Poradna duly
Jana Čurdová
@dolcee krásný testík máš!!! ![]()
mě dr. před týdnem našel takovouhle krásnou dutinku!
@winterska gratuluju
se máš
je to krásný pocit že? jak se cítíš???
@winterska velka gratulace. Budu hodně držet palečky aby to vyšlo na jedničku.
Holky tak já jsem MS dneska dostala, dokonce tak moc bolestivou že jsem sáhla po brufenu a skoro nemůžu ani psát, aůůůůůů ![]()
Mě se poslední dva dny vždy při předklonu zvedne žaludek. A dnes v noci mě docela bolelo v pobdbřišku - dřív se mi nestalo, že by mě bolest v noci probudila. Tu a tam mě píchne, ale zatím mě to přijde snad v normě.
@Moondah píše:
Holky tak já jsem MS dneska dostala, dokonce tak moc bolestivou že jsem sáhla po brufenu a skoro nemůžu ani psát, aůůůůůů
to néééé.
co zaskočit rychle k dr.??
![]()
@reditelkaustavu
to já si zase připadám jak velkej nafouknutej balon a hlavně v noci, to pak mám pocit, že pořád musím běhat na wc.
což já se v noci nikdy nebudila a neměla tyto potřeby.
![]()
@Moondah Ani nevím jestli sis dělala test?? Vyšly ti //? Aby nebyl problém ![]()
@jituliik na záchod jsem musela v noci 2× - jak koroptev. Ale nafouknutá nejsem - ještě že tak.
Asi se budu muset objednat k dr. Moc se mi tam nechce mám to dost daleko, tak uvažuju o změně lékaře.
@reditelkaustavu jo,jo jistota od doktora je přece jen jistota.
Já musím zaťukat, vůbec se necítím těhotně, žádné příznaky, jen to noční nafukování.
![]()
Akorát mi přijde blbý to dr. říct je hodná. Babička u ní dělala zdravotní sestru. Ale jak už je dr. důchodová, tak mi přijde že nechce do ničeho investovat. Na ultrazvuk posílá pacientky do 10 km vzdáleného města. Což když se k ní 30 km ženu a pak mě ještě pošle tam a tam, tak to je na mrtvici.
@reditelkaustavu píše:
Akorát mi přijde blbý to dr. říct je hodná. Babička u ní dělala zdravotní sestru. Ale jak už je dr. důchodová, tak mi přijde že nechce do ničeho investovat. Na ultrazvuk posílá pacientky do 10 km vzdáleného města. Což když se k ní 30 km ženu a pak mě ještě pošle tam a tam, tak to je na mrtvici.
Tak to se nedivím, že chceš změnit, běhat z místa na místo to je docela blbý.
![]()
@reditelkaustavu ne nedělala a k dr nejdu, to je příroda
myslím že jsem těhotná byla ale co
nebo se to jenom opozdilo.. fakt nwm mám dr moc daleko, bydlím na vesnici kde je jenom normální autobus co jede jednou za hodinu a zvedat no něj kočár se mi fakt nechce, navíc dr by mi řekl že co tam dělám beztak že se mi jenom opozdila ms :/
@Moondah k dr. si dojdi třeba po týdnu, jen tak raději pro kontrolu…já teda v létě dělala test, vyšel pozitivní, pak jsem začala slabě krvácet, u gyn. mi nabírali po dvou dnech krev (zjistili že hcg klesá), pak už jsme teda krvácela šíleně. Ale na UZ mě hnali, jestli vše odešlo pryč.
Držím palce, ať to vyjde příště