Poradna duly
Jana Čurdová
@kukanda17 Ach jo, to je mi líto
Ale snad tě malý raubíř nenechá smutnit, užijete si vánoce a miminko se zadaří později. Držím palce ať jsi brzy v pohodě ![]()
@kukanda17 to me mrzi.brzy se zadari a budes se opet tesit.
Ahoj, taky čekáme v červenci 2014 dítě. Už druhé. Malá se narodila 5.7.2011 a toto má termín na 13.7.2014. Jsem zvědavá co to bude. Zatím nejde vidět ani bříško. 2.1 jdeme na velký ultrazvuk a to už budu 13+3 tak už to tam snad půjde vidět co to bude:))
@Aneta361 píše:
Ahoj, taky čekáme v červenci 2014 dítě. Už druhé. Malá se narodila 5.7.2011 a toto má termín na 13.7.2014. Jsem zvědavá co to bude. Zatím nejde vidět ani bříško. 2.1 jdeme na velký ultrazvuk a to už budu 13+3 tak už to tam snad půjde vidět co to bude:))
Me to vychazi na 14.7.
Gratuluju ![]()
Ahojte holky, tak já bych měla mít termín 29.7. v pondělí jdu na první utz. tak doufám, že vše bude v pořádku
Ahoj holky, tak jak se mate? Uz na vas utoci vanocni kila? Ja nejak nedokazu odolat cukrovi, takze cekam, ze po Vanocich to bude neco… Jelikoz uz po prvnim je bricho povoleny, tak uz trochu vykukuje…
Tak moje břicho vykukuje mohutně, holt ve 40 po 2 dětech… Divím se, že se mi to stále daří tajit před dětmi (11 a 9). Ale už se to blíží, psaníčka od miminka jsou pro ně nachystaná pod stromeček
Žaludek se už uklidnil, akorát kolem 7 večer odpadám únavou nezávisle na tom, jestli jsem byla v práci a vstávala v půl 6 nebo spím do 8 a točím se jen po domácnosti.
Zítra jdu do Gennetu na krev a 9.1. konzultace + utz. Zas budu nervózní jak pes ![]()
My to taky oznamime pod stromeckem…teda nasim rodicum, dceri je to jeste sumak…:)) Krev me cekam 8.1. A utz 15.1. Ted jsem 9+2..
Závidím těm co nemají ještě břicho
mě vylezlo už před dvěma týdny, možná před třemi. Zimu odchodím v šatech, těhotenské kalhoty mi naštěstí zatím jsou velké
@Katcha děti si opravdu nevšimli? my jim to teda řekli hned, jak jsem to zjistila, aby nechtěli nosit kvůli komplikacím v předchozích těhu…no ale teď toho břicha by si všiml i tříleťák - včera mi říká- mami, ty vypadáš jako koule
a to potěší ![]()
Ahoj holky.Tak jak tady čtu nejsem jediná komu leze bříško. Na mě to je taky vydět až se mi to zdálo divný je přece brzo, nebo ne? U holek jsem bříško neměla v tomhle týdnu vubec aspoň si nevspomínám. ![]()
Ja mam furt panickej strach aby bylo vse ok, ta mezera mezi kontrolama 5 tydnu mi prijde moc.. Ale kdyz mi roste bricho, tak si rikam, ze vevnitr snad taky vsechno roste jak ma.. Myslela jsem, ze u druhyho budu v klidu a bojim se stejne..:D
@Sisinka04 To mi povídej mě čeká první ultrazvuk až kolem 20 týdne. Tak si říkám totéž co ty.Ale i tak furt mám strach a asi nepřejde dokud neuslyším být srdíčko miminka. Naštěstí nemám žádný komplikace tak mě to utěšuje. ![]()
@Lucie Bety. Ja mam doma angelsounds, jenze zatim v nem nic neslysim… Az uslysim prcka pres tohle, budu v klidu, pri prvnim mi to fakt pomahalo..:)
@Sisinka04 Tak to je super a kolik to stojí a kde se to dá koupit? určitě bych si něco takovýho pořídila.
@Lucie Bety. Ja to koupila v nejakem eshopu za 900, ale koukni i tady na bazaru.. Myslim, ze dneska se to da sehnat kolem 500..