Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky, tak mě sem tam taky dost pobolívá podbřišek, hlavně v noci jsem jak balon, ale jinak toď vše naštěstí
zle mi vůbec nebývá jen piju jak jalůvka.
![]()
Ahoj, ráda bych se k Vám přidala - taky jsme červencový pokud to dobře dopadne… ![]()
Jinak já našla // v pondělí a ve středu jsem byla na testu z krve, pořád jsem tomu nemohla uvěřit…Jinak podle měsíčků dnes 5+4, ale na UZ nic nebylo, tak si mě Dr. objednala na příští týden…
![]()
@lenka876 gratuluji, moc.
![]()
Tak přemýšlím, jestli taky nejdu moc brzy na tu kontrolu, když ještě na utz není nic vidět.
![]()
@evulkanov píše:
@lenka876 @jituliik holky, ani nevíte, jak ráda bych šla hned k dr.,ale je to brzy, tak to čekání je šílené
přesně tak, už jsem si tento týden prohlídku u dr. zrušila a přemýšlím, že i ten příští týden si zruším a přesunu až na 18.11.
sice budu fest nervozní, ale třeba už půjde něco vidět.
![]()
@jituliik
taky plánuju buď 18.11. nebo 21.11. - muj dr.tam je jen PO a ČT. to už bych měla být dle výpočtu v 6tt a snad by šlo už něco vidět. tak snad budeme mít všechny pozitivní zprávy v příštích dnech/týdnech ![]()
@lenka876 super! tak pristi tyden dej vedet. urcite to bude v porádku
![]()
@evulkanov taky bych měla být 18.11. 6tt.
![]()
doufám, že tu budou jen a jen pozitivní zprávy.
![]()
Já taky červenec 2014
Zjistila jsem to u doktora který mi dělal vnitřní ultrazvuk po bolestech vaječníků a můžu říct, že to byla ta nejhezčí fazolka co sem viděla ![]()
Ahoj doufam ze se muzu pridat my mame termin 17.6 tak mesic sem mesic tam
![]()
@Džamínka píše:Je takove prekvapko:) a ktery jsi tyden?:)
Já taky červenec 2014Zjistila jsem to u doktora který mi dělal vnitřní ultrazvuk po bolestech vaječníků a můžu říct, že to byla ta nejhezčí fazolka co sem viděla
@Chrupka20 píše:
Ahoj doufam ze se muzu pridat my mame termin 17.6 tak mesic sem mesic tam![]()
tady se nekdo ma, kdyz uz je i srdicko:)
Doktor říkal ve 4týdnu. No bylo to překvápko protože sem si myslela podle ovulačních testů že ovulaci ani nemám
a pak se mě najednou ptá zda tam něco vidím a na mojí odpověd že kuličku odpoví že jsem těhotná
šok ale krásný šok
už se těším na další prohlídku a snad to půjde všechno jak má ![]()
To verim:) ja se chystam k dr az v pondeli, ale mam pocit ze to nevydrzim:(:D tak jak se tesim jsem se snad jeste na nic netesila:) nejake priznaky jsou?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat