Poradna duly
Jana Čurdová
@axaxa píše:
Jinak teda zatím nikdo z nemocnice kvůli triplům nevolal, tak ještě jeden týden a je to okuž začínám pošilhávat po miminkovských věcech a ráda bych nakupovala…musím vydržet aspoň do 25.tt
a nevím kam to budeme dávat, po klucích mám nasysleno 10 vakuových pytlů od narození do 2,5 let + další oblečení jen volně v krabicích po mladším co odkládá
Panejo, takových věcí, já mám fakt jen pár bodýček, overalů, tepláčky a mraky ponožek ![]()
@Martina32
Vítám tě, taky mám podle UTZ 23.7., to se nám to pěkně sešlo
![]()
Holky ja se pridam… Jsem 16tt a mam o kilo min a nebo stejne jak jsem mela pred
Ale brisko mi teda roste, nejdriv dole a tedka vys
Takze ted zacinam pomalu vypadat jak tlustousek
Jinak porad nevim co to bude, protoze mimco nespolupracuje
Ale nechtela jsem to vedet, ale proste to asi nevydrzim… 28.1. jdeme rano na gyndu a v poledne jdeme na genetickou konzultaci nebo jak to nazvat, snad nedojde na plodovku a treba bych mohla vedet co to bude ![]()
@Foxisssss mi bylo líto, že by měl mladší chodit ve všem poděděném..a tak jsem přikupovala
a slevy to je moje ![]()
Ahoj holky taky se přidávám jsem 16+4 takže TP 7.7. dle utz chlapeček
@axaxa
Já jsem asi divná, ale od doby, co už nechodím do práce(1/2012), jsem se zabouchla do bazárků - věci pro dceru a mimčo, a do sekáčů - věci pro mě ![]()
A to prosím nejde o ušmudlané hadry na dotahání
Ale tiše doufám, že druhé bude holčička, aby mohla odnosit věci po dceři, resp. to, co mi zbylo ![]()
@nika1988 píše:
Ahoj holky taky se přidávám jsem 16+4 takže TP 7.7. dle utz chlapeček
Gratulujiu ![]()
A co jména holky, už přemýšlíte? My se s přítelem nemůžeme shodnout, jemu se líbí něco jiného než mě a ani jeden nechceme slevit ze svých nápadů ![]()
My uz mame vybrano- Veronika a Martin, prvni dcera je Zuzana. Me se jeste libi jmena Marek, Petr, Aneta, Gabriela…
My se asi na jméně neshodneme
možná na porodním sále:) jména na kterých jsme se shodli už jsme dali a teď prostě nevíme
@axaxa píše:
My se asi na jméně neshodnememožná na porodním sále:) jména na kterých jsme se shodli už jsme dali a teď prostě nevíme
Co jsem vybrala, tak bylo zamitnuto
Jen Kubik mi prosel
Ale jeste nevime co to bude ![]()
Veroniku máme taky, všem se líbí, škoda, že to bude asi kluk
Richard už byl sice vybrán, ale synovi se moc nelíbí prý
Každému se líbí něco úplně jiného, jsme na to ovšem 4 ![]()
A mám od pátku sušičku
Včera makaly holky moje obě (třetí nejlepší kamarádka myčka odpočívala, protože jsem sama doma
). Jsem zvědavá jak to nakonec promyslím s tím sušením. Manželova trika jsou dost zmačkaná, ponožky se mi zdají trochu menší, ale jdou natáhnout. No uvidíme, každopádně povlečení a ručníky luxusní a sušák složený v koutě ![]()
@Foxisssss u nás je to stejné, čekáme chlapečka a na jménu se na a ne dohodnout.je zajímavý, že na holčičce jsme se shodli hned.co čekáte??
@nika1988
Zatím to vypadá na holčičku, ale raději si počkám do března na II. trim screening
včera jsme probírali jména, kupodivu bez hádek, a v užším výběru zůstala Alice, Nina, Alexandra, Denisa, Leona, Kryštof, Bartoloměj
ta první dvě holčičí jména zatím vítězí ![]()