Termín červenec 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1038
15.11.13 09:41

@Sisinka04 gratuluju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
15.11.13 11:29
@Moondah píše:
@zizulka buď klidná, já jsem byla u všech histerka a dělala jsem ze sebe nemohoucí když jsem „jenom“ těhotná :D na rizikáči jsem byla jen tak, z prdele… měla jsem jenom ležet, přísně, nechtěl mě ani pustit na výlet autem když jsem mu řekla že bych se procházela jenom po okolí :P tak museli jet i s přítelem beze mě pač už to bylo zaplacený, ale mě se začal zkracovat čípek a taky sem první tři měsíce měla silnou ms tak dr nevěřil tomu že to malý vydrží, navíc k tomu ty dvě operace hned na začátku… :D nee fakt jsem to jenom dělala a pač jsem to celé proležela tak na konci jsem se už nemohla skoro hýbat :D to bylo…tak jsem se rozepsala… :D holky nevadí že jsem pořád tu i když byl test negativní? já třeba odejdu v půlce nebo čtvrtině :P já totiž pořád myslím že jsem nebo jsem byla těhu, budu tu prostě dokud se nepřijde na to proč mi bývá furt zle a nedopínají se mi gatě a cítím se prostě jinak, i pnutí v prsech, minule těhu to taky tak bylo, ale to jsem zjistila až tři dny po ms, včera se mi zdálo že tam byl duch ale pak hned zmizel :? ale ten test byl divný, měla jste některá ten test jakoby tou růžovou zabarvený na místě kde se to drží? oba dva jsem teď tak měla :?

Tak pro me za me budu taky hysterka, hlavne kdyz porodim zdravi dite.Moje mami o prvni prisla… Ja mam Crphna, v praci na nervy.Pred pul rokem mi uz rikala doktorka na gastru, ze mam zmenit praci, ze se mi zhorsuje Crohn. Takze jestli 2ho dostanu prukazku, tak jdu od ledna-po vanocich na rizikac, abych se jeste dostala za mym tatpu, protoze bydli daleko a pak uz jen nazdar nemecky blbci v praci!!!

A hezky tu bud, treba to vyjde ;-) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
15.11.13 12:24

@zizulka :hug: ty to dáš :) neboj dr tě v práci nenechá, já měla průkazku už od srdíčka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
15.11.13 20:34

Ahojda :) můžu se k vám přidat? Dnes jsem našla //. Bylo to sice nečekané a neplánované, ale máme radost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
15.11.13 20:38

Ahojky, koukam, ze mas 10ti mesicni holcicku!:) Moc gratuluju k tehotenstvi!:)) Ja mam 13ti mesicni holcicku, ale planovali jsme to..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
15.11.13 20:59

@feésM @Sisinka04 Pěkně se nám to tu rozrůstá :D Máte koukám docela drobečky zatím, sice fičák ze začátku, ale budou skvělí parťáci a vyhrajou si spolu. První dvě děti mám 2,5 roku od sebe, i tak to bylo náročné, protože dcera sice byla celkem samostatná, ale o to víc si možná uvědomovala „vetřelce“ takže docela žárlila. Bráchu sice zbožňovala, ale mojí pozornost si vynucovala v ty nejnevhodnější chvíle. No teď doufám, že budou sourozence opečovávat a pomáhat mi :oops: Bude jim 12,5 a necelých 10 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
15.11.13 21:37

@Sisinka04 Taky moc gratuluju :)Jojo, příští týden jí bude 11 měsíců. Chtěli jsme o druhé začít snažit v létě, ale vybralo si to samo. :)
@Katcha No jsem na to zvědavá, ale s bráchou jsme od sebe o 13 měsíců a mamka říkala, že to byl mazec, ale dalo se to a máme k sobě hodně blízko, tak to snad bude v pohodě. Jé, tak to budou už pomáhat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.13 10:27

Tak jsem holky včera začla špinit. Dnes mi to nedalo a jela do nemocnice. Na utz naprosto čisto. Nikde nic. U me mudr. jsem ještě nebyla a z krve jsem potrvzené těhu neměla, ale na několika testech dálnice jak čítanky. Pan doktor mi řekl, že jsem se tím zašpiněním buď vyčistila nebo mi asi blbnou hormony. Takže u nás z toho asi nic nebude. Každopádně mě v pondělí poslal k mé mudr. na krev a vyšetření. Uvidíme, kde byl zakopaný pes. :(
Takže se tu asi s vámi rozloučím a budu si muset ještě počkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
16.11.13 11:03

@Paní Matylda to je mi líto, příště to výjde, nebo ještě uvidíš, mě v nemocnici taky řekli když jsem šla na ten slepák že v udaném týdnu kdy jsem tam šla už by mělo jít vidět více tak třeba mají na to horší utz nebo blbé oko, nevím.. uvidíš.. třeba to výjde, a pokud ne teď tak příště :) :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.13 11:06

@Moondah Určitě to vyjde, teď budeme v kategorii snažilky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.13 11:07

Ale zkusím si stejnak udělat test jestli čárka neslábne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.13 13:11

Tak mě to nedalo a takhle vypadájí můj dnešní test… dnes na utz nikde nic… včerejší a dnešní špinění stále mírně pokračuje… asi už mi tělo blázní… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
16.11.13 13:49

@Paní Matylda no vidíš, říkala jsem ti to :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
16.11.13 13:50

@Paní Matylda mě taky v nemocnici strašili že z toho nic nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
16.11.13 14:24

@Paní Matylda třeba mají blbý utz…uvidíš v pondělí podle krve. držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie