Poradna duly
Jana Čurdová
Asi zkusím…teda s klukama jsem taky na žádném screeningu nebyla, věk mě- dá se říct taky netlačí, tak si nechám pár hodin na rozmyšlenou a volám ![]()
Tý jo.. už máš za sebou první trimestr.
takže gratuluji
Já podle MS bych měla bát 10tt a podle uz jsem byla 7tt a ještě nebylo vidět srdíčko. Doktor je zatím v klidu, u meho prvního syna srdíčko bilo až nakonci 8tt. v pondelí jdu na kontrolu a to, musí už bít to budu 12tt podle menstruace a podle uz asi tak 9tt. ![]()
pohledte si bříška:)
Tý jo.. už máš za sebou první trimestr.
takže gratuluji
Já podle MS byla před týdnem 10tt a podle uz jsem byla 7tt a ještě nebylo vidět srdíčko. Doktor je zatím v klidu, u meho prvního syna srdíčko bilo až nakonci 8tt. v pondelí jdu na kontrolu a to, musí už bít to budu 12tt podle menstruace a podle uz asi tak 9tt. ![]()
pohladte si bříška:)
@kukanda17 díky
teď jen, aby mi už bylo dobře (a i přes to mám dvě kila nahoře)
v pondělí už srdíčko určitě bude
, jsou to nervy to čekání…
Ahoj, dneska jsem byla na kontrole a srdíčko krásně bije! A je tam jen jedno miminko. No, ulevilo se nám, přece jen kromě veškeré výbavičky kupovat ještě větší auto by byla pro nás dost darda. A bude to přece jen všechno jednodušší. A mám už průkazku ![]()
Ahojky holky, tak já bych měla mít termín 21. července, mohla bych se přidat k vám a probírat starosti i radosti? ![]()
Hlky já jsem před dvěma dny špinila takové světle hnědé spíš jak výtok trvalo to den a pul.Dost jsem stoho byla hotová teď už je to o. k..aspoň prozatím snad se to opakovat nebude. Podle kalkulačky jsem 7+1tt. Nemáte stím některá skušenost myslíte že se nic nemuže stát nebo neděje? diky za odpovědi ![]()
@Lucie Bety. Tohle jsem měla minulý pátek, byla jsem 7+6 takže teoreticky termín MS. To prý je špinění možné, někdo dokonce může mít i menzes. Když to bylo jen jeden den a přešlo to, nemělo by to být nic nebezpečného. Pokud to nebyla vyloženě červená krev, zkusila bych být v klidu
To je rada, co ![]()
@Katcha Díky moc za radu.No při dvou dětech to je celkem těžký ale co bych pro baby neudělala. Ne červená krev to nebyla to už by byl hodně velkej problem.Ale myslím si že už budu mít klid ani si nechci připouštět že by se to vrátilo. ![]()
@Lucie Bety. Ja myslela v klidu hlavne psychicky, nemyslet na to, ze by mohl byt nejaky problem. Ale s dvema detmi mas urcite pestre dny tak to pujde ![]()
@Lucie Bety. Pokud to není jasně červená krev, tak by to neměl být problém. Prostě hormony, neměla bys normálně ms? Může to být tím…já pedtím u obou těhotenství krvácela kvůli hematomu-čerstvá krev a děti jsou v pohodě
Zkus chvíli klidnější režim, jíst vitamín C a vyhnout se všemu co by mohlo rozšiřovat cévy - káva, atd.
Ahoj holky tak já mám TP podle ms 1.7 docela to utíká
můžu se k vám taky přidat? ![]()