Kopie Srpňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
26842
29.12.13 18:58

@Blanch89 Jo kvalitni coz o to-to jako je dost ;) ;) ;)

• načítám...
8
29.12.13 19:18

Všem moc děkuji, vážně o tom uvažují tak uvidím jestli někoho seženu. Je to docela v dnešní době problém.

• načítám...
Twitter
29.12.13 19:41
@Tintinka píše:
@Kleofasek a ty normalne mas trable se stitkou? Ze te porad posilaji na odbery a vysledky jsou v norme

nemám. Štítnou žlázu mi dělali před IVF, pak asi v těhu u malé a teď mi je dělala znovu, když jsme se snažili o mimčo. Ale nemám s ní žádný problém. Mudr mi teďkom jen to vyšetření doporučila. Doporučuje to všem těhotným. Předtím jsem to nikdy neplatila, teď za to chce peníze. Ale nejdu na to, jsem rozhodnutá.

• Upravit
6358
29.12.13 19:44

Holky já jsem taky začala špinit do hněda už druhý den :,(,tak zítra naklušu k dr, snad bude všechno v pořádku :srdce:

• načítám...
26842
29.12.13 19:45

@Kleofasek delas dobre oni zu nevedi kde kasirovat, pokud je vse o. k nema to ani cenu… ;) Porad nejak zastrasuji, ale ze se kdysi zenam na stitnou vubec ani neprislo, a deti byli zdrave-to zu nereknou, ja vim ze je to Problem, ale dnes se berou takove vitaminy, ktere se nasim maminam jeste ani nezdali a to nemluvim o Tom, ze kdysi bylo normalni, ze nekter zeny pily Sem tam, nektere normalne a jeste hulily-extrem to byl, ale dalsi extram je, hned bezet jak oni pisknout,.nekdy se spolehnout na svoji intuici neni na skodu…

• načítám...
Twitter
29.12.13 19:46

@Kačenna moc hezká žížalička :*
@Almondea no mě to u Huspeninové taky dělá Imalab :nevim: tam posílají vzorky. Tak nevím, proč říká, že to pojišťovna neplatí, když u malé mi to v Baťovce platila i vyšetření na toxo :nevim: A na jaké odběry tam jdeš ty? Jako na tu štítnou a na co ještě?
Krevní testy ke screeningu mi udělají přímo před UZ v Baťovce, ne?
Akorát mi teda bude dělat zadara krevní obraz. Aspoň, že to :zed:
A do Predika posílá proto, protože s nima má něco společné. Pořád to vychvalovala, že to je lepší a kdesi cosi. Ale vím, že to je to samé.

• Upravit
26842
29.12.13 19:48

@Muflu Hoky taky Sem spinila-nebojte nebojte se…udelejte si vodu s citronem a sup k doktorovi v tomto tydnu je to normalni, hlavne nenervujte se prosiiiim :hug: :hug: :hug: :hug: ;) Doktor mi rekl, ze je to normalni -fakt ze jo nebojte ;) ;)
Citron zastavuje krvaceni alespon do doby nez budete u dokrora…

• načítám...
Twitter
29.12.13 19:49

@pomenkova jj, já vím, že to mám v pořádku. Mě to spíš překvapuje, že za to chce peníze. Tak jsem lehce naštvaná :mrgreen:
Ale vitamíny beru poctiv a ty nejlepší. No a 2× týdně ještě jodid, to mi předepsala ona, že to je prý lepší :nevim:

• Upravit
78
29.12.13 19:49

Holky, jestli vás to uklidní.. Já s první dcerou začala přímo krvácet, v 8. tt a dostala jsem ascorutin a čekalo se. Měla jsem nějaký hematom a ten šel ven, proto jsem krvácela a řekli mi rovnou, že buď odejde jen ten hematom nebo s sebou veme i to miminko. Naštěstí vše dobře dopadlo a dnes mám 3 letou holčičku :-) Tak vám držím pěsti, abyste všechny byly v pořádku!!

• načítám...
Twitter
29.12.13 19:50

@Muflu já jsem teď taky špinila hnědě. V šestém a v sedmém týdnu. Ale jen maličko, v noci a ráno jen zbyteček a pak klid.
Jestli máš moc strach, tak si rači zajdi.

• Upravit
6358
29.12.13 19:51

@pomenkova děkuji :hug: :srdce: :hug: to jsem potřebovala slyšet :mavam:

• načítám...
6358
29.12.13 19:53

@Kleofasek pro klid svědomí jdu, ale je zajímavé že já taky večer a ráno, přes den skoro vůbec

• načítám...
2960
29.12.13 19:53
@Kačenna píše:
Ahoj holky, tak se po dlouhé době hlásím, měla jsem nějaké zdravotní problémy, ale vše jsem postupně pročítala, doufám, že už je vše tak, jak má být. @andatko Taky jsem krvácela a špinila, musela jsem do nemocnice, beru utrogestan a mímo je v pohodě, srdíčko bije, tak se mi hrozně ulevilo, ale musím ležet. Držim všem pěstičky.

Moc gratuluji k super kontrole :potlesk: kez bys mela pravdu.
Me jen udivuje ze kdyz uz jsem spinila minule na kontrole a dr to i videla, sama to komentovala, ze mi na to neco nedala :think:

• načítám...
78
29.12.13 19:54

Určitě to chce zajít k doktorovi. Zkontroluje mimčo a nejspíš předepíše nějaký ty léky na udržení a zastavení špinění :palec:

• načítám...
2715
29.12.13 19:55

@Kleofasek no pokud jsi mela pred tim vsechny odbery ok, a navic posledni pred par mesici tak mi to taky prijde divny…kdybys to mela zadara tak to jeste beru. U me problem se stitkou objevil az po pprodu, to mi i rekl endokrinolog. Ze ty problemy se objevuji hlavne po tehotenstvi (u tech co pred tim treba nic nemeli). Fakt nevidim duvod tam jit…ale nejsem odbornik, pouze muj laicky nazor :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+