Poradna duly
Jana Čurdová
@Paní Matylda Ahoj, taky tě vítám. Mně je zatím úplně normálně. Je to moje 3. těhotenství a vždy mi začalo být blbě až tak 9. týden. Ale byla to taková celodenní nevolnost, spíš jako žaludek na vodě. Při druhém těhu už jsem to měla zmáklé - vysadit úplně kávu, po té jsem zvracela, a nosit u sebe piškoty a když se mi začlo dělat blbě, 2 jsem snědla a bylo zase dobře. Tak doufám, že do třetice to taky zvládnu ![]()
@dolcee Páni, dvojčátka
No jestli tam jsou, těžko reklamovat u výrobce
To dáte ![]()
@Paní Matylda no a doma 6m dceru ![]()
Ale ve středu se teda jeste uvidí. Nic není jistého.
@dolcee seš dobrá, a kolik máš dětí, bylo to plánované? teď je to ještě pohoda ale až ti začne lítat tak to bude fičák plus ještě dvojčátka
ale to dáááš ![]()
Tak jsem byla s nasim mladym nakoupit v obchodaku, nez se jsem omrkla, tak sebral hracku a mazal k pokladnam, litala jsem tam jak pominuta kde je a pak volali rozhlasem kdo ztratil dite, tak je na podladne cislo 5. Myslela jsem ze me fakt uz z toho naseho experta svihne.
@dolcee Teda, ty ses neco jako vyznavac adrenalinovych sportu
To bude parta raubiru ![]()
@Paní Matylda dobrá story ![]()
No ale já si ty dvojky nevymyslela?!
Holky, neni nas tu strašně málo? To nas ma tak málo termin v červenci?
Asi jo, ale to ještě přijde, ale já vás opouštím, test negativní, asi mi takovou neplechu udělala jenom ta ms…
Holky myslim, ze Vas tu malo nebude
Jen se s tim nektere z nas pomaleji zzivaji ![]()
@jituliik píše:
Ahoj holky, mohu se k vám přidat?
Poslední Ms 7.10, takže termín někdy v první polovině července.![]()
![]()
To jsme meli posledni MS stejne ![]()
Dneska jsem byla na krvi, zítra navečer si mám zavolat. Vyloženě počítám s tím, že to jen potvrdí
A pak to oznámím v práci šéfce a nejbližším kolegyním, to bude psina, to se těším ![]()
@Katcha to máš dobrý že to máš v práci tak dobré, já měla smlouvu na dobu určitou, ale měla jsem podezření na mimoděložní těh. tak jsem se v práci rozbrečela a šéfka mi smlouvu neprodloužila ale protože jsem chytla slepák a byla na operaci tak mě nechali dr na rizikáči a tak aspoň tak…
@zizulka píše:
To jsme meli posledni MS stejne
no super,
a koukám krásná fotečka s fazolkou gratulují. a u dr. vše ok???
![]()
Ahoj, tak já byla včera u dr. a srdíčko tam je a podle utz jsem dnes 7+1, takže o pár dní starší než jse čekala
za dva týdny na větší utz a krev na screening, snad vše dobře dopadne ![]()