Termín červenec 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15584
16.11.13 14:39

Matyldo a mimodelozni vyloucili? Pri takhle pozitivnim testu mi prijde ze uz by hcg mohlo byt vysoke. Na utz je dutinka videt cca od hcg 1000. Rozhodne nekde embryo uhnizdene je. Nebo muzes mit zaklonenou delohu, pak byva horsi viditelnost. Urcite zajdi v pondeli na krev a ve stredu na dalsi a uvidis jestli optimalne roste. Na krev muzes jit i jako samoplatce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
16.11.13 14:44

@Andik333 já měla hcg víc jak 1500 a nebylo ještě nic vidět a proto jsem měla podezření na mimoděložní, ale ten mimoděložní prcek si teď hraje v postýlce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.13 14:48

@Andik333 Podle MS bych dnes měla být 6+0, vůbec netuším kdy je na utz teda něco vidět. Nedávno jsem potratila v 6+4 a na utz byla kulička, teď nic. A mimoděložní by snad poznal, ne? Podbříšek mě nebolí, ale pořád trochu krvácím. Není to silné jako MS, ale je to něco mezi špiněním a tmavou krví. Doktor říkal, že to je jako přicházející MS a že mám v děloze vysokou sliznici. Tak nevím… jsem z toho jelen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.13 14:52

To je hrozný připadám si na starý kolena jak blb. Prvním těhu jsem proplula z gynekologického pohledu naprosto bez problému, včetně otěhotnění. Problémy jako časté nachlazení a zuby neřeším, to bylo peklo. Při prvním mi bylo 30, teď o 3 víc, a připadám si jak Alenka v říší divů. Nejdřív SP a teď tohle.
Vydržím do pondělka a vypravím se ke své doktorce… Akorát to vydržet. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2434
16.11.13 16:19

@Paní Matylda Ten test je jasný 8o Snad je tvoje Dr. schopnější a řekne ti na čem jsi. Ta nejistota musí být hrozná :? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
16.11.13 17:52
@feésM píše:
Ahojda :) můžu se k vám přidat? Dnes jsem našla //. Bylo to sice nečekané a neplánované, ale máme radost :)

gratuluju moc :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
16.11.13 17:56
@Paní Matylda píše:
To je hrozný připadám si na starý kolena jak blb. Prvním těhu jsem proplula z gynekologického pohledu naprosto bez problému, včetně otěhotnění. Problémy jako časté nachlazení a zuby neřeším, to bylo peklo. Při prvním mi bylo 30, teď o 3 víc, a připadám si jak Alenka v říší divů. Nejdřív SP a teď tohle.
Vydržím do pondělka a vypravím se ke své doktorce… Akorát to vydržet. :roll:

Budu moc držet pesticky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.13 20:09

Tak mi přijde že ze špinění se rozjela normální MS, tak se asi kompletně vyčistím a budeme nanovo. Dozvuky hcg ještě určitě nějakou dobu budou.
No nedá se nic dělat… jedeme dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
16.11.13 21:23

@Paní Matylda uvidíš, třeba se to ještě zastaví :)) a nebo nezastaví tak jako u mýho prvního kluka ale stejně jsem si ho za nějaký ten čas odrodila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
16.11.13 22:43

Ono jestli je to potrat, tak by ten test i rychle slabnul. Na utz by uz v 6+0 neco byt videt melo. Vysoka sliznice je dobre, ta byt v tehotenstvi musi. Spis pokud teprve ted zacinas krvacet tak bych spis cekala ze bude na utz videt ta odchazejici dutinka. Vem si ze v 6+3 uz byva videt embryo se srdickem. Casto se stane, ze na utz dutinka najit nejde a druhy den tam je treba na jinem pristroji. Jsou to nervy. Jestli mas prebytecny test, muzes ho zitra zkusit, jestli bude slabsi. Ale stejne nejvic rekne v pondeli dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
16.11.13 22:46

A ovulaci vis kdy byla? Jestli si jsi tim 6+0 jista. Koukam na ten test a v 6+0 bych cekala ze testovaci carka bude silnejsi nez kontrolni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.13 18:46

Tak jsem si dneska udělala hezký den a jeli jsme alespoň po nákupech. Potřebovala jsem koupit koření a ráda kupuju v makru po kilech. U nás to je jak vývařovna neustále. Tak mě to alespoň tohle dnes potěšilo. Jinak jsem tu projížděla různé diskuze… taky mě přislo na mysl, že by se mohlo jednat o tzv. biochemické těhu… test pozitivní a kde nic tu nic a pak přijde MS. Že bych si vyzkoušela zase něco nového?? No, všechno mít fakt nemusím. Ale rozhodně jedu zítra ráno na krev a tentokrát budu požadovat důkladnější rozbory apod. Protože SP a pak následně toto, tak bude určitě někde zakopaný pes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
17.11.13 20:09

Ahoj holky, tak jeste nevim jestli se smim pridat ms měla dorazit dnes a test jsem si jeste nedelala… ale myslim ze nedorazi… holky strasne me boli prsa a tece mi z nich mlezivo(takhle me nebolely od prvniho tehu - pak mi je mala vytahala) nemate to taky nektra tak, jinak podle kalklacky bych mela termin 27.7… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
17.11.13 22:20

Matyldo, tak na zitra drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.13 09:53

Tak jsem akorát dojela od doktorky. Výhled je takový: podezření na mimoděložní, vzali krev, zjistí množství hcg a v jednu si mám zavolat. Do té doby nejíst, nepít a kdyžtak do špitálu. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí