Poradna duly
Jana Čurdová
Zdravim vas, vsechny maminky cekatelky:) Smim se k vam pridat? Ve ctvrtek jsem prubla svuj uplne prvni tehotensky test v zivote a hned na nem byli dve carky, ikdyz jedna slabsi, v nedeli na dalsim testiku uz byla carecka silnejsi tak se zitra chystam na kontrolu k dr, posledni ms 13.10,jsem napnuta a nervozni aby bylo vsechno v poradku
To mas asi pozdeji ovulaci, protoze ja mela ms 17.10. a uz pres tyden mam druhou carku silnejsi nez testovaci..
Tezko rict, nikdy sem se o ovulaci nijak nezajimala
Ale cykly mam dost dlouhe,37 dni nebylo vyjimkou, tak z toho usuzuju ze to mozne asi je.. ![]()
Tak to asi urcite…ja mam 28… A na kontrolu jdu az 9.12., aby uz bylo videt vsechno..
@Lucie Bety. píše:
Zizulka:moc gratuluji. a ten ultrazvuk mas z kolikatyho tydne tehotenstvi?
ten co jsem pridavala ted je 8tt+0
takze osmy tyden ![]()
@Sisinka04 píše:
Toho uz se nezbavis nikdy..:)
Tak ja jsem si to hned myslela, jak na to koukam
Ale stejne je to takovej zajimavej pocit, kdyz vis, ze v tobe neco zije ![]()
Mam doma rocni holku a prijde mi neuveritelny, ze ten flicek na utz je ted takovej lump a vyrostla ve me..:)
@Sisinka04 píše:
Mam doma rocni holku a prijde mi neuveritelny, ze ten flicek na utz je ted takovej lump a vyrostla ve me..:)
Jo tak tomu verim a moc se tesim az se toho taky dockam
Ale jeste to bude chvilku trvat ![]()
Hele me prijde ze je to vcera kdy jsem nasla // s dcerou..:) a ted ji bude 14 mesicu..
@zizulka strašně rychle to letí
jsme nedávno koukala na fotky z porodnice, si to pamatuju jako kdyby to bylo před pár měsíci a přitom jdeme v lednu se straším k zápisu do školy ![]()
@axaxa píše:
@zizulka strašně rychle to letíjsme nedávno koukala na fotky z porodnice, si to pamatuju jako kdyby to bylo před pár měsíci a přitom jdeme v lednu se straším k zápisu do školy
Mami ma malou, ja mam tedka temer 6ti letou segru a taky mi prijde, ze to desne raychle uteklo
Ono to s tema spuntama asi hodne leti ![]()
Ahoj´holky, tak jak se vám daří? já byla na kontrole v pondělí a ještě pořád nebilo srdíčko, tak za 14dni už musí bít
Jinak pořád mam ranní nevolnosti už se těším až to skončí
Už vám všem bije srdíčko?
A pujdete na skrining? Já bych chtěla jít, u nás stojí 800kč, tak to není tak straštné.
Ahojky, já jsem jsem byla na kontrole před týdnem a to už bilo krásně srdíčko. Jinak je mi úplně dobře, až na změny nálad, velkou žízeň a malé bříško, bych ani nepoznala, že jsem těhotná
Další kontrolu mám 17.12., tak uvidíme, co bude dál…
Ahojky, ja jdu v pondeli poprve k dr., a uz by srdicko melo bit, budu v 8.tydnu…u dcery bilo uz v 7.. Uz se zacinam fakt tesit na kontrolu, jak se to blizi…a na screening urco pujdu a bude me stat okolo 1000..
Jinak v prvnim tehu jsem taky ani nevedela, ze jsem tehotna…ted mam celodenni nevolnosti…