Poradna duly
Jana Čurdová
@Foxisssss @zizulka hezká jména, já bych nejraději nějaké prosincové ať kluci můžou slavit spolu a nehádají se
ale ty nejlepší už jsme vybrali ![]()
@axaxa píše:
@Foxisssss @zizulka hezká jména, já bych nejraději nějaké prosincové ať kluci můžou slavit spolu a nehádají seale ty nejlepší už jsme vybrali
Me se treba pro kluky vybira dobre, podle me je tam dost peknych jmen, ale pro holku? To je docela horor dle me. Zvlast kdyz proste chci jmeno z kalendare a ne nejaky upraveny ci cizi, na tuhle moderni dobe jsem trapna
In jsou prej cizi jmena ![]()
Pro holku do papírů v porodnici jsme nechali napsat Alžbětu…teď ji nahlásíme taky, a kdyby nakonec „vylezla“ holčička tak jméno změníme, nejspíš
mě nejdou vybrat klučičí jména, teda taková aby jsme se shodli doma
a z kalendáře chci taky, nic moderního a cizího
@axaxa píše:
Pro holku do papírů v porodnici jsme nechali napsat Alžbětu…teď ji nahlásíme taky, a kdyby nakonec „vylezla“ holčička tak jméno změníme, nejspíšmě nejdou vybrat klučičí jména, teda taková aby jsme se shodli doma
a z kalendáře chci taky, nic moderního a cizího
Alzbetka - taky od A
Tak dohodnout se doma je taky trosku problem, ale ono to nejak pujde, posledni slovo mam stejne ja, protoze se s malou taham
Ale s tim jeho - je jeste cas… Se k tomu snad dobereme driv jak u porodu, doufam ![]()
@axaxa
Betynka, to je krásné jméno ![]()
@zizulka Úplně mi s těmi cizími jmény mluvíš z duše, známá si pro dceru vybrala Nicoletu… a jedna maminka tady z okolí dala dcerce Wendulu… kdyby s jednoduchým V, tak nepípnu, ale tohle je docela otřesný.
@Foxisssss píše:
@axaxa
Betynka, to je krásné jméno
@zizulka Úplně mi s těmi cizími jmény mluvíš z duše, známá si pro dceru vybrala Nicoletu… a jedna maminka tady z okolí dala dcerce Wendulu… kdyby s jednoduchým V, tak nepípnu, ale tohle je docela otřesný.
Jako ono je pak problem i ve skolce a tak - Znama ma Vanessku, Isabellu a vim, ze tedka jedna holka co bude rodit chce Nicolletu… Kolikrat lidi nevi cizi jak to dite podepsat… Kdyz me tohle asi dost stve, jsem ceska, tak proc nevybrat cesky a pekny jmeno, mame jich tam dost ![]()
Ahojky, nenašla by se tu maminka, která hledá nějakou taky těhotnou kamarádku z Prahy?
Ahoj holky, dneska jsem našla vaši diskusi. Taky mám termín v červenci, přesně mi to vychází 11. podle PM
Strašně to těhotenství letí. Máte už některá kočárek? My pořád vybíráme a nemůžeme se shodnout ![]()
@Anettka píše:
Ahoj holky, dneska jsem našla vaši diskusi. Taky mám termín v červenci, přesně mi to vychází 11. podle PMStrašně to těhotenství letí. Máte už některá kočárek? My pořád vybíráme a nemůžeme se shodnout
Me podle MS na 12.7.
A co budete mit? Jinak kocarek je vybranej a odmitam cokoliv menit, protoze bych se z toho mnozstvi asi zblaznila… ![]()
@zizulka : my čekáme holčičku, tak aspoň budeme mít páreček, máme už tříletého syna
A co vy? Máte už nějaké děti nebo čekáte první?
No těch kočárků je fakt hodně, což je taky problém, ale máme s přítelem i jiný vkus v tomhle, takže je to dost těžký ![]()
@Anettka píše:
@zizulka : my čekáme holčičku, tak aspoň budeme mít páreček, máme už tříletého synaA co vy? Máte už nějaké děti nebo čekáte první?
No těch kočárků je fakt hodně, což je taky problém, ale máme s přítelem i jiný vkus v tomhle, takže je to dost těžký
Tak u nas to bude taky holka a tedy prvni
Ale jinak mam 6ti letou sestricku, takze trenink mam docela statecnej
Tak ja jsem rada, ze se s pritelem vetsinou shodneme. Tenkrat jsem se bala i reko bytu, ze se zabijeme a az na to, ze ja chtela lino a on koberec do obyvaku, tak zadnej problem
( ted je za lino rad, kdyz prijde kamaradovo 2leta holcicka a zvrhne na co prijde
A mate nejaky tipy na kocarek alespon? ![]()
@Anettka ahoj a vítej
třeba se to tu začne hýbat
i když já už jsem snad i líná psát ![]()
A jinak jak vám všem je? Co přípravy atd…mě čeká příští týden utz ve 30.tt a pak snad už i něco koupím, zkontroluju a vyperu kočár a doufám, že se mi podaří sehnat levně monitor dechu na plínu - kluky pořád nepustilo spaní s miminem ![]()
@axaxa píše:
A jinak jak vám všem je? Co přípravy atd…mě čeká příští týden utz ve 30.tt a pak snad už i něco koupím, zkontroluju a vyperu kočár a doufám, že se mi podaří sehnat levně monitor dechu na plínu - kluky pořád nepustilo spaní s miminem
Vcera prisel prebalovak, tak ho pritel smontoval a me pomalu dochazi, ze se asi bude neco dit
Jinak veci mam prebrany, v podstate vyprany, jen jeste neco vyzehlit… Ja jdu na KO pristi tejden 29tt, tak uvidim co mi tam rekne a kdy mi bude chtit delat ten velkej… Jinak to zacina pekne bolet! Ja mam v brise asi paradniho certika teda
Ty kopance zacinaji byt fakt neprijemny ![]()
@zizulka ty jo, musím se taky dokopat k praní atd.
mě tam dělá hlavně kotrmelce, že se mi klepe břicho do všech stran..kopance nic moc:-) asi to bude artista..už aby byl venku, mám problém chodit do kopce ![]()