Termín červenec 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2434
11.11.13 17:23

@Paní Matylda Ahoj, taky tě vítám. Mně je zatím úplně normálně. Je to moje 3. těhotenství a vždy mi začalo být blbě až tak 9. týden. Ale byla to taková celodenní nevolnost, spíš jako žaludek na vodě. Při druhém těhu už jsem to měla zmáklé - vysadit úplně kávu, po té jsem zvracela, a nosit u sebe piškoty a když se mi začlo dělat blbě, 2 jsem snědla a bylo zase dobře. Tak doufám, že do třetice to taky zvládnu :)
@dolcee Páni, dvojčátka :potlesk: No jestli tam jsou, těžko reklamovat u výrobce :mrgreen: To dáte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2030
11.11.13 18:21

@Paní Matylda no a doma 6m dceru :-D
Ale ve středu se teda jeste uvidí. Nic není jistého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
11.11.13 18:23

@dolcee seš dobrá, a kolik máš dětí, bylo to plánované? teď je to ještě pohoda ale až ti začne lítat tak to bude fičák plus ještě dvojčátka :P ale to dáááš :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.13 20:00

Tak jsem byla s nasim mladym nakoupit v obchodaku, nez se jsem omrkla, tak sebral hracku a mazal k pokladnam, litala jsem tam jak pominuta kde je a pak volali rozhlasem kdo ztratil dite, tak je na podladne cislo 5. Myslela jsem ze me fakt uz z toho naseho experta svihne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.13 09:24

@dolcee Teda, ty ses neco jako vyznavac adrenalinovych sportu :lol: :lol: :lol: To bude parta raubiru :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2030
12.11.13 10:31

@Paní Matylda dobrá story :-D

No ale já si ty dvojky nevymyslela?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2030
12.11.13 10:32

Holky, neni nas tu strašně málo? To nas ma tak málo termin v červenci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
12.11.13 13:29

Asi jo, ale to ještě přijde, ale já vás opouštím, test negativní, asi mi takovou neplechu udělala jenom ta ms…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.13 14:27

@Moondah To me mrzi, preju at se zadari co nejdrive. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
12.11.13 18:13

Holky myslim, ze Vas tu malo nebude :mavam: Jen se s tim nektere z nas pomaleji zzivaji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
12.11.13 18:20
@jituliik píše:
Ahoj holky, mohu se k vám přidat?
Poslední Ms 7.10, takže termín někdy v první polovině července. :dance: :dance: :dance:

To jsme meli posledni MS stejne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2434
12.11.13 20:02

Dneska jsem byla na krvi, zítra navečer si mám zavolat. Vyloženě počítám s tím, že to jen potvrdí :! A pak to oznámím v práci šéfce a nejbližším kolegyním, to bude psina, to se těším :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
13.11.13 01:16

@Katcha to máš dobrý že to máš v práci tak dobré, já měla smlouvu na dobu určitou, ale měla jsem podezření na mimoděložní těh. tak jsem se v práci rozbrečela a šéfka mi smlouvu neprodloužila ale protože jsem chytla slepák a byla na operaci tak mě nechali dr na rizikáči a tak aspoň tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11371
13.11.13 07:29
@zizulka píše:
To jsme meli posledni MS stejne :)

no super, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a koukám krásná fotečka s fazolkou gratulují. a u dr. vše ok??? :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
13.11.13 08:55

Ahoj, tak já byla včera u dr. a srdíčko tam je a podle utz jsem dnes 7+1, takže o pár dní starší než jse čekala :) za dva týdny na větší utz a krev na screening, snad vše dobře dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí