Poradna duly
Jana Čurdová
@Foxisssss Hmm, já jsem ještě ve skupině miminka červenec 2014 a tak je to fajn, holky píšou, člověk se i něco dozví
Uzavřená mi přijde zbytečná, nemůže se tam přidat nikdo nový a člověk je zvědavý i na jiné mamky, že? ![]()
@Sisinka04 Tak to je dobře ![]()
Ty jo,5 týdnu… já vždycky odpočítávám těch 14 dní
, ale ted už mě tam asi tak často taky zvát nebudou
![]()
@Mayia ona se me ptala jestli je vse ok a jelikoz prvni jsem mela bez problemu, tak me pozvala az takhle..
@LuckyKat nemyslela jsem uzavrenou..
@Sisinka04 Škoda, že ty ultrazvuky nemůžou být každý týden, že? ![]()
Jsem tuhle říkala přítelovi, že bych si ten přístroj nejradči pořídila domů, abych mohla malého okukovat pořád
![]()
@Sisinka04 O tom jsem si četla na netu něco..a kde se to dá koupit?
A na kolik to výjde? ![]()
@Mayia ja ho koupila na netu v nejakym eshopu uz pri prvnim tehotenstvi za cca 900.. Ale v bazaru sezenes i za pulku…
@Sisinka04 Thyo… už to goolim a posílala jsem hned odkaz přítelovi ![]()
Zítra mám narozky… tak to vidím na dárek ![]()
A využíváš to? A doopravdy to jde slyšet? Něco jako u doktora?
@Sisinka04 tak to joo, já jsem tenkrát do té uzavřené nešla proto, že jsem si říkala, že chci poznávat ještě další holky, takže tak
. Pokud to nebude uzavřená, tak jsem prooo
![]()
@Mayia tak super!! Hele srdicko uz najdu…pocitala jsem tep a opravdu je nad 120.. Ja mam ted cca 80… A pri prvnim jsem to pouzivala do porodu..jakmile jsem necitila pohyby, tak me tohle uklidnilo.. Za me super vec!!:)
@LuckyKat tak mozna se to rozjede i tady..:) Pri prvnim tehotenstvi byla ta skupinka super a piseme si dodneska..byly tam uz zkuseny maminy, takze do ted chodim pro rady, kdyz potrebuju poradit ohledne prvni dcery..:)
@Sisinka04 já třetí :mrgreeen: on už se jeden kousek navíc ztratí
jinak dr. utz mi dělá taky každou návštěvu, obě předchozí těhotenství byla riziková, teď je vše v pohodě tak mě trochu děsí…ale minule se jí zdálo vše ok, viděla nosní kůstku, 2 ruce, 2 nohy, hlava bez tekutiny tak snad dobrý
@Mayia klidně se ptej, když tě bude něco zajímat
no ale já jsem dost „šílená“ matka
tak se když tak neděs. V prvním a druhým těhu jsem neměla vůbec čas nic moc řešit a teď jsem doma a pořád se pozoruju ![]()
@Sisinka04 To jsem právě čekala, že se člověk dozví něco od těch zkušenějších nebo těch, co jsou o nějaký týden dál nebo tak.. Prostě pokecat si. Já jsem už doma, kvůli dojíždění do práce, to se Dr nějak nelíbilo, hlavně v tomhle nemocným období, tak mi doporučila zůstat doma. Zatím se celkem i zabavím, ale vím, že časem budu ráda, když si popovídám se stejně „postiženýma“ holkama ![]()
@axaxa
hezky řečeno
Já jsem také doma už od 6tt, páč jsem pořád jen blila
Ted už je to lepší, zvracím jen ráno a večer, odpoledne mám vcelku klid
.Nevolnosti odcházejí, ale zas mi chytá bříško
Takové křeče a píchání, že se občas nemůžu ani narovnat…ale když si lehnu a jsem v klidu, tak to do půl hodky přejde
. Doktorka mi řekla, že mám hodně odpočívat a ležet, že se mrńous zabydluje
Máš s tím zkušenost? Mě to trošku vyděsilo.. ![]()
@Mayia Já měla výčitky z toho, že jsem doma, ale teď jsem asi i ráda, člověk je v klidu, že má dost sil na to zabydlování
. Mně teda nic nebylo, sem tam žaludek na vodě a když se nanajím, tak brutální křeče v žaludku. Jinak je mi fajnově, až si to úplně užívám
. Já bydlím asi 60 km od Prahy, v Příbrami..