Poradna duly
Jana Čurdová
Koukám, že holek, co mají TP v červenci je až až
. To budou plný porodnice
. A co jinak, holky, chodíte normálně do práce nebo už jste doma? ![]()
Já jsem taky na rodičáku s 2ročním chlapečkem, už jsem si i zvýšila rodičák na maximum, takže statu propadne necelých 5000tis.
Tak akorát nevím kdy bych měla zamestnavateli oznámit že nenastoupim so práce ale na pracák… Maminky co jste na rodičáku?
![]()
Ja mam rodicak maximalni, takze do dvou let, ale prcek se narodi driv, takze statu necham asi 30000…
Já jsem doma na rizikovým těhotenství protože u nás v práci je moc velká fyz. námaha a hlavně šílenej smrad z chemikálií jo holky chtěla sem se vás zeptat jak to máte se spaním protože já se kazdou noc aspon 4× 5× vzbudím a dýl než v 6 nevstanu a je jedno jestli usnu v 8 nebo v 10 večer…
@d.roses Spat bych mohla porad kdyby to slo
Taky se samozrejme budim, aspon jednou za noc jdu na zachod, mam zizen. Ale jsem schopna okamzite znovu usnout. Bohuzel ve vsedni dny vstavam v pul 6 do prace. Po materske uz to tahnu 7. rok v praci. Nejvyssi cas na dalsi MD ![]()
Ad narvane porodnice - jak je to s tou registraci? Pred 10 lety to jeste nebylo tak ja vubec nevim ![]()
Tak já jsem taky doma s tříleťákem ![]()
@Katcha registruje se hlavně v Praze, tam všechny porodnice, jinde snad ne. U nás teda je „registrace“ při přechodu od dr. do péče porodnice v 36.tt, jen se vyplní papíry.
Bydlim kousek od Prahy…
Holky a jak vam je? Ja mam neustale pocit, ze mam kocovinu…nezvracim, ale casto se mi zvedne zaludek… Pri pomysleni na nektera jidla (i kdyz je mam jinak rada) ve me vyvolavaji uplne pocit na zvraceni…
Já ze Středních Čech, taky „kousek“ od Prahy ![]()
mě už se dělá konečně líp, už nezvracím
žaludek pořád na vodě a vůbec nezvládám sníst jakýkoliv mléčný výrobek a ovoce. Teď mám zase šílený kašel a doufám, že se neprokašlu k zápalu plic jako loni, to by bylo v těhotenství asi horší
Ja jsem z Prahy (pochazim ale ze severnich Cech). Rodit chci v Motole, druhe dite se tam narodilo a mam to nejbliz. Uz jsem koukala na web a po 14 tt se zaregistruju. Pry tam neni extra naval tak snad to bude v poho.
Jinak nevolnosti jsou lepsi, sice ne jeste uplne, ale da se fungovat a uz obcas i neco v domacnosti podelam
Vyborne mi dela studene mleko, studeny jogurt, studeny dzus. V lete by to bylo lepsi, ted se bojim nachlazeni
V sobotu jsem si dala gulas a to bylo peklo, citila jsem ho i druhy den ![]()
Ahoj holky, tak já se s vámi loučím, včera jsem byla na revizi, srdíčko nebilo
chjo co se na dělá, je to příroda. Takže všem přeji pohodové těhotenství, lehký a rýchly porod a zdravá nádherná miminka. ![]()
@kukanda17 to je mi líto
přeji ať se brzy zadaří znovu a vše je bez komplikací ![]()