Termín červenec 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1038
19.3.14 07:30

@Foxisssss @zizulka hezká jména, já bych nejraději nějaké prosincové ať kluci můžou slavit spolu a nehádají se :-) ale ty nejlepší už jsme vybrali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
19.3.14 07:43
@axaxa píše:
@Foxisssss @zizulka hezká jména, já bych nejraději nějaké prosincové ať kluci můžou slavit spolu a nehádají se :-) ale ty nejlepší už jsme vybrali :mrgreen:

Me se treba pro kluky vybira dobre, podle me je tam dost peknych jmen, ale pro holku? To je docela horor dle me. Zvlast kdyz proste chci jmeno z kalendare a ne nejaky upraveny ci cizi, na tuhle moderni dobe jsem trapna :D In jsou prej cizi jmena :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
19.3.14 08:14

Pro holku do papírů v porodnici jsme nechali napsat Alžbětu…teď ji nahlásíme taky, a kdyby nakonec „vylezla“ holčička tak jméno změníme, nejspíš :lol: mě nejdou vybrat klučičí jména, teda taková aby jsme se shodli doma :-) a z kalendáře chci taky, nic moderního a cizího

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
19.3.14 08:29
@axaxa píše:
Pro holku do papírů v porodnici jsme nechali napsat Alžbětu…teď ji nahlásíme taky, a kdyby nakonec „vylezla“ holčička tak jméno změníme, nejspíš :lol: mě nejdou vybrat klučičí jména, teda taková aby jsme se shodli doma :-) a z kalendáře chci taky, nic moderního a cizího

Alzbetka - taky od A :)) Tak dohodnout se doma je taky trosku problem, ale ono to nejak pujde, posledni slovo mam stejne ja, protoze se s malou taham :D Ale s tim jeho - je jeste cas… Se k tomu snad dobereme driv jak u porodu, doufam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
19.3.14 13:34

@axaxa
Betynka, to je krásné jméno ;)
@zizulka Úplně mi s těmi cizími jmény mluvíš z duše, známá si pro dceru vybrala Nicoletu… a jedna maminka tady z okolí dala dcerce Wendulu… kdyby s jednoduchým V, tak nepípnu, ale tohle je docela otřesný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
19.3.14 14:06
@Foxisssss píše:
@axaxa
Betynka, to je krásné jméno ;)
@zizulka Úplně mi s těmi cizími jmény mluvíš z duše, známá si pro dceru vybrala Nicoletu… a jedna maminka tady z okolí dala dcerce Wendulu… kdyby s jednoduchým V, tak nepípnu, ale tohle je docela otřesný.

Jako ono je pak problem i ve skolce a tak - Znama ma Vanessku, Isabellu a vim, ze tedka jedna holka co bude rodit chce Nicolletu… Kolikrat lidi nevi cizi jak to dite podepsat… Kdyz me tohle asi dost stve, jsem ceska, tak proc nevybrat cesky a pekny jmeno, mame jich tam dost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
27.3.14 18:44

3.7.2014 - Praha

Ahojky, nenašla by se tu maminka, která hledá nějakou taky těhotnou kamarádku z Prahy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
14.4.14 15:39

Ahoj holky, dneska jsem našla vaši diskusi. Taky mám termín v červenci, přesně mi to vychází 11. podle PM :-) Strašně to těhotenství letí. Máte už některá kočárek? My pořád vybíráme a nemůžeme se shodnout :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
14.4.14 19:01
@Anettka píše:
Ahoj holky, dneska jsem našla vaši diskusi. Taky mám termín v červenci, přesně mi to vychází 11. podle PM :-) Strašně to těhotenství letí. Máte už některá kočárek? My pořád vybíráme a nemůžeme se shodnout :?

Me podle MS na 12.7. :) A co budete mit? Jinak kocarek je vybranej a odmitam cokoliv menit, protoze bych se z toho mnozstvi asi zblaznila… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
15.4.14 10:45

@zizulka : my čekáme holčičku, tak aspoň budeme mít páreček, máme už tříletého syna :-) A co vy? Máte už nějaké děti nebo čekáte první? :-) No těch kočárků je fakt hodně, což je taky problém, ale máme s přítelem i jiný vkus v tomhle, takže je to dost těžký :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
15.4.14 12:04
@Anettka píše:
@zizulka : my čekáme holčičku, tak aspoň budeme mít páreček, máme už tříletého syna :-) A co vy? Máte už nějaké děti nebo čekáte první? :-) No těch kočárků je fakt hodně, což je taky problém, ale máme s přítelem i jiný vkus v tomhle, takže je to dost těžký :|

Tak u nas to bude taky holka a tedy prvni :) Ale jinak mam 6ti letou sestricku, takze trenink mam docela statecnej :) Tak ja jsem rada, ze se s pritelem vetsinou shodneme. Tenkrat jsem se bala i reko bytu, ze se zabijeme a az na to, ze ja chtela lino a on koberec do obyvaku, tak zadnej problem :)) ( ted je za lino rad, kdyz prijde kamaradovo 2leta holcicka a zvrhne na co prijde :)) A mate nejaky tipy na kocarek alespon? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
15.4.14 14:16

@Anettka ahoj a vítej :-) třeba se to tu začne hýbat :-) i když já už jsem snad i líná psát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
15.4.14 14:18

A jinak jak vám všem je? Co přípravy atd…mě čeká příští týden utz ve 30.tt a pak snad už i něco koupím, zkontroluju a vyperu kočár a doufám, že se mi podaří sehnat levně monitor dechu na plínu - kluky pořád nepustilo spaní s miminem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
16.4.14 08:39
@axaxa píše:
A jinak jak vám všem je? Co přípravy atd…mě čeká příští týden utz ve 30.tt a pak snad už i něco koupím, zkontroluju a vyperu kočár a doufám, že se mi podaří sehnat levně monitor dechu na plínu - kluky pořád nepustilo spaní s miminem :-)

Vcera prisel prebalovak, tak ho pritel smontoval a me pomalu dochazi, ze se asi bude neco dit :D Jinak veci mam prebrany, v podstate vyprany, jen jeste neco vyzehlit… Ja jdu na KO pristi tejden 29tt, tak uvidim co mi tam rekne a kdy mi bude chtit delat ten velkej… Jinak to zacina pekne bolet! Ja mam v brise asi paradniho certika teda :D Ty kopance zacinaji byt fakt neprijemny :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
16.4.14 09:17

@zizulka ty jo, musím se taky dokopat k praní atd. :D mě tam dělá hlavně kotrmelce, že se mi klepe břicho do všech stran..kopance nic moc:-) asi to bude artista..už aby byl venku, mám problém chodit do kopce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí