Termín červenec 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2436
1.2.14 15:31

@Foxisssss Zatím jsem tam byla jen na I.trim. scr. a to jsem fotku nedostala resp. si o ni neřekla :oops: Můj doktor mi dělá utz při každé návštěvě, ale nemá tak dobrý jako v Gennetu. Jinak ty odběry krve už mi pak znovu nedělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
1.2.14 16:25

@Katcha
Jsem na to zvědavá, v minulém těhu jsem už do Gennetu v tomhle týdnu nemusela, tak se budu muset poptat, za kolik ji tam mají, popř. se mezi řečí zeptám u své dr. jestli taky bude dělat utz :) Docela závidím přístup doktora, že ti takhle mimčo ukazuje, já se minule nemohla vynadívat :srdce: většina doktorů má 3 utz hrazené pojišťovnou, kolem 12tt, pak 20tt a pak 32tt, takže budu doufat, že nebudu muset čekat ještě 2,5měs :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
1.2.14 19:36
@Foxisssss píše:
@zizulka @axaxa
Holky, to je dobře, že jste v pořádku, mně odběry teprve čekají a to na ně ještě musím dojet do Gennetu, tak jsem zvědavá, jestli je po mně bude pak chtít i moje gynekoložka…A obecně, mám jít do Gennetu 10.3. na II. trim. screening(to budu 20tt), myslíte, že mi pak bude i moje gynekoložka dělat UTZ? Já bych totiž chtěla fotku, jako jsem měla u první dcery, jednu jedinou a to právě ve 20tt… @Katcha Popř. nevíš, neměla si fotku v Gennetu? Se v tom jejich ceníku moc nevyznám :-D

Ja si myslim, ze i kdyby nedelala, tak kouknes jednim ockem pekne a ona ti ho udela i s fotkou :) My jdeme na genetiku 7.3., takze chvilku pred tebou, tak uz tedka jsem napnuta jak ksandy, ale uz koukam, ze bych mozna koupila prvni dupacky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
1.2.14 21:52

@zizulka
To čekání na termín je vždycky nejhorší, viď? :)
Já bych na nákupech nechala majlant, doma mám spoustu věcí už vypraných, vyžehlených v pytlích, takže do výhod jen kouknu, řeknu si, jak mají pěkný věci a jdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
1.2.14 22:21
@Foxisssss píše:
@zizulka
To čekání na termín je vždycky nejhorší, viď? :)
Já bych na nákupech nechala majlant, doma mám spoustu věcí už vypraných, vyžehlených v pytlích, takže do výhod jen kouknu, řeknu si, jak mají pěkný věci a jdu :mrgreen:

My jsme 4 děti dohromady a nejmladší je ted šest let, takže mám věci uuuplne mocc a hlavně růžovou, protože jsme 3 holky…Tak jsem zatím vyprala neutrální barvy a čekám :)) ale vypadá to na holčičku :) jako čtyři týdny na kontrolu mi přijdou šílené dlouhý :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
19.2.14 17:13

Ahoj, jak se vám všem a miminkům daří?:) já už jsem po velkém utz a vše vypadá v pořádku…jen jsem teda musela třikrát…schovával si obličej tak aby dr. mohla vyloučit rozštěp. prcek má podle odhadu 440g a dnes bych už měla být 22+0. A taky mám devět kilo navíc a to je děs, už jsem nad grafem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
19.2.14 17:25

@axaxa ahojky, ja jsem „teprve“ 17+6, takze mam utz az za 3 tydny..a naposledy jsem byla na kontrole na zacatku ledna.. Pristi tyden jdu jen do poradny, ale predpokladam ze je vse jak ma byt..:) nahore mam 3kila a brisko uz se pekne klube..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
19.2.14 20:26

17tt, půl kila nahoře, nevolnosti sem tam přicházejí, občas se mi zavlní bříško, ale jinak si připadám pořád stejně :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
20.2.14 07:33

@Sisinka04 @Foxisssss ty kila vám závidím…za chvíli budu jak velryba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
20.2.14 07:38

@axaxa koukala jsem, ze s dcerou jsem ve 22tt mela 6kg nahore a nakonec jsem pribrala jen 9..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
20.2.14 07:55

@Sisinka04 tak to je krásný, s prvním jsem měla navíc 17kg a s druhým 16…utěšuju se tím, že to šlo vždy všechno rychle dolů :-) a snad to půjde i teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
20.2.14 08:05

@axaxa ja jsem ted odhodlana po porodu fakt cvicit a dostat se zase do formy.. Tak doufam, ze mi to odhodlani vydrzi..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
20.2.14 08:10

Já taky :-) a to jsem od střední necvičila…i vš jsem vybírala podle toho, aby tam nebyl povinný tělocvik :lol: teď budu muset a snad stíhat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
20.2.14 08:12

@axaxa ja pred prvnim tehu chodila 2× tydne na jumping a 1× na zumbu a 1× na power plate… Ale ted na to nebyl cas.. Ale ted mam v planu poridit si domu neco na cviceni - eliptical nebo rotoped…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
20.2.14 17:33

Ty jo, to by mě zabilo :-D já bych ráda někam pak jednou týdně chodila…nejlépe s někým aby jsem se nevymlouvala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí