Termín červenec 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2436
6.1.14 21:23

@Foxisssss Tak já jdu v 11 na konzultaci a ve 12 utz. To se akorát mineme :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
6.1.14 22:01
@Katcha píše:
@zizulka Z Prahy. Autem jsme dojeli do Rovné takže žádná velká tůra, jen ten kopec :oops:

Já jsem se pod Řípem narodila :) Proto se ptam :) bylo aspoň vidět? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
6.1.14 22:03
@Mayia píše:
@zizulka Jej,tak to nezavidim, ale po tehulkovani to urco zmizii :kytka:
To ja si zas uzivam pupinku a vyrazek :roll: a ne a ne mi na to neco zabrat, hold hormony nepremuzu :cert: :lol:
Vsude potkavam krasne maminky a obdivuju jak jim to slusi :) Ja vypadam jak kdybych den co den valcila na bitevnin poli :lol:

Ani Nevis jak si me potěšila, ze nejsem sama :) taky doufám, ze to zmizí, ale nejdřív se to ještě zhorsiiiii bleee :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
6.1.14 22:12

@Katcha Škoda, v poledne budu teprve přijíždět vlakem do Dejvic… Ale moc držím palečky, ať je vše ok! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
7.1.14 07:33
@zizulka píše:
Já jsem se pod Řípem narodila :) Proto se ptam :) bylo aspoň vidět? :)

jéé, kousek od nás :) na Říp se snad vydáme zase na jaře, v zimě chodíme na Nedvězí a tam je to nejkrásnější když je sníh :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
7.1.14 09:23
@axaxa píše:
jéé, kousek od nás :) na Říp se snad vydáme zase na jaře, v zimě chodíme na Nedvězí a tam je to nejkrásnější když je sníh :mrgreen:

No ja jsem zvedava jestli letos nejakej snih bude teda :D Kdyz koukam z okna, tak mi tam sviti slunicko :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
7.1.14 13:14

Nejspíš nebude, ve sklepě máme připravené sáňky a boby a budou tam ležet dál:) jinak po dnešní kontrole mám změněný termín na 24.června

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
7.1.14 16:45
@axaxa píše:
Nejspíš nebude, ve sklepě máme připravené sáňky a boby a budou tam ležet dál:) jinak po dnešní kontrole mám změněný termín na 24.června

To se to teda hezky meni, ale opoustet nas nemusis :-P Kdyby te to napadlo :) A vsechno v poradku? Zdrava jako rybicka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
7.1.14 17:08

@axaxa Bereš to hopem :lol: Jen aby mimi sdílelo názor pana doktora ;) Jinak sníh tipuju na březen - duben. A léto by mohlo být chladnější, nepotřebuju tropy pro sebe v konečné fázi těhotenství ani pro novorozence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
7.1.14 17:16

@Katcha Neee, leto musi byt, uz se tesim az se s dverou vyvalime na zahradu…do bazenu a bazenku.. A pak novorozene bude spat v kocarku venku s my se budem valet venku..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
7.1.14 17:20

@Sisinka04 V šestinedělí do bazénu? V mém případě to bude od půlky července do konce srpna :? A do žádných plavek se na 100% nenacpu :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
7.1.14 17:21

@Katcha do bazenu pred porodem a pak s dcerou u bazenku..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
7.1.14 17:24

No já budu v paneláku rozhodně bez bazénu :think: Možná se občas k někomu vnutíme, ale to spíš vyjímečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
7.1.14 22:38

Holky v breznu jsem se mela vdavat a jelikoz tipuju to sileny pocasi, ze se krasne posune, tak se hold vdam az bude mimco na svete, ono se to taky nezblazni :) Jinak nad bazenem jsem taky premyslela, takze prece jen kdyz bude teplo, tak navstivim tchyni :D A nebo nase, davaji maly sestricce dost velky bazenek na zahradu a tam se clovek svlazi taky, jen ty plavky no :/ :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
8.1.14 07:28

Jj, jde to nějak rychle :mrgreen: ale skupinu teda opouštět nebudu, to máte smůlu :) jinak vše vypadá ok, příští týden genetika utz + krev. No a asi už tušíme pohlaví, ale pro jistotu počkám na ten příští týden, než to tu prozradím :)
na léto se téším a snad bude aspoň občas na koupání, máme s dětma naplánováno, že se bude chodit na zahradu do bazénu a na konci srpna minidovolená někde na horách.
Měsíc po prvním porodu jsem chodila na koupaliště se opalovat, teď veřejně do plavek nevlezu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí