Poradna duly
Jana Čurdová
@Foxisssss Tak já jdu v 11 na konzultaci a ve 12 utz. To se akorát mineme ![]()
@Katcha píše:
@zizulka Z Prahy. Autem jsme dojeli do Rovné takže žádná velká tůra, jen ten kopec
Já jsem se pod Řípem narodila
Proto se ptam
bylo aspoň vidět? ![]()
@Mayia píše:
@zizulka Jej,tak to nezavidim, ale po tehulkovani to urco zmizii
To ja si zas uzivam pupinku a vyrazeka ne a ne mi na to neco zabrat, hold hormony nepremuzu
![]()
Vsude potkavam krasne maminky a obdivuju jak jim to slusiJa vypadam jak kdybych den co den valcila na bitevnin poli
Ani Nevis jak si me potěšila, ze nejsem sama
taky doufám, ze to zmizí, ale nejdřív se to ještě zhorsiiiii bleee ![]()
@Katcha Škoda, v poledne budu teprve přijíždět vlakem do Dejvic… Ale moc držím palečky, ať je vše ok! ![]()
@zizulka píše:
Já jsem se pod Řípem narodilaProto se ptam
bylo aspoň vidět?
jéé, kousek od nás
na Říp se snad vydáme zase na jaře, v zimě chodíme na Nedvězí a tam je to nejkrásnější když je sníh ![]()
@axaxa píše:
jéé, kousek od násna Říp se snad vydáme zase na jaře, v zimě chodíme na Nedvězí a tam je to nejkrásnější když je sníh
No ja jsem zvedava jestli letos nejakej snih bude teda
Kdyz koukam z okna, tak mi tam sviti slunicko ![]()
Nejspíš nebude, ve sklepě máme připravené sáňky a boby a budou tam ležet dál:) jinak po dnešní kontrole mám změněný termín na 24.června
@axaxa píše:
Nejspíš nebude, ve sklepě máme připravené sáňky a boby a budou tam ležet dál:) jinak po dnešní kontrole mám změněný termín na 24.června
To se to teda hezky meni, ale opoustet nas nemusis
Kdyby te to napadlo
A vsechno v poradku? Zdrava jako rybicka?
@axaxa Bereš to hopem
Jen aby mimi sdílelo názor pana doktora
Jinak sníh tipuju na březen - duben. A léto by mohlo být chladnější, nepotřebuju tropy pro sebe v konečné fázi těhotenství ani pro novorozence.
@Katcha Neee, leto musi byt, uz se tesim az se s dverou vyvalime na zahradu…do bazenu a bazenku.. A pak novorozene bude spat v kocarku venku s my se budem valet venku..:)
@Sisinka04 V šestinedělí do bazénu? V mém případě to bude od půlky července do konce srpna
A do žádných plavek se na 100% nenacpu ![]()
No já budu v paneláku rozhodně bez bazénu
Možná se občas k někomu vnutíme, ale to spíš vyjímečně.
Holky v breznu jsem se mela vdavat a jelikoz tipuju to sileny pocasi, ze se krasne posune, tak se hold vdam az bude mimco na svete, ono se to taky nezblazni
Jinak nad bazenem jsem taky premyslela, takze prece jen kdyz bude teplo, tak navstivim tchyni
A nebo nase, davaji maly sestricce dost velky bazenek na zahradu a tam se clovek svlazi taky, jen ty plavky no :/ ![]()
Jj, jde to nějak rychle
ale skupinu teda opouštět nebudu, to máte smůlu
jinak vše vypadá ok, příští týden genetika utz + krev. No a asi už tušíme pohlaví, ale pro jistotu počkám na ten příští týden, než to tu prozradím ![]()
na léto se téším a snad bude aspoň občas na koupání, máme s dětma naplánováno, že se bude chodit na zahradu do bazénu a na konci srpna minidovolená někde na horách.
Měsíc po prvním porodu jsem chodila na koupaliště se opalovat, teď veřejně do plavek nevlezu ![]()