Termín červenec 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5453
6.11.13 22:35

@dolcee to je ovulační??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
6.11.13 23:01

@dolcee krásný testík máš!!! :potlesk:
mě dr. před týdnem našel takovouhle krásnou dutinku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
6.11.13 23:19

@winterska gratuluju :) se máš :) je to krásný pocit že? jak se cítíš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
reditelkaustavu
7.11.13 07:45

@winterska velka gratulace. Budu hodně držet palečky aby to vyšlo na jedničku.

• Citovat
  • Upravit
5453
7.11.13 07:47

Holky tak já jsem MS dneska dostala, dokonce tak moc bolestivou že jsem sáhla po brufenu a skoro nemůžu ani psát, aůůůůůů :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
reditelkaustavu
7.11.13 07:47

Mě se poslední dva dny vždy při předklonu zvedne žaludek. A dnes v noci mě docela bolelo v pobdbřišku - dřív se mi nestalo, že by mě bolest v noci probudila. Tu a tam mě píchne, ale zatím mě to přijde snad v normě.

• Citovat
  • Upravit
11371
7.11.13 07:49
@Moondah píše:
Holky tak já jsem MS dneska dostala, dokonce tak moc bolestivou že jsem sáhla po brufenu a skoro nemůžu ani psát, aůůůůůů :(

8o 8o 8o to néééé. 8o 8o :hug: :hug: :hug: co zaskočit rychle k dr.?? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11371
7.11.13 07:51

@reditelkaustavu :D :D to já si zase připadám jak velkej nafouknutej balon a hlavně v noci, to pak mám pocit, že pořád musím běhat na wc. :roll: :roll: což já se v noci nikdy nebudila a neměla tyto potřeby. :lol: :lol: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
reditelkaustavu
7.11.13 07:52

@Moondah Ani nevím jestli sis dělala test?? Vyšly ti //? Aby nebyl problém :,(

• Citovat
  • Upravit
reditelkaustavu
7.11.13 07:54

@jituliik na záchod jsem musela v noci 2× - jak koroptev. Ale nafouknutá nejsem - ještě že tak.
Asi se budu muset objednat k dr. Moc se mi tam nechce mám to dost daleko, tak uvažuju o změně lékaře.

• Citovat
  • Upravit
11371
7.11.13 07:56

@reditelkaustavu jo,jo jistota od doktora je přece jen jistota. ;) ;) Já musím zaťukat, vůbec se necítím těhotně, žádné příznaky, jen to noční nafukování. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
reditelkaustavu
7.11.13 07:56

Akorát mi přijde blbý to dr. říct je hodná. Babička u ní dělala zdravotní sestru. Ale jak už je dr. důchodová, tak mi přijde že nechce do ničeho investovat. Na ultrazvuk posílá pacientky do 10 km vzdáleného města. Což když se k ní 30 km ženu a pak mě ještě pošle tam a tam, tak to je na mrtvici.

• Citovat
  • Upravit
11371
7.11.13 07:58
@reditelkaustavu píše:
Akorát mi přijde blbý to dr. říct je hodná. Babička u ní dělala zdravotní sestru. Ale jak už je dr. důchodová, tak mi přijde že nechce do ničeho investovat. Na ultrazvuk posílá pacientky do 10 km vzdáleného města. Což když se k ní 30 km ženu a pak mě ještě pošle tam a tam, tak to je na mrtvici.

Tak to se nedivím, že chceš změnit, běhat z místa na místo to je docela blbý. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
7.11.13 09:10

@reditelkaustavu ne nedělala a k dr nejdu, to je příroda :( myslím že jsem těhotná byla ale co :( nebo se to jenom opozdilo.. fakt nwm mám dr moc daleko, bydlím na vesnici kde je jenom normální autobus co jede jednou za hodinu a zvedat no něj kočár se mi fakt nechce, navíc dr by mi řekl že co tam dělám beztak že se mi jenom opozdila ms :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
7.11.13 16:13

@Moondah k dr. si dojdi třeba po týdnu, jen tak raději pro kontrolu…já teda v létě dělala test, vyšel pozitivní, pak jsem začala slabě krvácet, u gyn. mi nabírali po dvou dnech krev (zjistili že hcg klesá), pak už jsme teda krvácela šíleně. Ale na UZ mě hnali, jestli vše odešlo pryč.
Držím palce, ať to vyjde příště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital