Miminka červenec 2014 - kopie

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
13.11.13 09:28
@Mejbelína píše:
Těhulky a jak to máte se sexem? Můj mudr zákázal tomu mímu souložit. Prý do 3-4 měsíce, že spermie mají v sobě něco (nepamatuji si co) a to škodí plodu a já nesmím dosahnout orgasmu, že by se mohla stahovat děloha a dojít k SP. Ale že jsou i tací ktěří sex provozují a mimi se nic nestalo, ale že má i ty co to mimi poškodilo… :(Prosím o radu a všechny vaše zkušenosti :! Děkuji

No hele, u nás teda zrovna včera sex byl( poprvý od doby, co jsem zjistila že jsem těhu ), ale žádná divočina a já si to teda upřímně moc neužila, myslela jsem pořád na to zda je to v pohodě, aby nešel moc hluboko a já pak nezačala špinit takže za mě - asi počkám do konce 1.trimestru, za nějaký problémy to nestojí, příteli to vykompenzuju jinak :P

@Amour_Kitten píše:
@kockamourovata joooj, tak neva prostě si to na několik měsíců odřekneme, však naše srdíčka nám za to stojí!!! :srdce: :srdce:
@Mejbelína, ten můj taky:D:D ale bohužel za pár let budou vypadat jinak tak ať si to užívá:D:D

To každopádně :andel: :srdce:

• načítám...
3746
13.11.13 09:34

@kockamourovata já upřímně si to taky moc neužila. Ikdyž :oops: :lol: :mrgreen: Ale ten strach potom,… :zed: :zed: Trochu mě pobolívalo bříško a tak si řikám- zda mi to za to stojí :?: :?: :! A kor když to Mudr zakázal. (V ordinaci se otočil na toho mého muže a mluvil k němu a vysvětloval mu to proč se nesmí)

• načítám...
11371
13.11.13 09:35

@Mejbelína :think: :think: :think: :think: týýjo, tak aspoň to budem muset asi omezit, jak vás tak čtu holky. :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
3746
13.11.13 09:36

@jituliik kámoška na rizikovém ta to měla taky zakázané hned od začátku a v pokročilém těhu to zase nezvládala ona… Prej kůli odloučení plodu… :nevim: :nevim:

• načítám...
13.11.13 09:43

Tak mi to nedalo a zrovna čtu na netu názory a nikdo teda přímo netvrdí, že by se sexovat nemělo, plod je prý chráněn obaly a děložní svalovninou, navíc čípek je v těhotenství obalený hustým hlenem ( takže spermie se tam nedostanou ), akorát určitě najít nějakou polohu, při které nedochází k takovým nárazům, např. v leže z boku…
Takže přímo by sex SP způsobit neměl, ale chce to více opatrnosti :)

• načítám...
13.11.13 09:45
@kockamourovata píše:
Tak mi to nedalo a zrovna čtu na netu názory a nikdo teda přímo netvrdí, že by se sexovat nemělo, plod je prý chráněn obaly a děložní svalovninou, navíc čípek je v těhotenství obalený hustým hlenem ( takže spermie se tam nedostanou ), akorát určitě najít nějakou polohu, při které nedochází k takovým nárazům, např. v leže z boku…
Takže přímo by sex SP způsobit neměl, ale chce to více opatrnosti :)

Tu polohu jsem měla na mysli jakože oba na boku za sebou, koukám že to zní nějak divně ale víte co myslim :D

• načítám...
47
13.11.13 09:52

A v jakém týdnu jste dostali první fotku?

• načítám...
196
13.11.13 09:55

No mě doktor teda říkal, že se normálně může, ale popravdě jsme to taky ještě nezkoušeli.

• načítám...
783
13.11.13 10:01

My sexovali jednou a bylo to v poho, taky jsem na to myslela aby moc nenarážel nebo tak, tak jsem to přítelovi řekla a měli jsme krásné pomalé romantické milováníčko a bylo to super, akorád jsem nevěděla zda nemůžou nějak spíš spermie tomu maličkýmu ublížit, tak se chudák radši udělal jinam..

• načítám...
196
13.11.13 10:29
@Amour_Kitten píše:
My sexovali jednou a bylo to v poho, taky jsem na to myslela aby moc nenarážel nebo tak, tak jsem to přítelovi řekla a měli jsme krásné pomalé romantické milováníčko a bylo to super, akorád jsem nevěděla zda nemůžou nějak spíš spermie tomu maličkýmu ublížit, tak se chudák radši udělal jinam..

Ale výsledek tam byl. :lol:

• načítám...
70
13.11.13 10:32

Ahoj holky, tak jsem byla dnes na kontrole a máme plodový váček a plod :dance: :dance: :dance:
Další kontrolu budu mít až 25 a mělo by být i srdíčko :andel:
Dneska ještě Dr. udělala konttrolní odběr jak roste hcg a odpoledne budu volat :hug:
Doktorka kvůi nízkému hcg minulý týden nevěděla aby se nejednalo o mimoděložní, tak mám obrovskou radost že je tam kde má být.

• načítám...
3746
13.11.13 10:47

Tehulky tak dekuji za cenne rady a informace o sexovani. :mrgreen:

• načítám...
72
13.11.13 11:11

Ahoj holky, no ja rano byla ve měste a koupila sem si na snidani tortilu s gyrosem a v tom kozi syr :) mnamka. Podle mne když mi to chuti tak by to miminku nemělo uškodit. A ohledne sexu sem se take chtela zeptat.my zatim nic, mam strach, takže pomaham přiteli jak mužu. Ale ja sama mam chut na orgazmus a když čtu, že to muže miminku uškodit tak nevim nevim :)) Ale prej od 3mesice se muze sexovat v pohode. V patek jdu k doktoru tak se na to zeptam. A co barveni vlasu? Nekde pišou jo, nekde zase ne?

• načítám...
783
13.11.13 11:14

@therajce jo říká se že když si barvíš vlasy tak maličký prej chytá tu barvu, taky ale podle mě je to spíš jen nějaká pověra…
jinak na snídani gyros:D máš dobrý chutě:D

• načítám...
196
13.11.13 11:18

Ty jo to s tím barvením ani nestraště, příští týden jdu ke kadeřnici, už mi lezou šediny. :-(

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+