Kopie Srpňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
26842
28.12.13 17:04

@Kleofasek ted mamd dojem ze je kurs slabej nejak kolem 26 ti korun-byl 30

• načítám...
6358
28.12.13 17:05

@wabinka koupila bych těhu test, s tím zamlklým ale nevím :nevim: a prsa tě před tím bolela, jestli ne tak neplaš někdo zjistí, že je těhu až třeba ve třetím měsíci, protože mu nic není :lol:

• načítám...
26842
28.12.13 17:06

@Kleofasek Jsou to okradaci proste ani se nenadejes a uz platis, ja nestacila minule vlezt jeste na zachod a uz mela otevrenou ruku, ze se nejdriv musi zaplatit, jak nekde v kine nebo co 8)

• načítám...
Twitter
28.12.13 17:08
@pomenkova píše:
@Kleofasek no ja ziju v nemecku a neboj sou to pro me taky palky to co tady delaji, a to si nezijeme tedy spatne, tohle uz si stezuje kde kdo, hlavne duchodci tedy…No vim jake spou v Cr platy -ono to vetsinou pak vyjde procentulane stejne, protoze tady se plati kolikrat za vse dvakrat tolik a ten plat i kdyz je vyssi proste na procenta je to taky palka…
Vsude je neco neboj-bohuzel :mrgreen: :mrgreen:
Veliky ultravuk me stal kolem 120 ti euro je to normalni cena, kdyz chce strochu pritlacit aby jsi byla driv na rade das doktorovi do kapsy 50 euro :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

8o fakt? takže úplatečky tak jak všude jinde :mrgreen: A já bych pořád zdrhala do ciziny, jak mě tady ty poměry nepoměry už začínají vadit :D
Můj tam má kamaráda, a ten si to strašně chválí. Vydělává balík. Nevím teda přesně co dělá, ale něco lepšího. No jo, jenže je sám a po doktorech nechodí :D A já se objednám za pár dní na ten neplacený screening, tak jak jsem byla s malou, ať si říká co chce :twisted: Když si můžu vybrat, nevím, proč volit ten nehrazený v soukromém centru :cert:

• Upravit
26842
28.12.13 17:08

@wabinka Ahoj neboj se-kup si podle me test clear blue digitalni tam, se ti ukaze i ve kterem si tydnu, pokud by hcg KLESALO BUDE KLESAT I TYDEN;ALE NEKDY SE DRZI I TAK VYSOKO;ALE V TOMTO TYDNU BY TI TO MELO UKAZAT NAPROSTO PRESNE-HLAVNE SE NESTRESUJ ;) ;) ;)

• načítám...
Twitter
28.12.13 17:09
@Muflu píše:
@wabinka koupila bych těhu test, s tím zamlklým ale nevím :nevim: a prsa tě před tím bolela, jestli ne tak neplaš někdo zjistí, že je těhu až třeba ve třetím měsíci, protože mu nic není :lol:

co? těhu test s detekcí ZT? To existuje? 8o :nevim:
Holky já teda zírám, co dneska zjišťuju :mrgreen:

• Upravit
Twitter
28.12.13 17:11
@pomenkova píše:
@Kleofasek Jsou to okradaci proste ani se nenadejes a uz platis, ja nestacila minule vlezt jeste na zachod a uz mela otevrenou ruku, ze se nejdriv musi zaplatit, jak nekde v kine nebo co 8)

tady to tak funguje v soukromých CAR. taky první zaplať, pak pro tebe něco uděláme :cert: Státní zařízené jsou ještě jakž takž. No ale zase pak ta péče kolikrát :roll: Si nevybereš :mrgreen:

• Upravit
26842
28.12.13 17:12

@Kleofasek NO uplatecky se tady take deji, ale ne tak casto, poznala Sem prvni tedy az u ultrazvuku to mi poradil sam muj gyndar at dam vic, sem na neho koukala jak na blazna 8o Tady to prave ze zvykem neni, ale on mi vysvetlil, ze prijdu driv na radu, spis se mezi sebpou domlouvaji smradi jedni, muj gyndar je cech-tak si dovedu predstavit odkud ten vitr asi fouka :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
9073
28.12.13 17:18
@pomenkova píše:
@Nairol jo a muzu se zeptat co se vam tedy s miminkem stalo, muselo to byt hrozne obdobi :hug: :hug:

Prestalo mu bit srdicko. Asi 2 dny pred tim jsem byla na utz a byl uplne OK. Pak jsem zacala krvacet, a to uz nezil. :(
Pricina se nezjistila ani pitvou. :nevim:

• načítám...
2715
28.12.13 17:20

@Kleofasek tak pokud te posle obvodacka na doporuceni tak to pojistovna by mela proplatit. Nechapu proc musis platit sama? Ja jsem tehdy mela trable kvuli zamestnavateli s pojistovnou tak jsem musela vsechna vysrtreni u Dr platit sama. A ty nejdrazsi odbery jsou prave na hormony a alergie.

• načítám...
26842
28.12.13 17:24

@Nairol Ty blaho to me strasne mrzi, tohle se nema stavat, ja nereknu kdyz je to nekdy v prvnim trimestu, je to taky samozrejme hruza, ale takhle uz na konci je to hrozny :( :( :(
Ted zu bude vsechno fajn neboj se :hug:
:hug: :hug: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
26842
28.12.13 17:29

@Tintinka Ja tohle docela chapu, jak si zacnes platit soukrome, tak uz te doji automaticky, je to hruza, ale je to tak..Ja Sem minule blbec rekla, ze budu chtit privatne a uz jeli, uz si je nezastavila…kdyz hned ze zacatku reknes, ze nevis, ze na to nemas, tak to vetsinou udelaji zadara, to je to same jako ja minule Sem byla blba, ona mi rika mate jeste AOK kartu nebo tu privatni a muj manzel rychle rekl, ne ne, budeme to platit, protoze on je toho nazoru, ze pak se postaraji naopak vic-no nevim :nevim: Ona mela uz pro me jako pro chudinku s AOK kartickou coz je klasika pojisteni tady-mela pripraveny femibion 8 balicku a jak rekl manzel, ze ne ze jako my samy, frajer, tak to stahla do supliku a ze si ma prej koupit :mrgreen: No jeden stoji 20 euro, takze Sem Rada nebyla, ale jak to rychle zasouvala teda :roll: :roll:

• načítám...
74
28.12.13 17:32
@Muflu píše:
@wabinka koupila bych těhu test, s tím zamlklým ale nevím :nevim: a prsa tě před tím bolela, jestli ne tak neplaš někdo zjistí, že je těhu až třeba ve třetím měsíci, protože mu nic není :lol:

Právě že ze začátku mě bradavky bolely na dotyk, nebo nebolely ale bylo to nepříjemné se jich dotýkat. Zato ted prostě nic, nevolnosti taky žádný přitom bych jima asi už měla trpět ne? Zkusím teda ještě ten clear blue a uvidím, jsem strašnej nervák, trvalo nám než se to povedlo… Jediný co mě ted trápí jsou kvasinky, mám v plánu si koupit rosalgin, snad to pomůže, bílý jogurt patlám od rána a je to hrozná úleva…

• načítám...
26842
28.12.13 17:44
@wabinka píše:
Ahoj holky, jsem 7+6 tt. Na další kontrolu mám jít až 6. ledna tak jsem celkem vyplašená. Nemám žádný nevolnosti, nebolí mě prsa, prostě žádný příznaky. Nejsem si teda vlastně jistá zda jsem pořád těhotná. Dá se to nějak zjistit kromě toho že bych navštívila pohotovost? Nekrvácím, břicho nebolí. Lze si třeba koupit opět těhu test a zkusit? Mám strach ze zamlklého těhu a nevím zda se dá na těhu testech zjistit těhu i kdyby mimču nebilo srdíčko? Možná plaším zbytečně, ale je to moje první a mám prostě strach, díky všem…

Pamatuju se, ze jsem nekdy okolo tohoto tydne teprve zjistila, ze jsem tehotna tenkrat s dcerkou a muzu ti napsat, ze jsem nic nemela a ze bradavky me sice bolely, ale treba dva dny a pak zase nic, ja cele tehotenstvi s malou ani netusila, kdyby nebylo bricho, ze tehotna jsem…neboj se -to ze nemas priznaky porad neznamena, ze je neco spatne, nekdo naopak i zvraci nemusi to dopadnout..Vim jake to je ja Sem napriklad ve 14 tydnu fakt nemit bricho trochu, myslela sem ze je neco spatne, tak se neboj dopadne to tak jak ma, ale nestresuj se dopredu opravdu ne, neboj se niceho.. :palec:

• načítám...
26842
28.12.13 17:47

@wabinka Na Tom clear blue, musis mit touto dobou uz 3+-ten je nespolihlevejsi, ale zase nema se pouzivat pak nekdy dyl, protoze hodnoty hcg jsou tak vysoke, ze muzou klidne ukazat uplne neco jineho, ale v teto dobe, ukaze urcite 3+

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+