Termín červenec 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1485
13.11.13 13:01

@zizulka Děkujuu, i já tobě, jak koukám, tak je k čemu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
13.11.13 13:02
@Paní Matylda píše:
Me ten cervenec na druhou stranku trosicku mrzi, jmena která se nám líbí jsou cervencova. A to se mi nechce detem delat, mit narozeniny a za dva dny svatek. Budeme asi muset potom vybirat znovu. :roll:

To ja jsem spis rada, protoze u nas rodina je vsichni zari, rijen a tak, tak aspon neco bude jindy :)) Ale s tema jmenama jste me dostali, jdu zkouknout kalendar :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1485
13.11.13 13:06

@Paní Matylda @zizulka Přesně tak.. Mě by ještě k tě jménům zajímalo jak je to s těma, co nejsou v kalendáři, podle čeho se slaví svátek. Manžovi se líbí třeba Vanessa a ta v kalendáři není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
13.11.13 13:23

@Paní Matylda jména se vždycky nějak vyřeší :) kluci mají oba svátek v prosinci, jeden je jarní, druhý letní…třetí jméno bych taky dala nejraději prosincové - ale ty co se mi líbí, méme vybrané :mrgreen: tak budu čekat až si mimino jméno vybere samo, u druhého jsme měla pocit, že je to „PRAVÉ JMÉNO“ až ve 36.tt, před tím jsem se doma nedookázali dohodnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
13.11.13 13:25

@LuckyKat gratuluju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
13.11.13 13:29

@LuckyKat tak třeba Vanessa má svátek 24.5., já ji v kalendáři mám :)stačí, že to jméno někde existuje, nebo je v knize od Knappové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1485
13.11.13 13:31

@axaxa Děkuju moc.. Ty jsi jí našla v kalendáři, jo? Já koukala v práci do stolního a nic, tak aspoň že tak. Ale stejně ještě budu přemýšlet o jiným :-D… Přijde mi moc dlouhý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
13.11.13 13:38

@LuckyKat jj našla :) obyč kapesní diář, stolní kalendář nic - ty dělají snad pořád stejné a „novější“ jména nepřidávají… Jméno stačí klidně až po porodu :mrgreen: my teda řešili s manželem jména když jsem nebyla ani těhotná, ale prostě se neshodneme, je to boj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1485
13.11.13 13:43

@axaxa no právě, my to řešili už jsme se o dětech začli trochu bavit. Kluka nechává na mně, ale holku má jasnou, no.. Ono je to docela vtipný, to dohadování se :-D. Já bych asi nedokázala po porodu vybrat jméno, jsem hrozně zbrklej člověk a je mi jasný, že bych to dítě pojmenovala v návalu euforie po porodní asistentce nebo panu doktorovi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
13.11.13 16:14

Tak jediny chlapecky jmeno na kterym jsem se s mym milym shodla je cervencovy :-D:-D:-D super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.13 16:27

Docela dost jmen i neobvyklých je na
http://www.rodina.cz/…/default.asp
a je u jmena napsano kdy slavi svátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.13 16:27

U nas byl pri prvnim sileny boj o jmena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
13.11.13 16:57

Na vybírání jména jsem hodně zvědavá. Když jsme vybírali jen my dva s manželem, byl to jeden velký kompromis :roll: A teď na to budeme 4, děti už jsou velké. Chuďátko malé, možná bude mít 4 jména :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1485
13.11.13 17:02

@Paní Matylda @Katcha Mně je jasný, že se u nás jména budou měnit celých 9 měsíců :-D A dík za ten seznam, teď to bude ještě „jednodušší“ :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wecernice2
13.11.13 21:19

Ahoj holky. Taky jsem zjistila tu radostnou novinu. Termín by měl být kolem 19. července. Kontrolu budu mít ve středu.. snad už bude něco vidět. Jinak by to bylo naše druhé dítě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex