Termín červenec 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1038
16.4.14 09:17

@zizulka ty jo, musím se taky dokopat k praní atd. :D mě tam dělá hlavně kotrmelce, že se mi klepe břicho do všech stran..kopance nic moc:-) asi to bude artista..už aby byl venku, mám problém chodit do kopce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
16.4.14 09:45
@axaxa píše:
@zizulka ty jo, musím se taky dokopat k praní atd. :D mě tam dělá hlavně kotrmelce, že se mi klepe břicho do všech stran..kopance nic moc:-) asi to bude artista..už aby byl venku, mám problém chodit do kopce :-)

Jako ja nez ty veci prebrala, tak jsem myslela, ze umru :D A stejne jsem toho asi vyprala mraky, ale mam jistitu, ze nic nebude chybet :D Jj, me se taky vlni bricho jak blazen a madam me ted poslednich par dni kope do zeber apod, takze to vazne boli, ale nechce si to nechat vysvetlit :D Ja mam problem se zvednout s postele :D A to nemam velky bricho, ale pripadam si jak tank :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
16.4.14 13:07

@zizulka : Tak lino je určitě lepší varianta s dětmi :-) jinak kočárek u mě asi nejvíc vede casualplay s4 tak uvidím, jak se dohodneme :-) A jaký máte vybraný vy? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
16.4.14 13:11

@axaxa Ahoj, děkuji ;) no mě čeká zítra prohlídka u doktorky a v pátek jsme 28tt…strašně to letí, je to šílený…u prvního mi to neutíkalo vůbec, za to teď strašně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
16.4.14 13:11

A jak se jinak celkově cítíte? Já už se těším, až to budu mít za sebou abych pravdu řekla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
16.4.14 13:48

Už se taky těším až vyleze :) červen už se mi blíží - dr mi měnila termín podle utz. měla bych si to užívat když je to naposledy ale už mě to silně nebaví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
16.4.14 13:52

O víkendu se pustím do přehrabování pidioblečků :) ať se to někam hne, lenost musí být překonána :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
16.4.14 13:57
@Anettka píše:
@zizulka : Tak lino je určitě lepší varianta s dětmi :-) jinak kočárek u mě asi nejvíc vede casualplay s4 tak uvidím, jak se dohodneme :-) A jaký máte vybraný vy? :-)

http://kocarky.heureka.cz/…-bf-11-2014/

Tenhle… Je malej jako ja, tak by to melo byt fajn. Vim, ze je trosku tezsi, ale jelikoz mam 3 sourozence a psa, kterej bude tahat, tak jsem spokojena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
16.4.14 13:59

Holky ona si tam asi fakt cuca nohu nebo nevim, od rana co kop to bolest, vcera to bylo jeste v norme, ale dneska se asi rozpadnu :D Asi fakt zkousi co vydrzim :)

@axaxa jen se do toho pust :) Kamaradka ma termin cerven a ceka teda prvni a celou dobu se porad desila, ze se neco stane, ze bude neco spatne a nic nedelala… a najednou zacina byt nervni, ze nic nema, ze je ve skluzu :D Dneska mi to psala a ja se mohla potrhat smichy :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
16.4.14 19:28

Ahoj Holky :)
Muzu se k vam take pridat. Mam termin 1.7., tak uz se nemuzeme s manzelem dockat. Cekame 1. miminko a bude to chlapecek. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
17.4.14 08:15
@KPetula píše:
Ahoj Holky :)
Muzu se k vam take pridat. Mam termin 1.7., tak uz se nemuzeme s manzelem dockat. Cekame 1. miminko a bude to chlapecek. :)

To je hezky, ze konecne taly/kluk. Gratulace ;) Kolem me je to sama holcicka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
17.4.14 10:06

@KPetula ahoj :-) @zizulka no já už jsem taky docela nervní, ukidňuju se tím že manžel ví co a jak, takže snad by vše zvládl sám během pobytu v porodnici… typ autesedačky mám napsaný na lednici, jen ji koupit :lol: prostě to flákám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
17.4.14 12:03

Děkujeme :) U nás v okolí zase samý chlapeček :) Dnes jsem se pomalu pustila do praní věciček, jak jsi na tom ty? Kdy máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
17.4.14 14:29
@axaxa píše:
@KPetula ahoj :-) @zizulka no já už jsem taky docela nervní, ukidňuju se tím že manžel ví co a jak, takže snad by vše zvládl sám během pobytu v porodnici… typ autesedačky mám napsaný na lednici, jen ji koupit :lol: prostě to flákám :mrgreen:

No me uz se taky nic nechce :)) Ale jak jsem prvnicka, tak kdyby neco, tak pritel vola tchyni a to nechci ;) Tak to pripravim a rikam mu co je treba, ale uz toho fakt moc neni ;))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
17.4.14 14:32
@KPetula píše:
Děkujeme :) U nás v okolí zase samý chlapeček :) Dnes jsem se pomalu pustila do praní věciček, jak jsi na tom ty? Kdy máš termín?

Ja jeste posledni pracku a dozehlit co tam mam vyprano a vecicky hotovo ;) a zbytek uz taky nejak ok. Uz jen spis nejaky blbosti :) Jinak termim mam 12-14.7.2014, ale mala ma pry tyden naskok a ve stredu jdeme na UTZ, tak se chci poptat jak je velka a tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí