Termín červenec 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
566
20.2.14 19:04

Ja jsem 20tt, mam nahore tak max 1 kg - zalezi na tom kdy jdu na vahu a v utery jdeme na UTZ, tak uvidime co nam tam povi, ale myslim, ze jsme v pohode :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
22.2.14 14:57

@axaxa
Ale jdi ty, jakápak velryba :) u první dcery jsem začínala na 58kg, měla na konci nahoře 15kg, a z těch 73 jsem teď na 65, a to se fakt pořád něčím cpu(hlavně tím nezdravým, co si budeme povídat:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
25.2.14 14:28
@reditelkaustavu píše:
Ahoj,
tak už se mi ukázaly //. Podle kalkulačky termín červenec 2014. Bude nás tu víc? :lol:

Anooo 16.7.2014 :-) Kde rodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
11.3.14 21:10

Tak včera snad poslední Gennet(už mě dál neobjednali, tak doufám, že si do července nic nevymyslí), triple testy v pořádku, ultrazvuk taky v pohodě, už mám i fotku(stejně jako u dcery ve 20tt, jedna jediná fotka :-)) a HURÁÁÁ, BUDE TO DALŠÍ ŽENSKÁ DO RODINY :-))) :dance: teď už jen přežít někdy v dubnu-květnu OGTT a pak už jen užívání si té radosti :)
Jo a holky, pro zasmání-za 5měs, co jsem „v tom“, mám nahoře jen kilo a půl, a přítel za tu samou dobu přibral-zřejmě za mě-12kg :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
17.3.14 08:57

@Foxisssss gratulace:) v mém okolí snad budou jen samí kluci. na cukrovku jdu prvního dubna a už teď je mi z toho špatně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
17.3.14 09:06

Ahojky holky :) Tak ja mam tedka 24tt a nahore 3 kilca, takze to zatim jde :) Co jsme byli na genetice, tak UTZ i kontrola srdicka - vsechno v poradku, takze odber plodovky diky bohu nebyl (kdyz jsem to v prvnim pripade odmitla) A mame pipinu :D Takze za me super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
17.3.14 09:19

@zizulka teda taky moc gratuluju :-). Se sem snad i bojím napsat ty kila navíc, ale podle dr si jedu svou křivku takže pohoda…už mě i uklidňuje, že jsem začínala s nízkou váhou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
17.3.14 10:22

Ahoj holky, ja jsem dnes 21+3 a mam 5 kilo nahore.. Jinak minuly tyden jsme byli na utz a vse v poradku, pohlavi vedet nechceme..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
17.3.14 13:31

@zizulka
Máme pipinu, tos napsala pěkně :lol: hlavně, že ta naše mláďátka jsou zdravá, o to jde především :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
17.3.14 14:45
@Foxisssss píše:
@zizulka
Máme pipinu, tos napsala pěkně :lol: hlavně, že ta naše mláďátka jsou zdravá, o to jde především :)

Tak to je nejdulezitejsi, aby byli ty potvurky co nosime v briskach v poradku :) Jak mam placentu na zadni strane, tak cejtim, ze kope jak cert, tak jsem klidna, ikdyz jsem po nocich dost vzhuru, protoze ma asi obracenej rezim, ale to neva :)

Holky uz nejak nakupujete, vybirate, planujete pokojicky a ja nevim co vsechno? Jsem zvedava jak je to jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
17.3.14 14:55

teda nekoupila ještě nic…skoro vše podědí :) koupíme jen autosedačku a
nový obleček na cestu z porodnice. pak musím jen zkontrolovat kočár a
vyprat houpací lehátko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
17.3.14 15:00
@axaxa píše:

teda nekoupila ještě nic…skoro vše podědí :) koupíme jen autosedačku a
nový obleček na cestu z porodnice. pak musím jen zkontrolovat kočár a
vyprat houpací lehátko

Ja prave jak mam 6ti letou sestricku, tak jsem spis zacala prebirat vecicky po ni a tak… Kolem me holky tehule dost magori… Uz maji pokojicky a podobne, ja budu kupovat kocar, autosedacku a par kousku obleceni asi + lahve kdybych nekojila. Jinak me toho moc nenapada co bych potrebovala :D A pokojicek v planu taky nemam, jen nacpat postylku do loznice :D Si mezi prvorodickama pripadam dost jako barbar :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
17.3.14 21:19
@zizulka píše:
Ja prave jak mam 6ti letou sestricku, tak jsem spis zacala prebirat vecicky po ni a tak… Kolem me holky tehule dost magori… Uz maji pokojicky a podobne, ja budu kupovat kocar, autosedacku a par kousku obleceni asi + lahve kdybych nekojila. Jinak me toho moc nenapada co bych potrebovala :D A pokojicek v planu taky nemam, jen nacpat postylku do loznice :D Si mezi prvorodickama pripadam dost jako barbar :D

Ale proč barbar? Vždyť není pravidlem, že musíš jít „se stádem“ :-))

Jinak já mám postýlku po dceři, oblečení taky, akorát budu kupovat hluboký kočár po někom, jelikož ten už jsem dávno prodala… vajíčko už jsem taky koupila, pravda taky po někom, ale já prostě nechci zbytečně utrácet, když někomu finančně přilepším a zbavím ho věci, co se mu doma válí :)
A snad se mi povede kojit, u dcery se mi ztrácelo už po 5 dnech mléko :( ale ikdyby ne, dcerka je taky zdravá i bez toho, teď ve dvou letech měla prvně ATB, do očí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
17.3.14 22:26
@Foxisssss píše:
Ale proč barbar? Vždyť není pravidlem, že musíš jít „se stádem“ :-))Jinak já mám postýlku po dceři, oblečení taky, akorát budu kupovat hluboký kočár po někom, jelikož ten už jsem dávno prodala… vajíčko už jsem taky koupila, pravda taky po někom, ale já prostě nechci zbytečně utrácet, když někomu finančně přilepším a zbavím ho věci, co se mu doma válí :)
A snad se mi povede kojit, u dcery se mi ztrácelo už po 5 dnech mléko :( ale ikdyby ne, dcerka je taky zdravá i bez toho, teď ve dvou letech měla prvně ATB, do očí…

Me prijde, ze i kdybych nejaky ty veci nemela, tak to moc neresim, asi je to tim, ze jsme 4 deti a vystacime s malem :D Kdyz jsem cetla, ze se kupuji vetsi auta, aby se tam na vikend vesel prebalovak, vanicka, postylka a zidlicka na krmeni, tak me omyvaji :)) U me zalezi jak vydrzi streva, jestli bez leku, tak bych kojit mohla, tak uvidime… Tak vajicko taky budu kupovat od nekoho, kocarek slibil deda, ten mame vybrat a asi zacnu premyslet, co budu jeste potrebovat :D kdyz me prijde, ze to maly potrebuje hlavne klidek, lasku, pliny a zdravicko :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
18.3.14 07:29

Tak podle mne se nic nemá přehánět, teda já to neřešila ani moc u prvního :-) holt krkavčí matka :-). A vlastně teda ještě uvažuju o monitoru dechu na plínu, kluci se hádají s kým bude spát mimino v posteli…tak kdybych je nepřesvědčila na nový spací pořádek :-) auto budeme muset časem taky pořešit, teď tam tři sedačky nenacpeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí