Poradna duly
Jana Čurdová
Od kdy by melo byt videt srdicko? Radsi bych se objednala tak, aby uz bylo videt.
@Katcha Co jsem tak vyčetla tak to je různé. Prý v rozmezí 6.-9. týden. Nebudu nikam spěchat. K dr. pujdu až tak příští týden nebo ten další a stejnak nemá utz. Dnes jsem dle MS 5+4 a je mi dobře, tak to nechci nějak uspěchávat.
@jituliik píše:
no super,![]()
![]()
a koukám krásná fotečka s fazolkou gratulují. a u dr. vše ok???
![]()
![]()
![]()
![]()
Jdu tam 2.12. tak by mi meli rict vic
, ale uz mleli neco o genetice.Mam Crohna, tak musim davat bacha ![]()
@LuckyKat Ja tam vidim // takze myslim, ze muzes, gratuluju ![]()
@Paní Matylda @axaxa Dik! Az tam budu dnes volat kvuli te krvi, bude me chtit sestra objednat co nejdri tak bych to mohla ukecat az na prespristi tyden.
A co potencialni dvojcatkova mamina? Dnes bude znovu utz?
@Katcha Super, tak děkujuu, taky je tam vidím, ale člověk někdy vidí něco, co není pravda ![]()
@LuckyKat Je to tam, taky jsem lovila ze začátku duchy, a až teď téměř po dvou týdnech co jsem ulovila „ducha neducha“ mám dvě čárky jak ze žurnálu.
Udělej si test tak za dva dny znovu a uvidíš jak čárka bude sílit. ![]()
Udělám si ho v sobotu, ať z toho manža taky něco má
. Děkuju moc, tyjo, bylo by super mít červencáče
(to jsem vymyslela slovo teda
)
Me ten cervenec na druhou stranku trosicku mrzi, jmena která se nám líbí jsou cervencova. A to se mi nechce detem delat, mit narozeniny a za dva dny svatek. Budeme asi muset potom vybirat znovu. ![]()
@Paní Matylda To máš pravdu, ale zase pořád lepší vybrat jiná jména (je jich tolik hezkých) než mít prosinčátko
.. Vánoce neposuneš ![]()
@Paní Matylda my svátky neřešíme, ale malý je ondra a narodil se v listopadu a v prosinci vánoce a ondřej je 30.11 ![]()
@LuckyKat píše:
Co holky, myslíte, že se můžu přidat?
Gratulace ![]()
Je to fakt, tuhle prkotinu nejak vyresime, hlavne at jsme zdravi.