Termín červenec 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1053
10.1.14 19:37

@Katcha
Triple test ale občas ukazuje falešně pozitivní výsledky, jsem teda včera četla, takže spíš věřím všemu tomu humbuku kolem :) paní doktorky na utz jsem se letmo zeptala, jestli se už u takhle malého prcíčka dá poznat, co by to mohlo být, tak se přikláněla k holčičce, z čehož mám oooobr radost :) ale jak se obecně říká:„hlavně, aby to bylo zdravé“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
14.1.14 08:53

A otázka pro všechny :) čím se mažete proti striím? Mě všechno šíleně smrdí a už vážně nevím, potřebuji něco na vůni neutrálního, jinak budu zase trávit čas u záchodové mísy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1485
14.1.14 10:06

@axaxa já mám Bepanten, voní mi teda příjemně a je i příjemný na mazání. Taková klasická Panthenolová vůně, jestli víš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
14.1.14 10:15

@LuckyKat díky :) uvidím co ještě napíší ostatní a půjdu očuchávat do lékárny :lol: když mě nechají…u prvního jsem používala weledu a kokosový olej, u druhého jsme to nesnesla tak krém babylove a pak dětský hipp a teď mi prostě „smrdí“ snad úplně všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
14.1.14 10:17

Tak ja jsem si koupila Bi - Oil a prijde mi to fajn, pak je ta kuze takova hezky promastena a vlacna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
14.1.14 13:01

Já ať se mazala u dcery každý večer čímkoliv, tak mi to nepomohlo, ale snad budete mít holky víc štěstí :)
Jo a na ty nevolnosti jsem chvíli googlila co(jelikož jsem byla schopná do sebe nacpat max oplatky a rohlíky s nutelou a to by mi asi brzo vypadaly zuby :-D ) a pořídila jsem si homeopatika Cocculine, a nekecám, dvě tabletky ráno nechám rozpustit v puse(chutnají jako ovocné bonbony:-))) a přes den, když jím po malých dávkách, tak je mi hej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
14.1.14 13:17

Tak to kdybych věděla o těch homeopatikách dřív mohla jsem dva měsíce vypadat jako člověk:) chjo…jinak po dvou těhotenstvich nemám ani jednu strii- ťuk ťuk, ale kdo ví jak to dopadne teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
14.1.14 14:29
@axaxa píše:
Tak to kdybych věděla o těch homeopatikách dřív mohla jsem dva měsíce vypadat jako člověk:) chjo…jinak po dvou těhotenstvich nemám ani jednu strii- ťuk ťuk, ale kdo ví jak to dopadne teď

Tak to se mas, taky bych si to prala :) Jenze ja jeste nemam za sebou zadny porod a jsem pruhovana jak zebra :( S Crohnem jsem po lekach pribrala 17 kg za 3 mesice a na to vazne nezabrala jedina masticka :( Tak doufam, ze tedka uz se nic nezhorsi nez to co tam mam, ale za tim olejikem si stojim, protoze je fakt ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
15.1.14 16:34

Ahoj, dnes mam za sebou kontrolu u sveho dr. Vsechno je v poradku a dokonce vyslovil jednou z tech dvou pohlavi ;-) Sice pry bez zaruky, ale priklani se ke klukovi :-)
Dala jsem mu vysledky z Gennetu a to me zas moc nepotesil. Screening je negativni, riziko 1:3000, ale kdyz se zapocita vek, je to razem 1:70. A on ze by radsi abych to amnio zvazila, ze lepsi nez byt jedna z tech 70. Jeste se tedy do toho zakombinuje ten triple test. Ten mi pokazde (2×) vysel dobre tak doufam, ze tentokrat taky. Jsem stejne spis rozhodnuta na to nejit, ale zase me nahlodal :nevim:

Jinak proti strijim mi Jezisek prinesl Elasti Q. Prvni tehu jsem zvladla bez sramu na brise (porod tyden pred terminem). Po druhem tehu mi pulka bricha stihla popraskat na samem konci (porod tyden po terminu). Ted to vypada na planovany CR (2× uz byl) takze to by mohlo byt pred terminem a treba uz vic nestihne popraskat. Vzycky jsem to mazani dost flakala a zatim to neni lepsi, jsem hrozny lempl :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
16.1.14 08:18

@Katcha to je hrozné to rozhodování, počkej na ten triple a uvidíš…
já včera byla na ultrazvuku a odběrech právě na triple test, tak snad mi nebudou volat a stresovat. Jinak to opravdu vypadá, že to bude kluk (holčička nám není souzena :lol: ) Za dva týdny nás se starším čeká zápis do školy a to budou teprv nervy, jdeme jen do spádové školy (šílený převis, teooreticky nejlepší škola ve městě a hlásí se tam plno mimospádových dětí) tak snad ho vezmou a nebudu muset obvolávat jiné školy ve městě. Takže momentálně větší stres než ta genetika :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
17.1.14 10:17

@axaxa Ahoj, drzim palce k zapisu, aby mladoska vzali! Jo, neni nad to mit tech starosti dostatek, aby clovek nemel cas se v tom moc rypat :lol: Ja jsem prakticky rozhodnuta na amnio nejit, ale trvat na svem proti doktorovi bude chtit trochu vic sebevedomi. Lekce asertivity pro mne :mrgreen:
Vcera jsem ze syna vypacila, ze vybrane jmeno pro kluka se mu vlastne nelibi. To bude jeste zajimave :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
22.1.14 20:05

klečená a zmáčknutí bříška

Ahoj holky, taky mám termín v červenci. Teď řeším jednu takovou věc. Klečela jsem na zemi a něco hledala pod nábytkem, gaučem a podobně. Nejsem si jistá, zda jsem měla trochu roztažené nohy kuli bříšku, už bříško mám, jsem v 17.tt a jsem na rizikovém a navíc mě doteď bolelo v podbřišku a teď tu sedím a nebolí, tak jsem taková nervozní, může mi někdo říct, jestli je to nebezpečný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
22.1.14 20:36

@ivušeee Žádný strach, to určitě neuškodí…mě na břiše kolikrát sedí dcera… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
23.1.14 09:57

@ivušeee neboj, já se kolikrát probudím a zjistím, že ležím na břiše :) miminku to neublíží jen se tam občas zlobí a převaluje. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
23.1.14 10:03

Jinak teda zatím nikdo z nemocnice kvůli triplům nevolal, tak ještě jeden týden a je to ok :) už začínám pošilhávat po miminkovských věcech a ráda bych nakupovala…musím vydržet aspoň do 25.tt :mrgreen: a nevím kam to budeme dávat, po klucích mám nasysleno 10 vakuových pytlů od narození do 2,5 let + další oblečení jen volně v krabicích po mladším co odkládá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí