Poradna duly
Jana Čurdová
@Moondah píše:
@zizulka buď klidná, já jsem byla u všech histerka a dělala jsem ze sebe nemohoucí když jsem „jenom“ těhotnána rizikáči jsem byla jen tak, z prdele… měla jsem jenom ležet, přísně, nechtěl mě ani pustit na výlet autem když jsem mu řekla že bych se procházela jenom po okolí
tak museli jet i s přítelem beze mě pač už to bylo zaplacený, ale mě se začal zkracovat čípek a taky sem první tři měsíce měla silnou ms tak dr nevěřil tomu že to malý vydrží, navíc k tomu ty dvě operace hned na začátku…
nee fakt jsem to jenom dělala a pač jsem to celé proležela tak na konci jsem se už nemohla skoro hýbat
to bylo…tak jsem se rozepsala…
holky nevadí že jsem pořád tu i když byl test negativní? já třeba odejdu v půlce nebo čtvrtině
já totiž pořád myslím že jsem nebo jsem byla těhu, budu tu prostě dokud se nepřijde na to proč mi bývá furt zle a nedopínají se mi gatě a cítím se prostě jinak, i pnutí v prsech, minule těhu to taky tak bylo, ale to jsem zjistila až tři dny po ms, včera se mi zdálo že tam byl duch ale pak hned zmizel
ale ten test byl divný, měla jste některá ten test jakoby tou růžovou zabarvený na místě kde se to drží? oba dva jsem teď tak měla
Tak pro me za me budu taky hysterka, hlavne kdyz porodim zdravi dite.Moje mami o prvni prisla… Ja mam Crphna, v praci na nervy.Pred pul rokem mi uz rikala doktorka na gastru, ze mam zmenit praci, ze se mi zhorsuje Crohn. Takze jestli 2ho dostanu prukazku, tak jdu od ledna-po vanocich na rizikac, abych se jeste dostala za mym tatpu, protoze bydli daleko a pak uz jen nazdar nemecky blbci v praci!!!
A hezky tu bud, treba to vyjde
![]()
@zizulka
ty to dáš
neboj dr tě v práci nenechá, já měla průkazku už od srdíčka ![]()
Ahojda
můžu se k vám přidat? Dnes jsem našla //. Bylo to sice nečekané a neplánované, ale máme radost ![]()
Ahojky, koukam, ze mas 10ti mesicni holcicku!:) Moc gratuluju k tehotenstvi!:)) Ja mam 13ti mesicni holcicku, ale planovali jsme to..:)
@feésM @Sisinka04 Pěkně se nám to tu rozrůstá
Máte koukám docela drobečky zatím, sice fičák ze začátku, ale budou skvělí parťáci a vyhrajou si spolu. První dvě děti mám 2,5 roku od sebe, i tak to bylo náročné, protože dcera sice byla celkem samostatná, ale o to víc si možná uvědomovala „vetřelce“ takže docela žárlila. Bráchu sice zbožňovala, ale mojí pozornost si vynucovala v ty nejnevhodnější chvíle. No teď doufám, že budou sourozence opečovávat a pomáhat mi
Bude jim 12,5 a necelých 10 ![]()
@Sisinka04 Taky moc gratuluju
Jojo, příští týden jí bude 11 měsíců. Chtěli jsme o druhé začít snažit v létě, ale vybralo si to samo. ![]()
@Katcha No jsem na to zvědavá, ale s bráchou jsme od sebe o 13 měsíců a mamka říkala, že to byl mazec, ale dalo se to a máme k sobě hodně blízko, tak to snad bude v pohodě. Jé, tak to budou už pomáhat ![]()
Tak jsem holky včera začla špinit. Dnes mi to nedalo a jela do nemocnice. Na utz naprosto čisto. Nikde nic. U me mudr. jsem ještě nebyla a z krve jsem potrvzené těhu neměla, ale na několika testech dálnice jak čítanky. Pan doktor mi řekl, že jsem se tím zašpiněním buď vyčistila nebo mi asi blbnou hormony. Takže u nás z toho asi nic nebude. Každopádně mě v pondělí poslal k mé mudr. na krev a vyšetření. Uvidíme, kde byl zakopaný pes. ![]()
Takže se tu asi s vámi rozloučím a budu si muset ještě počkat.
@Paní Matylda to je mi líto, příště to výjde, nebo ještě uvidíš, mě v nemocnici taky řekli když jsem šla na ten slepák že v udaném týdnu kdy jsem tam šla už by mělo jít vidět více tak třeba mají na to horší utz nebo blbé oko, nevím.. uvidíš.. třeba to výjde, a pokud ne teď tak příště
![]()
Tak mě to nedalo a takhle vypadájí můj dnešní test… dnes na utz nikde nic… včerejší a dnešní špinění stále mírně pokračuje… asi už mi tělo blázní… ![]()
@Paní Matylda mě taky v nemocnici strašili že z toho nic nebude…
@Paní Matylda třeba mají blbý utz…uvidíš v pondělí podle krve. držím palce