Poradna duly
Jana Čurdová
A ještě, ky budete balit tašku do porodnice? Nerada bych plašila brzy
. U druhého jsem ji měla od 31.tt ale to mě propustili akorát z nemocnice, pořád jsem krvácela tak pro jistotu..nakonec se zlobík narodil na termín
tak teď prostě nevím.. ![]()
@axaxa píše:
Tak podle mne se nic nemá přehánět, teda já to neřešila ani moc u prvníhoholt krkavčí matka
. A vlastně teda ještě uvažuju o monitoru dechu na plínu, kluci se hádají s kým bude spát mimino v posteli…tak kdybych je nepřesvědčila na nový spací pořádek
auto budeme muset časem taky pořešit, teď tam tři sedačky nenacpeme
Tak tri sedacky chapu, ale abych vozila na vikend prebalovcaci pult a zidlicku na krmeni, to bohuzel nechapu… Jo to bude ono, jsem krkavci matka
Proste to beru jak to prijde a hotovo… A pokojicek taky nebude a to uz tchyne koupila obrazky na zed - je s nima posedla..
@zizulka
. Jsem ráda, že v tom nejsem sama..obrázky můžeš dát kamkoliv, pokud jsou teda hezký
my zase máme skoro všude výtvory ze školky…musím to probrat a ty poklady zredukovat
jo a přebalovací pult jsem neměla a mít nebudu, jen podložka, která se přenáší podle potřeby
. Se snad jdu zahrabat ![]()
@axaxa píše:
@zizulka. Jsem ráda, že v tom nejsem sama..obrázky můžeš dát kamkoliv, pokud jsou teda hezký
my zase máme skoro všude výtvory ze školky…musím to probrat a ty poklady zredukovat
jo a přebalovací pult jsem neměla a mít nebudu, jen podložka, která se přenáší podle potřeby
. Se snad jdu zahrabat
Uz jsem ji za tu dobu asi 15 kousku vratila
Kdybych je povesila vsechny, tak je to tu jak v opicarne
Ja mam nastenku kam mi mala maluje obrazky, takto obcas preberu a dam tam novejsi
A co se tyce tasky do porodnice, to mi spis porad co tam mam dat
Veci pro mimi jsou mi jasny, ale co tam potrebuju dat ja? ![]()
Tak jsem tam měla noční košile 3, podprsenky, vložky do podprdy, porodnické vložky, poporodní kalhotky, láhev s vodou, balení piškot, klasika hygiena a můžu doporučit gel z dubové kúry- na nástřich supr, líp se hojíš. Pak plíny pro mimino atd…
Jo a ještě župan, i když bylo vždycky venku vedro já se klepala zimou ![]()
Pisu si do denicku i s tim zupanem
Ja si kolikrat rikam, ze uz to chci mit za sebou, je to normalni?
Pak se nevyspim, budu utahana a protivna a stejne chci cervenec ![]()
Jo asi je to normální, už se taky strašně těším…třeba to budou hodná miminka, za odměnu
. Už od ledna se těším na červen
. Dneska jsem 25+6
@axaxa píše:
Jo asi je to normální, už se taky strašně těším…třeba to budou hodná miminka, za odměnu. Už od ledna se těším na červen
. Dneska jsem 25+6
Tak jen se tes
Ja bych si prala mit hodnejsi mimco, nez jedna moje protivna znama co si porad stezuje jak ji malej rve
Jsem zla, vim
Ale zatim mam v noci vazne budicek, protoze ma mala otocenej rezim a kope v noci jak malej dablik, ale treba se to taky srovna
A jak jste na tom se jmenem? ![]()
@zizulka jméno nemáme
možná se rozhodneme až na porodním sále, to mi v tu chvíli bude jedno
![]()
@axaxa píše:
@zizulka jméno nemámemožná se rozhodneme až na porodním sále, to mi v tu chvíli bude jedno
![]()
No me ten muj taky rika, ze je cas
Ale ja bych to rada vedela trosku driv nez u porodu
Jelikoz jsem zrusila svatbu, protoze jsem myslela, ze to proste nedam ( nejaky problemky byly), tak s tim potrebuju jit nejak na matriku
Jinak bude mit prozatimne mala prijmeni pro me a jelikoz to bych nerada, protoze ho nemam moc v lasce, tak asi tak ![]()
@zizulka a nejde jen podepsat na matrice to příjmení? Že by se jméno doplnilo až pak? Ale čas jako je, to jo ![]()
@axaxa píše:
@zizulka a nejde jen podepsat na matrice to příjmení? Že by se jméno doplnilo až pak? Ale čas jako je, to jo
Myslim, ze se to da jako doplnit potom nebo zmenit, ale ja bvych to rada vzala jednim vrzem
ja totiz urady vazne nemam rada ![]()
@axaxa @zizulka
No vidíte holky, už jsem i za tu dobu zapomněla, co zabalit do porodnice ![]()
S tou matrikou to budeme taky řešit, taky chci, aby i druhá dcerka byla příjmením po mně, takže musíme tak v květnu, červnu tam zajít, oba to podepsat a pak to mít sebou do porodnice. Je to práce navíc, ale když to sebou mít nebudu, tak bychom pak taťku museli dopisovat dodatečně a to by se mu jistě moc nelíbilo. Jinak my měli vybráno Kryštofa pro kluka a jelikož to bude holčička, tak to bude Alice ![]()
@Foxisssss píše:
@axaxa @zizulka
No vidíte holky, už jsem i za tu dobu zapomněla, co zabalit do porodniceS tou matrikou to budeme taky řešit, taky chci, aby i druhá dcerka byla příjmením po mně, takže musíme tak v květnu, červnu tam zajít, oba to podepsat a pak to mít sebou do porodnice. Je to práce navíc, ale když to sebou mít nebudu, tak bychom pak taťku museli dopisovat dodatečně a to by se mu jistě moc nelíbilo. Jinak my měli vybráno Kryštofa pro kluka a jelikož to bude holčička, tak to bude Alice
Tak to je fajn, ze nejsem sama
Tak mi chteli Kubika a holcicka mozna Adelka, Anetka… Jmena od A se mi asi ted libi nejvic
No uvidime ![]()