Termín červenec 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1053
23.1.14 19:46
@axaxa píše:
Jinak teda zatím nikdo z nemocnice kvůli triplům nevolal, tak ještě jeden týden a je to ok :) už začínám pošilhávat po miminkovských věcech a ráda bych nakupovala…musím vydržet aspoň do 25.tt :mrgreen: a nevím kam to budeme dávat, po klucích mám nasysleno 10 vakuových pytlů od narození do 2,5 let + další oblečení jen volně v krabicích po mladším co odkládá :oops:

Panejo, takových věcí, já mám fakt jen pár bodýček, overalů, tepláčky a mraky ponožek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
23.1.14 19:50

@Martina32
Vítám tě, taky mám podle UTZ 23.7., to se nám to pěkně sešlo :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
23.1.14 22:49

Holky ja se pridam… Jsem 16tt a mam o kilo min a nebo stejne jak jsem mela pred :) Ale brisko mi teda roste, nejdriv dole a tedka vys :) Takze ted zacinam pomalu vypadat jak tlustousek :) Jinak porad nevim co to bude, protoze mimco nespolupracuje :D Ale nechtela jsem to vedet, ale proste to asi nevydrzim… 28.1. jdeme rano na gyndu a v poledne jdeme na genetickou konzultaci nebo jak to nazvat, snad nedojde na plodovku a treba bych mohla vedet co to bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
24.1.14 12:32

@Foxisssss mi bylo líto, že by měl mladší chodit ve všem poděděném..a tak jsem přikupovala :mrgreen: a slevy to je moje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
24.1.14 14:30

Ahoj holky taky se přidávám jsem 16+4 takže TP 7.7. dle utz chlapeček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
24.1.14 20:02

@axaxa
Já jsem asi divná, ale od doby, co už nechodím do práce(1/2012), jsem se zabouchla do bazárků - věci pro dceru a mimčo, a do sekáčů - věci pro mě :oops:
A to prosím nejde o ušmudlané hadry na dotahání :) Ale tiše doufám, že druhé bude holčička, aby mohla odnosit věci po dceři, resp. to, co mi zbylo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
24.1.14 20:31
@nika1988 píše:
Ahoj holky taky se přidávám jsem 16+4 takže TP 7.7. dle utz chlapeček

Gratulujiu :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
25.1.14 12:55

A co jména holky, už přemýšlíte? My se s přítelem nemůžeme shodnout, jemu se líbí něco jiného než mě a ani jeden nechceme slevit ze svých nápadů :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
25.1.14 13:14

My uz mame vybrano- Veronika a Martin, prvni dcera je Zuzana. Me se jeste libi jmena Marek, Petr, Aneta, Gabriela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
25.1.14 21:05

My se asi na jméně neshodneme :) možná na porodním sále:) jména na kterých jsme se shodli už jsme dali a teď prostě nevíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
25.1.14 22:18
@axaxa píše:
My se asi na jméně neshodneme :) možná na porodním sále:) jména na kterých jsme se shodli už jsme dali a teď prostě nevíme

Co jsem vybrala, tak bylo zamitnuto :))) Jen Kubik mi prosel :)) Ale jeste nevime co to bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
26.1.14 09:29

Veroniku máme taky, všem se líbí, škoda, že to bude asi kluk :think: Richard už byl sice vybrán, ale synovi se moc nelíbí prý :nevim: Každému se líbí něco úplně jiného, jsme na to ovšem 4 :cert:
A mám od pátku sušičku :dance: Včera makaly holky moje obě (třetí nejlepší kamarádka myčka odpočívala, protože jsem sama doma ;) ). Jsem zvědavá jak to nakonec promyslím s tím sušením. Manželova trika jsou dost zmačkaná, ponožky se mi zdají trochu menší, ale jdou natáhnout. No uvidíme, každopádně povlečení a ručníky luxusní a sušák složený v koutě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
26.1.14 10:30

@zizulka díky co čekáte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
26.1.14 10:31

@Foxisssss u nás je to stejné, čekáme chlapečka a na jménu se na a ne dohodnout.je zajímavý, že na holčičce jsme se shodli hned.co čekáte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
26.1.14 12:05

@nika1988
Zatím to vypadá na holčičku, ale raději si počkám do března na II. trim screening :) včera jsme probírali jména, kupodivu bez hádek, a v užším výběru zůstala Alice, Nina, Alexandra, Denisa, Leona, Kryštof, Bartoloměj :) ta první dvě holčičí jména zatím vítězí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí