Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@artepetka no tak to je nadhera
Ja mam zatim jednu fotku 7 tyden kde je 9,9 mm, ale dat to sem nemuzu, protoze musim pockat na novy PC-tady nemuzu nic ztahovat..
gratuluju
![]()
Ahoj holky, přeju všem krásné Vánoce, pohodové těhotentsví a zdravá miminka ![]()
@pomenkova Děkuju, jen doufám, že až to manžel zjistí pod stromečkem, tak se mi tam nevyvalí, ikdyž miminko bylo plánované
![]()
@artepetka píše:
Ahojte holky,dneska jsme byli na kontrole, u nás je všechno v pořádku, jsem na začátku 9tt, srdíčko nám tluče o sto šest a prďolka má už 18mm. Přikládám Vám fotečku
Jinak holky, krásné Vánoce a pohodové těhotenství
Gratuluji, taky se těším na ko ale až 8.1… to bude věčnost:-(
to bych měla být nevím, dle ms 10t, ale dle ovu tak 9+2t
Jinak taky přeji všem Krásné Vánoce hodně štěstíčka a zdravíčka v novém roce ![]()
Ja ma holky kontrou 10.1
to budu podle me nejask kolem 11 tydne
ja to mam jinak u neho a jinak podle kalkuacky
Pode ovulky a vseho je to ted 9 tyden, podle neho 8 mej ![]()
No hlavne aby bylo vse o. k ![]()
vsem preji krasne vanoce
![]()
Hehe já teprve v lednu půjdu na potvrzení na gyndu
ale tak já mám čas dnes 4+5tt
PŘEJI VÁM VŠE KRÁSNE A HLAVNĚ KLIDNÉ VÁNOČNÍ SVÁTKY!
A kupu splněných přaní!!!
![]()
Dámy mohu se přidat? Já teprve půjdu k lékařce až v lednu, protože oni přeci přes svátky nepracují
Že čekám mimi mi náhodou prozradil test v pátek. Testovala jsem se až do dneška, protože tomu nějak nemůžu uvěřit. Takže pokud vše půjde, jak má tak termín bude přelom srpna/září.
Tak přeji krásné svátky a ať mrňata rostou, jak z vody
![]()
Pěkné Vánoce všem
Ať se mimískové krasně vyvíjejí a příští Vánoce bude u všech o jednoho (nebo o dva
) člena navíc ![]()
Krásné svátky holky!!!
![]()
Zítra TO oznámíme rodině, no jsem zvědavá na reakce. ![]()
@Blanch89 píše:
Dámy mohu se přidat? Já teprve půjdu k lékařce až v lednu, protože oni přeci přes svátky nepracujíŽe čekám mimi mi náhodou prozradil test v pátek. Testovala jsem se až do dneška, protože tomu nějak nemůžu uvěřit. Takže pokud vše půjde, jak má tak termín bude přelom srpna/září.
Tak přeji krásné svátky a ať mrňata rostou, jak z vody![]()
Taky mám srpen/září
Mezi nějakym 15.8 - 9.9.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat