Poradna duly
Jana Čurdová
@Paní Matylda tak to je mi líto, uvidíš co výsledky z krve…držím palce ať do nemocnice nemusíš
@Paní Matylda držím palce aby se dutinka ještě ukázala na správném místě! moc držím palce
Tak jsem zpátky z nemocnice. Po zjištění výsledků odpoledne bylo hcg už dost nízké (142) i na novém testu co jsem dělala teď byla druhá čárka jen růžová. Mimoděložní primář vyloučil a spíš se jednalo o zamklé těhu a dostala jsem injekci na stažení dělohy. Takže pozitivum je, že do mě šťourat nebudou, ale po injekci bude bolet dost břicho, ale to se dá přežít.
@Paní Matylda To mě mrzí! Ale dobrý je, že nepříjdeš o vejcovod!
Holky moc děkuju za podporu. Hlavně ať jste těhulky v pořádku. Občas na vás se přijdu kouknout, ale teď už sem nepatřím, tak se přesunu zase trochu vedle. A snad to vyjde o pár měsíců později.
Držte se a ať jste vy i mimiskové zdraví.
@Paní Matylda Moc mě to mrzí
Ale štěstí v neštěstí - budete se moct snažit dřív než po případném zákroku. Hodně štěstí ![]()
Matyldi, je mi to mic lito. Ale je dobre, ze te netlaci do revize.
Ahoj holky, tak ja se konecne objednala na gyndu a jelikoz je to druhe tehu a prvni bylo bez problemu, tak mam prijit az 9.12., to budu 7+4..
@Paní Matylda tak aspoň, že nejdeš na revizi…teď stačí počkat měsíc, do příští ms a můžete se začít snažit znovu
Ahoj holky, rada bych se k vam pridala, podle mych vypoctu jsem v 6tem tydnu, k doktorce jsem objednana az na 12.12., strasna doba, nevim jak to vydrzim ![]()
Vítám nové členky klubu
Já jsem 5+3 a na prohlídku jdu v úterý 26.11. Už se nemůžu dočkat. Akorát další prohlídka bude pak asi až za 6 týdnů kvůli Vánocům a Silvestru tak to budu asi nervózní jak sáňky v létě
Navíc jestli to příští úterý ještě nebude vidět srdíčko s čímž radši počítám. Chtělo by to nějaký kapesní utz ![]()