Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Mejbelína píše:
Těhulky a jak to máte se sexem? Můj mudr zákázal tomu mímu souložit. Prý do 3-4 měsíce, že spermie mají v sobě něco (nepamatuji si co) a to škodí plodu a já nesmím dosahnout orgasmu, že by se mohla stahovat děloha a dojít k SP. Ale že jsou i tací ktěří sex provozují a mimi se nic nestalo, ale že má i ty co to mimi poškodilo…Prosím o radu a všechny vaše zkušenosti
Děkuji
No hele, u nás teda zrovna včera sex byl( poprvý od doby, co jsem zjistila že jsem těhu ), ale žádná divočina a já si to teda upřímně moc neužila, myslela jsem pořád na to zda je to v pohodě, aby nešel moc hluboko a já pak nezačala špinit takže za mě - asi počkám do konce 1.trimestru, za nějaký problémy to nestojí, příteli to vykompenzuju jinak ![]()
@Amour_Kitten píše:
@kockamourovata joooj, tak neva prostě si to na několik měsíců odřekneme, však naše srdíčka nám za to stojí!!!![]()
@Mejbelína, ten můj taky:D:D ale bohužel za pár let budou vypadat jinak tak ať si to užívá:D:D
To každopádně
![]()
@kockamourovata já upřímně si to taky moc neužila. Ikdyž
Ale ten strach potom,…
Trochu mě pobolívalo bříško a tak si řikám- zda mi to za to stojí
A kor když to Mudr zakázal. (V ordinaci se otočil na toho mého muže a mluvil k němu a vysvětloval mu to proč se nesmí)
@Mejbelína
týýjo, tak aspoň to budem muset asi omezit, jak vás tak čtu holky.
![]()
@jituliik kámoška na rizikovém ta to měla taky zakázané hned od začátku a v pokročilém těhu to zase nezvládala ona… Prej kůli odloučení plodu…
![]()
Tak mi to nedalo a zrovna čtu na netu názory a nikdo teda přímo netvrdí, že by se sexovat nemělo, plod je prý chráněn obaly a děložní svalovninou, navíc čípek je v těhotenství obalený hustým hlenem ( takže spermie se tam nedostanou ), akorát určitě najít nějakou polohu, při které nedochází k takovým nárazům, např. v leže z boku…
Takže přímo by sex SP způsobit neměl, ale chce to více opatrnosti ![]()
@kockamourovata píše:
Tak mi to nedalo a zrovna čtu na netu názory a nikdo teda přímo netvrdí, že by se sexovat nemělo, plod je prý chráněn obaly a děložní svalovninou, navíc čípek je v těhotenství obalený hustým hlenem ( takže spermie se tam nedostanou ), akorát určitě najít nějakou polohu, při které nedochází k takovým nárazům, např. v leže z boku…
Takže přímo by sex SP způsobit neměl, ale chce to více opatrnosti
Tu polohu jsem měla na mysli jakože oba na boku za sebou, koukám že to zní nějak divně ale víte co myslim ![]()
No mě doktor teda říkal, že se normálně může, ale popravdě jsme to taky ještě nezkoušeli.
My sexovali jednou a bylo to v poho, taky jsem na to myslela aby moc nenarážel nebo tak, tak jsem to přítelovi řekla a měli jsme krásné pomalé romantické milováníčko a bylo to super, akorád jsem nevěděla zda nemůžou nějak spíš spermie tomu maličkýmu ublížit, tak se chudák radši udělal jinam..
@Amour_Kitten píše:
My sexovali jednou a bylo to v poho, taky jsem na to myslela aby moc nenarážel nebo tak, tak jsem to přítelovi řekla a měli jsme krásné pomalé romantické milováníčko a bylo to super, akorád jsem nevěděla zda nemůžou nějak spíš spermie tomu maličkýmu ublížit, tak se chudák radši udělal jinam..
Ale výsledek tam byl. ![]()
Ahoj holky, tak jsem byla dnes na kontrole a máme plodový váček a plod
![]()
Další kontrolu budu mít až 25 a mělo by být i srdíčko ![]()
Dneska ještě Dr. udělala konttrolní odběr jak roste hcg a odpoledne budu volat ![]()
Doktorka kvůi nízkému hcg minulý týden nevěděla aby se nejednalo o mimoděložní, tak mám obrovskou radost že je tam kde má být.
Ahoj holky, no ja rano byla ve měste a koupila sem si na snidani tortilu s gyrosem a v tom kozi syr
mnamka. Podle mne když mi to chuti tak by to miminku nemělo uškodit. A ohledne sexu sem se take chtela zeptat.my zatim nic, mam strach, takže pomaham přiteli jak mužu. Ale ja sama mam chut na orgazmus a když čtu, že to muže miminku uškodit tak nevim nevim
Ale prej od 3mesice se muze sexovat v pohode. V patek jdu k doktoru tak se na to zeptam. A co barveni vlasu? Nekde pišou jo, nekde zase ne?
@therajce jo říká se že když si barvíš vlasy tak maličký prej chytá tu barvu, taky ale podle mě je to spíš jen nějaká pověra…
jinak na snídani gyros:D máš dobrý chutě:D
Ty jo to s tím barvením ani nestraště, příští týden jdu ke kadeřnici, už mi lezou šediny. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat