Poradna duly
Jana Čurdová
Také držím palečky, aby se tam objevilo miminko. Mě u prního taky dlouho nic nebylo vidět, pak mi napsal hormony a za týden už tam malý bodít byl ![]()
@Sisinka04 diky! poslední ms byla 12/10, podle utz to právě vypadá mladší… minulý týden byla vidět jen zvětšená sliznice, včera váček, tak jsou aspoň nějaké pokroky ![]()
@axaxa @kukanda17 děkuju za podporu! ![]()
@Zandys No, někomu to třeba může přijít jako řešení blbin, ale já si třeba myslím, že pokud budu nespokojená v těhu, tak se to podepíše na mimču. Jako že když budu v pohodě, spokojená, vyrovnaná, tak to pak bude kliďas vyrovnanej
. No a jak jsi psala s tím, že krom žízně a nálad na sobě nic nepociťuješ, tak to máme stejně. Já nejsem taková ta lítostivá teda, ale spíš podrážděná a vozím se po manžovi. Jo a hrozně mě štvou lidi v buse. Jako že moc, pořád kašlou, nedávaj si ruce před pusu… Ach jo…
Jo a jméno Samuel je taky můj favorit pro kluka.
@LuckyKat Právě, jak píšeš. Mě aj mrzí, že nejsem víc v pohodě nebo víc šťastná, že se to povedlo a naplno si to užívat, přitom bych měla být, když člověk slyší o těch problémech okolo, snad mi to bude docházet víc, jak mimčo poroste… Akorát vždycky zbytečně vyletím, jak není po mém, pak je mi to zase líto, to je strašné
Autobusem naštěstí nejezdím
To by mě asi dorazilo úplně, mám šíleně citlivý nos, každý pach mi vadí a kór tam. Na pachy jsem citlivá od mala, ale teď je to extrém teda.
@LuckyKat @Zandys myslím, že to neplatí…já se v těhotenstvích strašně stresovala, byla fakt protivná, pořád brečela (škola, práce) a starší je náladový, hyper a prostě má s chováním problémy. Druhý je naprostý kliďas a jede si o svém
Jako jasný, že je lepší být v klidu, ale když to nejde ![]()
@axaxa Tak to je fajn
Docela se toho děsím, co přijde… Všechny moje kamarádky a vesměs lidi kolem, mají teď strašně divoké, až nezvladatelné děti… Tak nevím, jestli je to teď tou uspěchanou dobou, že mají málo času se jim věnovat a nebo je to nemoc všech dětí teď
A jak píšeš někdy to nejde být v klidu, já hlavně v práci, ale už se snažím to tak všechno nehrotit a neřešit jako dřív a taky víc odpočívat - dokud to jde ![]()
@Zandys @axaxa Viď? My se snažili 3 měsíce, potřetí to vyšlo a já místo toho, abych měla radost ani nevím, jak se mám chovat
. Prý je to teda celkem normální, že si to člověk nějak neuvědomuje, ale já jsem fakt extrém, dokonce se ani netěším na UZ, jak všechny píšou, že se těší až uvidí srdíčko.. Tak nevím, snad to přijde ještě a nebo to prostě přijde až po porodu, kdy si uvědomím, že jsem všechno ustála v pohodě a mám se z čeho radovat.
S tím, jak píšeš, že zbytečně vyletíš to máme totálně stejný, vyletím, vynadám mu, pak je mi to líto, protože on to myslel dobře. A tak pořád dokola. S těma pachama v buse… To je šílený!!! Vadí mi parfémy, ale co je nejhorší, co bych normálně vraždila je, když si někdo krkne.. A já cítím, co měl k snídani. Tyjo, to je šílený! Prostě čuňata. A jak píšeš, Zandys, ono to třeba pravda není, ale je fajn se tím uklidňovat, když jsem flegmatik
. Každopádně mě teda dost děsí to, že bych měla jedno z těch nevychovaných dětí, který nemají respekt ze starších. Když si vzpomenu já, jaký jsme měli respekt z lidi jen o rok starších na zš.. Asi to bude dobou, u nás v práci je ženská, která šla pracovat v 10ti měsících dítěte. Jak to dítě bude asi vychovaný, když má mámu věčně v háji, že jo.
@LuckyKat Já to beru tak nějak normálně zatím, ale je fakt, že když jsem ho prcka viděla a slyšela to srdíčko (na první kontrole to ještě slyšet nešlo) a doktor mi řekl, že je všechno v pořádku, tak jsem se usmívala jako blbá
Ale pak se člověk vrátí do práce a už má zase jíné myšlenky… Mně dělá zle, když ucítím, jak si kolegyně maže ruce krémem, ale nechci jí nic říkat, protože jsem to zatím ještě nikomu neřekla - teda mimo šéfa, mažela a bráchy, čekám až na Vánoce, jako vánoční dáreček
Dělám v kanceláři, ale často chodím i do výroby a tam mi smrdí snad všechno, tak se snažím tam chodit co nejmíň, ještě měsíc to vydržím a po novém roku už to řeknu a chodit tam přestanu, vždycky pošlu kolegyni, snad bude ochotná ![]()
@LuckyKat Taky jsem přemýšlela, že bych se vrátila brzy do práce a měla třeba chůvu (skrz peníze), ale zase nechci, abych o něco přišla a prcka vychovával někdo cizí, ten čas strašně rychle letí a práce si ještě pak po zbytek života užiju až až ![]()
@Zandys Já jsem zatím právě ani u Dr nebyla, tak nemůžu soudit, třeba to se mnou konečně taky pohne
. Každopádně je mi sympatický, že ses usmívala, tahle reakce se mi líbí
. To budeš asi chvilku ještě trpět, s tím krémem, co?
Je to stejně vtipný, jak člověk začne vnímat věci úplně jinak. U mě to teda ví ti nejbližší, rodiče, kamarádky.. Jsem nedočkavec a asi jsem potřebovala načerpat trochu tý radosti. Jak chceš chodit do práce? A v kolikátém vůbec jsi?
@Zandys Já osobně si myslím, že prcek zrovna v téhle době potřebuje mamku, chůva ti nikdy nevychová dítě pořádně, vidím to u sestřenice. Ono je jedna věc mít peníze a druhá užít si dítě, ono strašně rychle vyroste a budeš toho pak litovat, fakt..
@LuckyKat Jsem 7+6 a termín mám 12.7. Já jsem volala doktorovi hned, když bych náhodou těhotná nebyla, ať mi vyvolá menses, protože jsem byla strašně nafouknutá, stejně mě objednala sestra až za 3 týdny a jelikož napřed strašně málo tlouklo srdíčko, tak jsem byla teď v pondělí po týdnu znova a už je vše ok. Ale je to pro mě hodně těžké to kolikrát neříct, mamčin přítel mi už několikrát řekl, že si myslí, že jsem v tom, snažila jsem se ho přesvědčit o opaku, ale myslím, že mi stejně nevěřil
Já mám v plánu pracovat až do konce, jít až nějak těch 6 týdnů před porodem, jak se chodí. Většinu pracovní doby prosedím u PC, to není náročné, občas bych se šla projít ven na čerstvý vzduch, akorát ty nervy, kdy řeším věci se zákazníkama a dokola vysvětlovat, proč je to tak či onak a nejde to jinak, jak zrovna oni potřebují… Ale kdoví, jak to nakonec bude a jak mi bude… Ty to máš v plánu jak?
@Zandys Tak super, máš potvrzený i to, že to máš v pohodě, ani nevíš, jak ti to závidím. To čekání je snad ještě horší než čekat na to, jestli to dostanu
. Já říkám pořád, že některý lidi na to mají prostě čich, že to poznají. Moje kamarádka v práci se mě nikdy neptala a teď to na mě najednou vybalila, jestli se už povedlo.. Ale nechtěla jsem jí lhát teda, stejně si myslím, že by to poznala, že kecám. Každopádně tě fakt obdivuju, já bych to fakt nedokázala, takhle zatloukat
. JInak bych taky ráda pracovala až do konce, bojím se, že bych se doma ukousala nudou, ale nejsem si jistá, jak budu zvládat to cestování busem, no. Možná nakonec budu ráda, že jsem už doma
. Má člověk sedět u Pc v práci nebo doma u telky, to je asi jedno, viď, v práci aspoň přijde na jiný myšlenky ![]()
@LuckyKat My jezdíme naštěstí s manželem spolu autem z práce i do práce. Doma bych se akorát přejídala a nudila se, o to víc pak nad vším přemýšlíš, takto v práci na to kolikrát není vůbec čas a pak si nepřipouštíš ani to zlé, co se může stát…
Taky se mi chtělo strašně smát, jak se se mnou o to přel, jsem mu řekla, ať si nechá svoje názory jen pro sebe a nešíří je dál - to mu pak bylo tuplem jasné
Pro mě je nejhorší vysvětlovat, proč nepiju, proto se snažím teď takovým akcím vyhýbat a nebo řídit
A kdy jdeš k doktorovi??