Poradna duly
Jana Čurdová
Jak vam holky je? Uz se dostavily nevolnosti? nebo vse v pohode?
Ja se zatim citim uplne v pohode, ale je fakt ze hodne odpocivam. Kdyz je tak brzo tma, tak ono to je takove ospale ![]()
Holky, tak je to tam. V pátek na kontrole dokonce 2 ks ![]()
Ale jedno jeste nemelo srdíčko, tak ve středu zase budeme chytřejší.
Mne je teda špatně dost, to při prvním neznám..
@Paní Matylda vítej
jj teď je venku pěkně hnusně, to člověka nic nebaví ![]()
@dolcee jéé gratuluju, přeji ti aby obě byly zdravé bublinky, je to štěstí
a tys říkala žes byla na ivf nebo to máš dědičné? dvojčátka?
@Paní Matylda vítej ![]()
@dolcee ty jo, dva kousky
mě je šíleně blbě - taky neznám z předchozích těhu, celodenně jsem v dosahu wc a teda doufám, že tam bude jen jedno. To by mě asi kleplo, k těm dvou raubířům co mám doma ![]()
@dolcee
to je dobrý, to už se moc nevidí
a vy nemáte nikoho v rodině z dvojčat, babička nebyla?
tak to ti přeji krásné zdravé dětičky
a hodně sil ![]()
Tak to je bomba hned dva kusy
to moc gratuluju!! Doufam, ze me bude ta radost cekat v podobe jen jednoho kousku
Ikdyz dum mame velky, vesli bychom se, ale nervy mam jenom jedny ![]()
@Paní Matylda dům velký nervy jedny
to je hezky řečeno
no mě by to bylo fuk, hlavně aby byly zdravé
ale stejně těhu nejsem a pokud jo tak falešně pač mi kape i mlezivo
pnou prsa.. ještě že zítra příjde test, ale holky je možné abych měla v těhotenství hodně bolestivou ms? já si nemůžu pomoct, furt mám hlad, potím se, což u mě není zvykem, pnou prsa, dokonce se tvoří mlezivo, cítím jakoby pohyby, občas mi bývá nevolno, co si mám o tom myslet? Ano, zítra si udělám test, ale je možné mít v těhu bolestivou MS???
@Moondah za zkousku rozhodne nic nedas
Na intru jsem mela spolubydlici jejiz starsi, trochu divocejsi sestra otehotnela a protoze oba rodice gynekologove v mistni nemocnici tak cele tehu nebyla u lekare. Pry prvni dva cykly jeste mela MS, tak si myslela v „terminu“ ze to bude az o dva mesice pozdeji. A protoze byla takova udelana, podsaditejsi a mimi bylo hodne schovane v panvi, tak to ani nikdo nepoznal. A borka jeste jela tyden pred porodem lyzovat na Kaprun. Kdyz se ji holcicka narodila, tak uz byla skoro dozelena jak byla prenosena. Ale nakonec v poradku, akorat rozruch na malomeste ![]()
@Paní Matylda wow
mazec
jj a pak to jsou ty zprávy v televizi že žena nevěděla že je těhotná a porodila ![]()
Podobne na tom byla i moje spoluzacka a to jsem fakt nepobrala. Jednoho vecera ze pujdeme s holkama na pivko, tak rikame kde je Magda a druha kamaradka nam oznamila, ze ji Magda volala z porodnice, ze ma holcicku. Fakt me to hlava nebrala jak se tehu da schovat. Ja byla pri prvnim jak koule.