Termín červenec 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1038
18.3.14 07:34

A ještě, ky budete balit tašku do porodnice? Nerada bych plašila brzy :-). U druhého jsem ji měla od 31.tt ale to mě propustili akorát z nemocnice, pořád jsem krvácela tak pro jistotu..nakonec se zlobík narodil na termín :-) tak teď prostě nevím.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
18.3.14 07:44
@axaxa píše:
Tak podle mne se nic nemá přehánět, teda já to neřešila ani moc u prvního :-) holt krkavčí matka :-). A vlastně teda ještě uvažuju o monitoru dechu na plínu, kluci se hádají s kým bude spát mimino v posteli…tak kdybych je nepřesvědčila na nový spací pořádek :-) auto budeme muset časem taky pořešit, teď tam tři sedačky nenacpeme

Tak tri sedacky chapu, ale abych vozila na vikend prebalovcaci pult a zidlicku na krmeni, to bohuzel nechapu… Jo to bude ono, jsem krkavci matka :)) Proste to beru jak to prijde a hotovo… A pokojicek taky nebude a to uz tchyne koupila obrazky na zed - je s nima posedla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
18.3.14 07:52

@zizulka :-). Jsem ráda, že v tom nejsem sama..obrázky můžeš dát kamkoliv, pokud jsou teda hezký :lol: my zase máme skoro všude výtvory ze školky…musím to probrat a ty poklady zredukovat :mrgreen: jo a přebalovací pult jsem neměla a mít nebudu, jen podložka, která se přenáší podle potřeby :-). Se snad jdu zahrabat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
18.3.14 08:11
@axaxa píše:
@zizulka :-). Jsem ráda, že v tom nejsem sama..obrázky můžeš dát kamkoliv, pokud jsou teda hezký :lol: my zase máme skoro všude výtvory ze školky…musím to probrat a ty poklady zredukovat :mrgreen: jo a přebalovací pult jsem neměla a mít nebudu, jen podložka, která se přenáší podle potřeby :-). Se snad jdu zahrabat :-)

Uz jsem ji za tu dobu asi 15 kousku vratila :D Kdybych je povesila vsechny, tak je to tu jak v opicarne :D Ja mam nastenku kam mi mala maluje obrazky, takto obcas preberu a dam tam novejsi ;) A co se tyce tasky do porodnice, to mi spis porad co tam mam dat :D Veci pro mimi jsou mi jasny, ale co tam potrebuju dat ja? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
18.3.14 08:18

Tak jsem tam měla noční košile 3, podprsenky, vložky do podprdy, porodnické vložky, poporodní kalhotky, láhev s vodou, balení piškot, klasika hygiena a můžu doporučit gel z dubové kúry- na nástřich supr, líp se hojíš. Pak plíny pro mimino atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
18.3.14 08:20

Jo a ještě župan, i když bylo vždycky venku vedro já se klepala zimou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
18.3.14 08:36

Pisu si do denicku i s tim zupanem ;)) Ja si kolikrat rikam, ze uz to chci mit za sebou, je to normalni? :D Pak se nevyspim, budu utahana a protivna a stejne chci cervenec :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
18.3.14 09:01

Jo asi je to normální, už se taky strašně těším…třeba to budou hodná miminka, za odměnu :-). Už od ledna se těším na červen :-). Dneska jsem 25+6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
18.3.14 09:26
@axaxa píše:
Jo asi je to normální, už se taky strašně těším…třeba to budou hodná miminka, za odměnu :-). Už od ledna se těším na červen :-). Dneska jsem 25+6

Tak jen se tes :) Ja bych si prala mit hodnejsi mimco, nez jedna moje protivna znama co si porad stezuje jak ji malej rve :D Jsem zla, vim :) Ale zatim mam v noci vazne budicek, protoze ma mala otocenej rezim a kope v noci jak malej dablik, ale treba se to taky srovna :) A jak jste na tom se jmenem? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
18.3.14 10:25

@zizulka jméno nemáme :-) možná se rozhodneme až na porodním sále, to mi v tu chvíli bude jedno :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
18.3.14 10:37
@axaxa píše:
@zizulka jméno nemáme :-) možná se rozhodneme až na porodním sále, to mi v tu chvíli bude jedno :mrgreen: :mrgreen:

No me ten muj taky rika, ze je cas :D Ale ja bych to rada vedela trosku driv nez u porodu :) Jelikoz jsem zrusila svatbu, protoze jsem myslela, ze to proste nedam ( nejaky problemky byly), tak s tim potrebuju jit nejak na matriku :D Jinak bude mit prozatimne mala prijmeni pro me a jelikoz to bych nerada, protoze ho nemam moc v lasce, tak asi tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
18.3.14 10:47

@zizulka a nejde jen podepsat na matrice to příjmení? Že by se jméno doplnilo až pak? Ale čas jako je, to jo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
18.3.14 11:28
@axaxa píše:
@zizulka a nejde jen podepsat na matrice to příjmení? Že by se jméno doplnilo až pak? Ale čas jako je, to jo :-)

Myslim, ze se to da jako doplnit potom nebo zmenit, ale ja bvych to rada vzala jednim vrzem :) ja totiz urady vazne nemam rada :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
18.3.14 13:38

@axaxa @zizulka
No vidíte holky, už jsem i za tu dobu zapomněla, co zabalit do porodnice :mrgreen:

S tou matrikou to budeme taky řešit, taky chci, aby i druhá dcerka byla příjmením po mně, takže musíme tak v květnu, červnu tam zajít, oba to podepsat a pak to mít sebou do porodnice. Je to práce navíc, ale když to sebou mít nebudu, tak bychom pak taťku museli dopisovat dodatečně a to by se mu jistě moc nelíbilo. Jinak my měli vybráno Kryštofa pro kluka a jelikož to bude holčička, tak to bude Alice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
18.3.14 19:56
@Foxisssss píše:
@axaxa @zizulka
No vidíte holky, už jsem i za tu dobu zapomněla, co zabalit do porodnice :mrgreen:S tou matrikou to budeme taky řešit, taky chci, aby i druhá dcerka byla příjmením po mně, takže musíme tak v květnu, červnu tam zajít, oba to podepsat a pak to mít sebou do porodnice. Je to práce navíc, ale když to sebou mít nebudu, tak bychom pak taťku museli dopisovat dodatečně a to by se mu jistě moc nelíbilo. Jinak my měli vybráno Kryštofa pro kluka a jelikož to bude holčička, tak to bude Alice :)

Tak to je fajn, ze nejsem sama ;)) Tak mi chteli Kubika a holcicka mozna Adelka, Anetka… Jmena od A se mi asi ted libi nejvic :) No uvidime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí