Poradna duly
Jana Čurdová
@LuckyKat píše:
@zizulka Děkujuu, i já tobě, jak koukám, tak je k čemu
Jj, doufam, ze je
Ikdyz jsem nervozni jak prvnicka - coz jsem ![]()
@Wecernice2 Ahoj, taky mam termin 19.7.
Dneska mam potvrzeno tehotenstvi z krve, jupiiii! Na kontrolu jdu az 26. A budu 6+3 tak pri trose stesti by mohlo bit srdicko.
@zizulka To jsme dvě, člověk je ještě nervoznější než při čekání na test, co? ![]()
Mě přijde, že jsem teď ještě víc nervózní než u prvního. Blbý je to, že momentálně nechodím do práce, díťě ve školce… vím vypadá to jako ideální pohodička, ale já se hrozně nudím, na zahradě se už v tomhle počasí moc dělat nedá, doma to mám jak ze škatulky… tak se mi ten čas strašně vleče.
@Paní Matylda Jo, tak tomu rozumím. Já jsem si vždycky říkala, že hned jak zjistím, že jsem v tom, tak jdu na neschop a teď když je to tu, tak vím, že chci chodit co nejdýl. Pokud teda nebudu blít
. Člověk pak doma přemýšlí nad blbostma a sleduje se, viď?
@zizulka píše:
Jdu tam 2.12. tak by mi meli rict vic, ale uz mleli neco o genetice.Mam Crohna, tak musim davat bacha
jejda, tak to opatrně, to je nepříjemné, ale držím palečky, určitě to oba zvládnete.
![]()
@dolcee píše:
@Paní Matylda no a doma 6m dceru
Ale ve středu se teda jeste uvidí. Nic není jistého.
Tak co rikal ultrazvuk vcera?
Ahoj holky, muzu se pridat? Podle ms jsem dnes presne 4+0..:-)
Dekuju, koukam, ze taky cekas druhy… Mas holku nebo kluka a jak stere? Ja mam 13 mesicni holcicku…
@Katcha Jé to je náhoda
Takže poslední MS taky 12.10?
Já jsem zvědavá co ve středu. Mám trochu „nervy“. Jsem hrozně unavená, do toho první dítko, práce (dělám z domu)… a dneska extra den. Takže jak se nervnu hned mně bolí podbřišek.. děs!
@Wecernice2 Ano, presne tak, 12.10.
Ja normalne chodim do prace, vstavam v 5,40, kolem 16,30 se vracim domu. Zatim unava nejak vic neni, vlastne krome pichani v prsou a napeti v nich necitim nic zvlastniho. V noci jsem se vzbudila ve 2 hodiny tak jsem si rovnou predstavila jak tam knoura mimi, kojime, uspavame a za dalsi 2-3 hodky totez
Se synem i dcerou to bylo desny, nechteli vubec spat, nejlepe porad nosit. To zas bude ![]()
@Katcha Na ten maraton se těším ze všeho nejméně… ten první rok musím přežít
Malý chtěl taky pořád nosil. Jak se položil řval. A to skoro do roku. Jak se naučil chodit byl klid.. ![]()