Poradna duly
Jana Čurdová
Já už jen čekám, kdy mě ty nevolnosti přejdou..blbě mi je už 5 týdnů ![]()
Nevolnosti mě trápí, prakticky celodenní
Jako první jsem vyřadila kafe, teď už i černý a zelený čaj. Po ovocném mě pálí žáha tak piju těhotenský od Grešíka. Je docela pitelný. A vyloženě dobře po ránu mi dělá studené mléko. Musela jsem zmenšit porce tak na půlku a jíst v intervalech 2-3 hodiny. Takže se cpu skoro pořád, ale po troškách
Dneska mě docela polekalo špinění. Jsem asi 7+7 takže teoreticky termín MS tak asi proto. Bylo to teda fakt malinko. V 6. týdnu byl náznak srdeční činnosti + nějaký ten „stín“. Ve středu jdu na další kontrolu, to budu 8+4 tak jsme s manželem mooooc napnutí kolik tam těch srdíček bude bít ![]()
Ahoj holky. Já byla dnes u doktora a ten mi potvrdil tehotenstvi. Na kontrolu jdu za 4 týdny. A prvni ultrazvuk me čeka až mezy 15 a 18 týdnem tak snad se do te doby nic nepřihodi.
Ahoj holky tak se pridávám
termín 29.7 bylo to nečekané mám 11 měsíční dceru budou o 18 měsíců ale nevadí to zvládneme
![]()
@Lucie Bety. píše:
Ahoj holky. Já byla dnes u doktora a ten mi potvrdil tehotenstvi. Na kontrolu jdu za 4 týdny. A prvni ultrazvuk me čeka až mezy 15 a 18 týdnem tak snad se do te doby nic nepřihodi.
týjo, až tak za dlouho na ultrazvuk? Já mám za sebou už dva a že pořád nebije
tak jdu ješte za týden a pak ve 12tt, 16tt, 20tt, 30tt takhle jsem chodila s mým prvním dítkem:) už se těším až srdíčko bude bít.
@kukanda17 Já jsem totiž v zahraničí a tady to takhle funguje bohužel. Jen pokud by byl problem tak by mi ultrazvuk udělaly. ![]()
@Lucie Bety. týjo, tak to se mi zdá na prd… a u vás nedělaj ten skrining v 1. trimestku? ( odebrani krve + změření šíje?)
Tak to musíš být napnutá:) to je straštně daleko.. tak at jue vše v pořádku:)
@kukanda17 Tak to si piš že sem pěkně napnutá a hlavně se bojim aby to nedopadlo jak před pul rokem kdy sem prodělala samovolný potrat. Podařilo se otěhotnět až teď. Nejen že neodeberou na začátku krev ale ani ten skrining nedělaj takže buď a nebo.No a dokonce ani neříkaj pohlaví dítěte, prý aby nebyla maminka sklamaná
.V unoru se chystám domu do Čech tak si asi zajdu na placený ultrazvuk a bude to jen nevím kde a zakolik ho dělaj. Budu si muset asi obvolat pár ginekologu ![]()
Ahojky holky, tak po dnesni kontrole jsem tedy 7+3, srdicko bije.. Takze vse v nejlepsim poradku.:) Tak mam hroznou radost!!:)
@Sisinka04 píše:
Ahojky holky, tak po dnesni kontrole jsem tedy 7+3, srdicko bije.. Takze vse v nejlepsim poradku.:) Tak mam hroznou radost!!:)
KRASNY!!!
Dekuju!! Jako by to bylo vcera co jsem dostala takovou fotku dcery!! Mam hroznou radost!!:)
Tak jsem včera byla na kontrole- dnes jsem dokonce podle utz 12+0. Takže jsem se dozvěděla, že ten screening už nestihnu, byla jsem dost naštvaná
takže mi dr. aspoň udělala dlouhý utz, prý vypadá vše v pořádku a mimino nám dokonce zamávalo ![]()
Ja jdu na screening na krev v 11+5 a na utz o tyden pozdeji.. A jakto, ze te pozval at tak pozde??
No podle MS jsem měla být 10+5, podle utz ne…ale to se mě měli zeptat rovnou, ovulaci mívám 9.-11. DC…takže budu doufat, že bude vše v pořádku, a nebudu nic řešit po tripplech. Nebo bych se taky mohla zkusit objednat do gennetu nebo někam, moc času na rozmyšlenou nemám ![]()
Zkus si zavolat do gennetu, me dr. rekla, ze pokud jde clovek o neco pozdeji, tak se to jen nahlasi v laboratori… Ale nevim jak moc pozdeji toleruji…