Poradna duly
Jana Čurdová
@axaxa ale já jsem si nedělala ani test, nevím jestli jsem byla v tom, a nechci na to ani myslet kdyby jo
já mám silnou ms a bolelo mě břicho, na to jsem si vzala ten ibalgin a teď už nebolí…
Ahoj holky..nějak nemám moc čas docházet, ale dnes jsem byla na uz a vše ok, odpovídá to 5+3..za tři týdny jdu zase na uz a to už by mělo být srdíčko atd..
@Moondah to me mrzí, ale bez testu těžko soudit. Tak budu držet palce na příště.
Muj testik je samo těhotenský ![]()
Holkám gratuluji ke kontrolám. Ja jdu zítra bojím bojím.
@dolcee Snad se není čeho bát. Ikdyž to říká ta pravá: ještě jsme se ani neobjednala, ale podle MS jsem zatím 4+6 tak je asi ještě čas ![]()
Ale v rámci pohybu jsem včera večer zašla zacvičit. Našla jsem si, že pro těhule je vhodný Pilates… to jsem si dala
O některých svalech jsem ani nevěděla. Akorát nevím co s tím posilováním břišních svalů. Co si o tom myslíte?
@reditelkaustavu pro těhotné je speciální těhotenské pilates, na to bacha
@dolcee jo však to je příroda kdybych byla a netušila stejně se nic nedovím
@dolcee ahoj, tak jak jsi dnes dopadla na kontrole? napiš!! jsme všechny zvědavé!!! ![]()
@Moondah díky, kouknu se po něčem jiném jak se rozumně hýbat. Ale když si vzpomenu, že první těhu jsem ze zaneprázněnosti zjistila až tak v 8tt a mezitím jsem absolvovala dva interzivní týdenní lyžařské kurzy, ze kterých jsem byla naprosto vyřízená ![]()
Ahoj, já našla // dneska. TP vychází na 19.7. tak zariskuju a s dovolením se přidám
Jsem už veteránka, děti necelých 12 a čerstvých 9. Už jsem všechno co se týče těhotenství zapomněla a hlavně se dost věcí za těch 10 let změnilo - různá vyšetření a tak. Takže budu čerpat informace ![]()
@Katcha Ahoj, hlavní co se změnilo je to, že jsme zase trochu starší… ne že bysme tak vypadaly… ale na těch dětech to člověk vidí ![]()