Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Všem moc děkuji, vážně o tom uvažují tak uvidím jestli někoho seženu. Je to docela v dnešní době problém.
@Tintinka píše:
@Kleofasek a ty normalne mas trable se stitkou? Ze te porad posilaji na odbery a vysledky jsou v norme
nemám. Štítnou žlázu mi dělali před IVF, pak asi v těhu u malé a teď mi je dělala znovu, když jsme se snažili o mimčo. Ale nemám s ní žádný problém. Mudr mi teďkom jen to vyšetření doporučila. Doporučuje to všem těhotným. Předtím jsem to nikdy neplatila, teď za to chce peníze. Ale nejdu na to, jsem rozhodnutá.
Holky já jsem taky začala špinit do hněda už druhý den
,tak zítra naklušu k dr, snad bude všechno v pořádku ![]()
@Kleofasek delas dobre oni zu nevedi kde kasirovat, pokud je vse o. k nema to ani cenu…
Porad nejak zastrasuji, ale ze se kdysi zenam na stitnou vubec ani neprislo, a deti byli zdrave-to zu nereknou, ja vim ze je to Problem, ale dnes se berou takove vitaminy, ktere se nasim maminam jeste ani nezdali a to nemluvim o Tom, ze kdysi bylo normalni, ze nekter zeny pily Sem tam, nektere normalne a jeste hulily-extrem to byl, ale dalsi extram je, hned bezet jak oni pisknout,.nekdy se spolehnout na svoji intuici neni na skodu…
@Kačenna moc hezká žížalička ![]()
@Almondea no mě to u Huspeninové taky dělá Imalab
tam posílají vzorky. Tak nevím, proč říká, že to pojišťovna neplatí, když u malé mi to v Baťovce platila i vyšetření na toxo
A na jaké odběry tam jdeš ty? Jako na tu štítnou a na co ještě?
Krevní testy ke screeningu mi udělají přímo před UZ v Baťovce, ne?
Akorát mi teda bude dělat zadara krevní obraz. Aspoň, že to ![]()
A do Predika posílá proto, protože s nima má něco společné. Pořád to vychvalovala, že to je lepší a kdesi cosi. Ale vím, že to je to samé.
@Muflu Hoky taky Sem spinila-nebojte nebojte se…udelejte si vodu s citronem a sup k doktorovi v tomto tydnu je to normalni, hlavne nenervujte se prosiiiim
Doktor mi rekl, ze je to normalni -fakt ze jo nebojte
![]()
Citron zastavuje krvaceni alespon do doby nez budete u dokrora…
@pomenkova jj, já vím, že to mám v pořádku. Mě to spíš překvapuje, že za to chce peníze. Tak jsem lehce naštvaná ![]()
Ale vitamíny beru poctiv a ty nejlepší. No a 2× týdně ještě jodid, to mi předepsala ona, že to je prý lepší ![]()
Holky, jestli vás to uklidní.. Já s první dcerou začala přímo krvácet, v 8. tt a dostala jsem ascorutin a čekalo se. Měla jsem nějaký hematom a ten šel ven, proto jsem krvácela a řekli mi rovnou, že buď odejde jen ten hematom nebo s sebou veme i to miminko. Naštěstí vše dobře dopadlo a dnes mám 3 letou holčičku
Tak vám držím pěsti, abyste všechny byly v pořádku!!
@Muflu já jsem teď taky špinila hnědě. V šestém a v sedmém týdnu. Ale jen maličko, v noci a ráno jen zbyteček a pak klid.
Jestli máš moc strach, tak si rači zajdi.
@Kleofasek pro klid svědomí jdu, ale je zajímavé že já taky večer a ráno, přes den skoro vůbec
@Kačenna píše:
Ahoj holky, tak se po dlouhé době hlásím, měla jsem nějaké zdravotní problémy, ale vše jsem postupně pročítala, doufám, že už je vše tak, jak má být. @andatko Taky jsem krvácela a špinila, musela jsem do nemocnice, beru utrogestan a mímo je v pohodě, srdíčko bije, tak se mi hrozně ulevilo, ale musím ležet. Držim všem pěstičky.
Moc gratuluji k super kontrole
kez bys mela pravdu.
Me jen udivuje ze kdyz uz jsem spinila minule na kontrole a dr to i videla, sama to komentovala, ze mi na to neco nedala ![]()
Určitě to chce zajít k doktorovi. Zkontroluje mimčo a nejspíš předepíše nějaký ty léky na udržení a zastavení špinění ![]()
@Kleofasek no pokud jsi mela pred tim vsechny odbery ok, a navic posledni pred par mesici tak mi to taky prijde divny…kdybys to mela zadara tak to jeste beru. U me problem se stitkou objevil az po pprodu, to mi i rekl endokrinolog. Ze ty problemy se objevuji hlavne po tehotenstvi (u tech co pred tim treba nic nemeli). Fakt nevidim duvod tam jit…ale nejsem odbornik, pouze muj laicky nazor ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat