Termín červenec 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1038
8.1.14 07:30

@zizulka svatba s dítětem má něco do sebe, nám tam kluk tancoval při obřadu a druhý v břiše :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
8.1.14 10:20
@axaxa píše:
@zizulka svatba s dítětem má něco do sebe, nám tam kluk tancoval při obřadu a druhý v břiše :lol:

Tak ja urcite nerikam, ze nema :) Me se libi nevesty s briskem, ale jelikoz bude zima a hnusne a tak ( muj predpoklad, ze se zima posune) bych si to snad ani neuzila - ja jsem teplomil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
8.1.14 13:10

@axaxa Ve kterem tydnu dr. naznacil pohlavi? Je realne aby zitra na tom genetickem utz neco takoveho bylo videt? Jsem 13tt. A rekli by mi to tam vubec? Jsem siiilene zvedava :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
8.1.14 14:25

Dneska jsem 16+0 na utz jsem byla včera, myslím že se dr. Předem ptají…já ji to opakuji každou kontrolu že mě to zajímá:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
8.1.14 16:30

Tak to zitra asi tezko, skoda. Za tyden jdu ke svemu doktorovi ale ten nema tak dobry utz. Takze unor to jisti, mozna :-O Jak tohle vydrzim :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
9.1.14 08:24

@Katcha třeba jo, určitě tam budou mít lepší utz. Moje dr. v ordinaci ho nemá nic moc, na velké ultrazvuky posílá na nemocniční. Ale tím, že jsem už v 16tt tak to vidí i na tom blbým :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
9.1.14 13:13

Tak jsem zpátky z Gennetu. Všechno vypadá v pořádku, rizika jsou nízká takže nebudu muset na odběr plodovky :dance: Paní doktorka i pan doktor byli fajn, vůbec jsem nečekala, prostě pohoda. Pohlaví je tedy zatím tajemství. Trošku musel soktor mimi poškádlit, aby se otočilo tak aby zkontroloval nosní kůstku. Mám totiž jizvu přes břicho a prcek byl zrovna blbě natočený. Pak se otočil úplně zády :lol:, ale nakonec i ten čumáček ukázal. Mám takovou radost, koupila jsem aspoň dudlík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
9.1.14 19:50

@Katcha
No tak to je super, že se ti tohle vyšetření vyhne :hug:
Taky jsem dneska odcházela s dobrým pocitem :) konzultace trvala jen 20min, UTZ proběhlo v pohodě, akorát mi museli ještě nabrat krev a pozměnili TP z 15.7. na 23.7., „šmudlátko“ si vegetilo s rukama za hlavou a nohama nahoru :lol: no a kolem Valentýna zase na krev(nevím proč, ale jak myslej) a pak v půlce března na II. trim. screening, to už se dozvím, co v břiše přesně nosím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
9.1.14 19:52
@Katcha píše:
Tak jsem zpátky z Gennetu. Všechno vypadá v pořádku, rizika jsou nízká takže nebudu muset na odběr plodovky :dance: Paní doktorka i pan doktor byli fajn, vůbec jsem nečekala, prostě pohoda. Pohlaví je tedy zatím tajemství. Trošku musel soktor mimi poškádlit, aby se otočilo tak aby zkontroloval nosní kůstku. Mám totiž jizvu přes břicho a prcek byl zrovna blbě natočený. Pak se otočil úplně zády :lol:, ale nakonec i ten čumáček ukázal. Mám takovou radost, koupila jsem aspoň dudlík.

ahoj, takže je možný, ze mi nebudou bodat jehlu do břicha? Já tam mám jít a právě přemýšlíme jestli je to mozny!? Jinak gratuluju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
10.1.14 07:38

Tak mam pozitivni nalez v moci..pry asi urologicky zanet.. Tak jsem z toho trochu vic nervozni… Dneska jsem byla znova na odberech a vysledky budou v pondeli odpoledne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
10.1.14 09:20

@zizulka Jestli ti vyjde nizke riziko a na odberu plodovky nebudes trvat ( i tato moznost tu je, doktorka se me vylozene ptala jestli budu chtit amnio pro jistotu) tak te nutit urcite nebudou. Me vyslo riziko 1:3000, kdyz se zapocita i vek je to razem 1:70, ale vubec nenaznacoval, ze by bylo jistejsi podstoupit i odber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
10.1.14 09:31

@Foxisssss Na krev taky jeste jdu, je to triplle test. A pak ve 20tt na utz na srdicko. Pohlavi mi doufam prozradi muj doktor driv :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
10.1.14 09:56
@Katcha píše:
@zizulka Jestli ti vyjde nizke riziko a na odberu plodovky nebudes trvat ( i tato moznost tu je, doktorka se me vylozene ptala jestli budu chtit amnio pro jistotu) tak te nutit urcite nebudou. Me vyslo riziko 1:3000, kdyz se zapocita i vek je to razem 1:70, ale vubec nenaznacoval, ze by bylo jistejsi podstoupit i odber.

Screening vysel totiz v poradku a ja mam fobii z jehel, takze kdyby me to minulo, tak by to bylo fajn, teda… Podle toho jak bude treba samo :) A prozradis mi jak to tam nejak probiha? At jsem trosku pripravena? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
10.1.14 11:37

@Katcha tak gratuluji a je super, že na amnio nemusíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
10.1.14 17:23

@zizulka Po telefonu jsem se objednala - řekla mi, že na krev od 10+0tt a dostala jsem termín na konzultaci s utz. Tam se pak musí pokaždé přes recepci, to asi bylo nejdelší čekání, cca do 15 minut. Na odběru už to pak frčelo. No a na tu konzultaci jsem tam byla o půl hodiny dřív s tím, že si holt počkám. Vzala mě hned. Trvalo to tak 10 minut. Tak jsem holt byla smířená s tím, že na utz si počkám ještě déle - opět jsem šla prakticky hned takže to byla rychlovka :palec: Ten utz tak 15 minut, možná déle, nevím, mě to hrozně rychle uteklo když jsem viděla prťouska :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí