Poradna duly
Jana Čurdová
@Zandys To mám taky, vždycky jsem dokázala břicho zatáhnout a teď mi to nejde ani vleže na zádech
. Doufám jen, že nebudu taková ta hrošice na kterou není přes pupek ani vidět ![]()
Ahoj, taky jsem se rozhodla přidat do diskuse
Podle MS mi termín vychází na 19/7. Minulý týden nebylo na UTZ nic vidět, a prý to bude asi mladší… už mám za sebou dva zamlklé potraty a dnes jdu na další kontrolu, tak snad už něco uvidím. Jsou to nervy, když už nám to dvakrát nevyšlo. HCG mi stouplo za 1800 na 6400, tak snad už ![]()
Ahoj holky ![]()
mohu se kvám přidat? //čárky se mi ukázaly už před čtyřmi týdny:) Před 14dni jsem byla u dr a byla tam malá dubinka. v pondělí jdu na UZ tak doufám že bude vše v pořádku, a budu se moct začít těšit:) jinak tehotenství je neplánované. Mam doma 2letýho syna. a vubec si nedovedu představit že bych v červenci mela další přirustek… ![]()
@kukanda17 Ahoj, vítej
to zvládneš..já mám doma dva raubíře dva roky a kousek od sebe (plánovaně) a jsou to supr parťáci. A teď v červenci snad přibude další kousek ![]()
@LuckyKat To jsem ráda, že nejsem sama teda. Chci začít chodit plavat, ale dokud nebude poznat, že jsem opravdu těhotná, tak vypadám, že jsem akorát ztloustla, což mi vadí. Vím, že je to asi to poslední, co bych měla teď řešit, ale mimo blbých nálad a velké žízně, ani nepociťuju, že nějakého prcka čekám…
Ahoj holky, ja jsem dnes 6+0 a mam holcicku 13 mesicu… A jak priprvnim tehotenstvi mi nic nebylo, tak ted mi zacina byt prapodivne od zaludku..
@weerunka Samuel je pěkné jméno, taky ho chceme pro kluka, ale pro holku vůbec nevím, tak můžu jen doufat, že to bude kluk
![]()
@Zandys Děkujem. My právě u syna jsme měli hned jasno že to bude Sam a pro holku jsme se nedohodli ale přítel si byl na 100% jistej že to bude kluk, a vyšlo to
Ted máme zas jméno jen pro kluka a pro holku prostě nevíme
tak nám třeba zas výjde chlapeček ![]()
Z praktickýho hlediska by byl kluk lepší - oblečení, výbava, hračky… ale hlavně nám jde o to aby bylo vše vpořádku a miminko bylo zdravé ![]()
@kukanda17 Gratuluju a soucitím
Mám doma 20.měsíčního neplánovanýho kluka a ted po druhé neplánované..takže si to nedokážu vůbec představit
malej má ještě plýny a je to prostě takový mimino který se teprv všecko musí naučit ale zas je moc hodnej, šikovnej a pomáhá mi
vše jde zvládnout a je pravda že tak malý věkový rozdíl je pro děti super - budou ksobě blízko a budou si brzo spolu hrát ![]()
@Keša83 To máme stejný termín a ještě Wecernice myslím má taky 19.7. Jak jsi dopadla dnes? Já jsem byla v úterý a byl tam jeden náznak akce srdeční a ten druhý stín…
Tak doufám, že taky už něco bylo vidět ![]()
@kukanda17 To zvládnete všichni! První dvě děti jsou od sebe 2,5 roku a dalo se to. Samozřejmě občas fičák, dcera nám to jako rodičům dala občas sežrat, ale bráchu milovala. A někdy ještě miluje, pokud on se nechá
No, je jim 9 a necelých 12 ![]()
Děkuji za přivítaní
muj synek je torchu víc živější, ani chvilku naposedí. Už ted jsem navečer hotová, unavená. Jsem zvědavá jak to budu mit před porodem, to bude masakŕ. a K tomu stavíme baráček a doufám že se v červnu stihnu přestěhovat. Snad to stihnem dobudovat:) Jinak koukám že tady jsou dost maminky s mamými dětátky:) Musíme to zvládnout ![]()
@kukanda17 My máme doma 11cti měsíční holčičku a taky se nám tam neplánovaně vloudila bublinka.
Kája je taky pěkná živolka. V 6ti měsících a 5ti dnech se sama poprvé postavila v postýlce, na 9ti měsících už dělala první krůčky sama. Teď lítá jak drak. Zatím si to neumím představit ještě s druhým do toho, ale bude to muset přijít
Já jsem od sebe s bráchou o 13 měsíců a mamka to taky přežila ![]()
@LuckyKat Tak já jsem byla u první přesně taková hrošice
Přibrala jsem 21kg (a to to do 30.ho týdne vypadalo, že budeme rádi, když budu mít nahoře 12-15kg. přibírala jsem málo) a všichni se mě ptali, jestli nečekáme dvojčátka
Ale je to v klidu, celých 21 kg je dole ![]()
Ahoj holky, tak se hlásím do klubu rodiček v červenci. Jen podotknu, že naposled jsem rodila před rokem svého třetího chlapečka a momentálně jsem ještě v šoku, že jsem těhotná
Zatím to nikdo neví jen já a manžel, tak anonymně…potom se odhalím ![]()
@Zandys píše:
@LuckyKat To jsem ráda, že nejsem sama teda. Chci začít chodit plavat, ale dokud nebude poznat, že jsem opravdu těhotná, tak vypadám, že jsem akorát ztloustla, což mi vadí. Vím, že je to asi to poslední, co bych měla teď řešit, ale mimo blbých nálad a velké žízně, ani nepociťuju, že nějakého prcka čekám…
Holka ty mi fakt mluvís z duse ![]()
@Katcha Včera na ultrazvuku byla změna od minule a byl vidět alespoň 9mm gestační váček, ale bohužel zatím prázdný… Dostala jsem Utrogestan a na další kontrolu jdu až 9/10. To čekání bude šílený. Všichni už tak okolo počítají s tím, že to dopadne stejně jako v předchozích dvou ZT a váček zůstane prázdný
Já zkouším být pozitivní a doufat, že napotřetí to vyjde. Tak nám držte palce! ![]()