky tak bylo, ale to jsem zjistila až tři dny po ms, včera se mi zdálo že tam byl duch ale pak hned zmizel
ale ten test byl divný, měla jste některá ten test jakoby tou růžovou zabarvený na místě kde se to drží? oba dva jsem teď tak měla ![]()
@zizulka píše:
Tak ono to proste bude v poradku! Ja jsem se totiz rozhodla![]()
správné rozhodnutí, tak to má být
![]()
A jaky pouzivas testy? Ja jsem testovaci magor a prijde mi, ze mamatesty se dost zhorsily…casto se rozmazou…atd…
Ja si kupuju ty obyčejný Dr. Max a jsou dobry.
Akorát jsem dneska začla špinit, tak doufám, že to nedopadne zase špatně.
![]()
Dr. Max mi prijdou dobry, ale musi tam byt fakt carka, protoze uz 2 predchozi cykly mi hazely duchy… Ale pokud carka sili, tak je to v pohode..:-)
@Paní Matylda máš doma ascorutin? pokud ne tak někoho pošli do lékárny a ležet…já to takhle měla dvakrát a doma dvě děti ![]()