Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Vendee držím palečky, ať urtrogestan pomůže a fazolka se udrží
![]()
já dnes taky byla u dr. jsem 5tt+0 a byla tam vidět krásná bublinka, na kontrolu jdu příští týden.
![]()
@jituliik píše:
@Vendee držím palečky, ať urtrogestan pomůže a fazolka se udrží![]()
![]()
![]()
já dnes taky byla u dr. jsem 5tt+0 a byla tam vidět krásná bublinka, na kontrolu jdu příští týden.![]()
![]()
![]()
Dekuji jsi zlata:) verim, ze s nami mrnousek zustane a vse bude ok:)
To se mas ze uz jsi videla bublinku musel to byt nadherny pocit vid? ja pokud hcg bude v norme tak jdu take pristi tyden, v pondeli..
@Vendee jo,jo byla to větší radost, než v té době kdy jsem našla na testu // culila jsem se jak měsíček a z vesela jsem si to vykročila do práce.
![]()
Já jdu poprvé v 6+5 tt. Už jsem byla objednaná předtím, tak jsme to tak nechali. To budou teda pěkně dlouhé 2 týdny
. Celý víkend jsem ležela v diskuzích, až jsem měla pocit, že mi z toho hrábne. Dnes jsem v práci ale pěkně mákla, tak jsem neměla čas myslet na „blbosti“.
Ahoj! Tak se můžu připojit k vám… Měla jsem na 8.11. naplánovanou laparoskopii ( profuk ), ale sešlo s toho, dnes mám výsledek HCG 1002! Snažíme se už více než rok… ![]()
Ve čtvrtek jdu na ultrazvuk tak už tam snad bude nějaký ten flíček
Dnes to konečně řeknu manžílkovi ale ještě musím zapracovat na tom jak
Máte některá nějaké typy? ![]()
Ahoj holky:-)
dneska jsem volala a chtěla se objednat…Sestra mě objednala až na 6.12. to by měl být 10tt nemyslíte že je to pozdě?
@Kaajka píše:
Ahoj holky.. Včera jsem taky objevila //Takže snad patřím mezi vás!! Jupí..
Taky gratuluju ![]()
@Vendee Držim palečky… Fazolka se určitě udrží nevěš hlavu
Já jdu na utz zítra, tak doufám, že už bude něco vidět…
@moramisa píše:
Ve čtvrtek jdu na ultrazvuk tak už tam snad bude nějaký ten flíčekDnes to konečně řeknu manžílkovi ale ještě musím zapracovat na tom jak
Máte některá nějaké typy?
Ahoj a gratuluju
) Já už jsem to manžílkovi řekla
Celý den jsem mu říkala, že pro něj mám nějaký dárek, že jsem mu něco koupila… Večer jsem uvařila dobrou večeři a když přišel z práce, dostal dáreček
) (zabalený testík) Chudák na ty dvě čárky koukal jako blázen a nevěděl co to znamená ![]()
Ja jsem si taky planovala jak mu novinku povim, jenze ten muj sam od sebe prisel s tim, ze mu je na 100% jasny, ze se to povedlo. A to nekolik dni pred MS a aniz bych si delala tehu test. Poznal to na mych prsou. Ale asi to nejvetsi dojeti a uvedomeni, ze bude za par mesicu tata bylo kdyz byl semnou na UTZ(posevni) a dostal fotecku 5tt miminka(dutinky) na to koukal snad hodiny s takovym zvlastnim usmevem…
![]()
Ahojky, já mám přeběžný termín konec června začátek července teď jsem 7+ něco
chtěla bych se zeptat mám po dvou samovolných potratech beru hormony a nějaké vitamíny pokud stím máte nějaká zkušenost je v pořádku hnědý výtok doktorka mi říkla že ano ale i tak mám strach budu se cejtit lépe když ho ještě někdo bude mít
jinak srdíčko máme od 6+4
takže radost ale i tak mám po těch potratech strašný strach… Děkuji za odpověď
@Kaculina2 píše:
Ahoj holky:-)
dneska jsem volala a chtěla se objednat…Sestra mě objednala až na 6.12. to by měl být 10tt nemyslíte že je to pozdě?
nekde jsem cetla, ze to tak dela vice doktoru, takze pokud uz jsi nekdy nepotratila tak je to v poradku:) akorat to cekani by me asi zabilo ale od toho aby jsme ti ho zkratily jsme tu my:)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat