Termín červenec 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2185
24.12.13 09:27

Holky, krasny Vanoce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
26.12.13 20:03

Ahoj skoro po Vánocích :) Jak jste si je vy i děti užili? A jaké byly reakce tam, kde bylo miminko překvapení pod stromečkem? U nás úplně úžasné - děti současně rozbalily dopis od sourozence. Syn se začal smát, dcera se asi třikrát zeptala jestli je to pravda, jestli to není vtip a pak se samou radostí rozplakala :srdce: Takže slzy jsme neudrželi ani já s manželem, no doják ala Amerika :mrgreen: Takže jsme hned na Štědrý večer vymysleli jména, kupodivu to šlo docela snadno a všichni jsou spokojení. Akorát já budu pochybovat dokud se mimi nenarodí :lol: A dneska jsme „okradli“ panenku Annabel a hned máme pár hadříků :mrgreen:
Těším se na vaše zážitky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
27.12.13 16:05

Ahojky holky, přidávám se k vám, přesný termín zatím nemám, jsem teprve 10tt, ale tipuju to na půlku července, podle MS :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
27.12.13 16:07
@Katcha píše:
Tak moje břicho vykukuje mohutně, holt ve 40 po 2 dětech… Divím se, že se mi to stále daří tajit před dětmi (11 a 9). Ale už se to blíží, psaníčka od miminka jsou pro ně nachystaná pod stromeček ;) Žaludek se už uklidnil, akorát kolem 7 večer odpadám únavou nezávisle na tom, jestli jsem byla v práci a vstávala v půl 6 nebo spím do 8 a točím se jen po domácnosti.
Zítra jdu do Gennetu na krev a 9.1. konzultace + utz. Zas budu nervózní jak pes :roll:

To se asi v Gennetu 9.1. potkáme, taky jdu na konzultace a utz :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
31.12.13 10:37

Cauky holky, tak dneska jsem 10+4 a konecne jsem slysela srdicko pres angelsounds.. Jinak mala ˇela ted 3 dny horeky, rymu, kasel… Tak jsem to chytla taky a jsem nachcipana..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
3.1.14 19:58

Ahoj holky :) Snad jste si užili vánoce i Silvestr :) Je jsem od včera na neschopence, tak snad budu bez teplot a budu mít víc klidu, už jsme 13tt a přemýšlíme jestli už něco na mimi mám začít řešit nebo mám ještě čas?23.1.jdu na odběry plodové vody, vyžádali si to na gastru kvůli mému Crohnovi, ale screening vypadá v pořadku :-) Jak jste na tom vy? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
3.1.14 20:02

@zizulka my ted taky marodily-ja i dcera.. Takze to bylo celkem narocny, ale snad uz to bude dobry.. Jinak screening me teprve ceka..jsem dnes 11+0.. A veci neresim..mam po dceri vybavu.. Ale pri prvnim jsem kupovala az nekdy v druhe pulce tehotenstvi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
3.1.14 21:00
@Sisinka04 píše:
@zizulka my ted taky marodily-ja i dcera.. Takze to bylo celkem narocny, ale snad uz to bude dobry.. Jinak screening me teprve ceka..jsem dnes 11+0.. A veci neresim..mam po dceri vybavu.. Ale pri prvnim jsem kupovala az nekdy v druhe pulce tehotenstvi…

Tak to jo, ja mam dost věci po malý sestre, je ji pět, takže toho taky moc v plánu nemám kromě kočárku, sedačky a par kousku oblečení :) aspon vim, ze není kam spěchat :-) Nerada bych něco zmeskala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
4.1.14 13:46

Tak, jako jsem se bála screeningu u dcery, tak se bojím teď u druhého prcka… a to hlavně kvůli tomu, že já mám leiden mutaci krve a partner je diabetik, ale stále věřím, že když je dcera(22měs) zdravá, takže bude aj sourozenec. Je to mé největší novoroční přání :) Podle MS jsem teď 12tt, podle UTZ 10tt, takže jsem zvědavá ve čt v Gennetu, co mi řeknou a ukážou, už se na fazolku těším, až ji/jeho uvidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1485
4.1.14 17:28

@Foxisssss Máš taky leidena? Můžu se zeptat, jak probíhalo tvé první těhu a porod, jestli to má nějaký vliv.. Mně zatím nikdo pořádně nic neřekl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
4.1.14 20:31

@LuckyKat

Mám přesně heterozygot MTHFR Leiden, netuším, jestli máš stejný typ, u prvního těhu mě hlídali v Praze na Karláku na hematologii, nebyla jsem nijak omezená, jen před porodem, než jsem šla tlačit na sál, mi obvázali celé dolní končetiny obinadlem, a pak jsem si celé šestinedělí píchala Clexane do břicha.
Pokud o téhle nemoci tvůj gynekolog/gynekoložka ví, tak by tě měli rozhodně sledovat a udělat ti testy, je-li to tvůj první porod, aby se vyloučily komplikace :)
Držím palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1485
5.1.14 10:28

@Foxisssss To mám přesně taky, Dr o tom ví, nechala mě testovat kvůli dědičnosti. Docela jsi mě uklidnila, všude docela straší s tím, co se může všechno stát, Dr mi teda jen tak mimochodem řekla, že od 20. týdne budu píchat ten Clexan.. Každopádně moc děkuju za odpověď a tobě držím také palce, ať je všechno OK ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
5.1.14 12:28

Zdravim vsechny maminky :kytka:
Muzu se k Vam pridat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1485
5.1.14 16:34

@Mayia Ono to tady moc nežije, všechny zmizely do uzamčené skupiny, takže tady si člověk moc nepokecá, spíš je lepší miminka červenec 2014 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
5.1.14 19:31

@LuckyKat
Jenže do té uzamčené už neberou, prý jich je moc… paráda no :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...