Poradna duly
Jana Čurdová
@Zandys No, tak to jsi mu to tak nenápadně potvrdila, co?
To, že jezdíš autem, to je veliká výhoda, co bych za to dala. Já třeba můžu někdy pracovat z domova a i přes to, že pracuju vymýšlím blbosti
. A žeru
. S tím pitím je to pitomý, to máš pravdu. Jsme byli na Moravě u příbuzných, koupili nám nejlepší vínko, viď a já řekla, že nechci. Tak to byla smršť, jako že jak to, že si nedám u nich víno, že u nich se pít musí a podobně. Pak všichni na mě koukli a zeptali se „ty jsi těhotná?“, no jako zrudla jsem a jen pitomě řekla, ne, nejsem
.. K doktoru jdu ve středu poprvý, tak jsem zvědavá na to, no. Oni poprve nedělají klasický UZ, co?
Ahojky holky, tak mame dneska po kontrole
Jsme 8tt+0 a jsme v poradku
Srdicko nam bije jako zvon a i tatinek koukal jak nam to busi
Jinak si necham udelat screening v 1trim, takze za 14 dni a krev a pak zbytek. A pani doktorka nam slibila za tech 14 dni tehu prukazku
Mame 1,87 cm a jsme deesne veliky hihi ![]()
Ahoj holky.Taky se pridavam, termin bych mela mit na konci cervence.Pred pul rokem sem prodelala samovolny potrat tak se modlim aby se to neopakovalo.Uz mam doma dve slecny. ![]()
Dekuji za privitani. Starsi dcera ma v unoru 8 a mladsi mela ted v zari 5 let.
@LuckyKat Nejsem si moc jistá, co myslíš tím klasický UZ. Já jsem si myslela, že mi bude jezdit po břichu, jak jsem to viděla ve filmech
Ale vzal to spodem, přes břicho by asi ještě nic vidět nebylo. A udělal mi fotečku hned a ani za to nic nechtěl.
@Sisinka04 píše:
Mooooc gratuluju!! To je krasny!!!:)
Diky
Jsem rada, ze je to v poradku, ale asi se toho strachu poradne nezbavim ![]()
To ano jen sem jim to jeste neoznemila.Jak sem naposledy potratila tak sme jim to hned oznamily a moc se tesily a kdy se furt ptaly jestli uz to bude brzo. Pritom uz sem nebyla tehotna ale co se stalo nevedi doted jeste furt kazdymu hlasej ze budeme mit miminko holt to jen trosku trva
. snad to tentokrat vyjde…
Zizulka:moc gratuluji. a ten ultrazvuk mas z kolikatyho tydne tehotenstvi?
@Lucie Bety. Ahoj, taky te vitam a preju tehotenstvi bez komplikaci! Holcicky se dockaji ![]()