Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Muflu píše:
Ahoj holky jsem úplně vyklepaná, teď jsem se vrátila, mám nízke hodnoty hcg asi 132, si to nepamatuju jak jsem byla vyklepaná, na utz nebylo nic vidětdostala jsem injekci a prášky na zastavení krvácení a ve čtvrtek jdu znovu, jsem se normálně v té ordinaci rozbrečela
jestli to bude mimoděložní tak jsem v prd…
Držím ti pěsti ať to dobře dopadne ![]()
@Muflu píše:
@Kleofasek šestý asi, holky jak probíhá laparoskopie?
Dělá se v celkové anestezii. A budeš mít dvě nebo tři jizvičky asi po jednom stehu. Já mám jednu v tříslech a jednu v pupíku. proč se ptáš??,
@Elisabethka mám strach podle těch hodnot hcg, že jde o mimoděložní ![]()
@Muflu píše:
@Elisabethka mám strach podle těch hodnot hcg, že jde o mimoděložní
A bolí tě něco?? Myslím že mimo bolí břicho. ![]()
@Elisabethka zatím ne, pořád doufám, že to dobře dopadne, ale černy myšlenky se mi pořád honí
![]()
@Muflu Ahoj tak to je fakt neco asi spatne, to je moc nizke na 6 tyden, no jeste pockej na dalsi krev, mozna byla ovulka dyl, ale co vim tak 13o je nekdy poi 14 dnech od IVF-myslim 4 tyden tehotenstvi, jeste pockej…
Prosim te o te laparce ja Sem si nekde cetla, ale nevim, nebyla Sem na ni, mam dojem, ze kdyz na ni jdes, tak nekdo jde po zaktoku zu vecer ztreba domu..Laparaskop je vlastne takovy Robot udelaji se nejak tri dirky do bricha pres kameru se operuje, ale ted ti nereknu presne…Jeste pockej
![]()
Čas uplynulý od početí Čas uplynulý od poslední menstruace Koncentrace [mIU/ml]
7 dní (1 týden) 1 - 3 týdny 0 - 5
14 dní (2 týdny) 28 dní (4 týdny) 3 - 426
21 dní (3 týdny) 35 dní (5 týdnů) 18 - 7340
28 dní (4 týdny) 42 dní (6 týdnů) 1080 - 56500
35 - 42 dní (5-6 týdnů) 49 - 56 dní (7 - 8 týdnů) 7650 - 229000
43 - 64 dní 57 - 78 dní (8 - 11 týdnů) 25700 - 288000
57 - 78 dní 79 - 100 dní (11 - 15 týdnů) 13300 - 253000
17 - 24 týdnů druhý trimestr 4060 - 654000
od 25. týdne třetí trimestr 3640 - 117000
tady je tabulka hcg, ale je fakt ze kazdy to ma jinak, ted jeste nemysli na nejhorsi, jeste tomu dej sanci-mimodelozni by snad v 6 tydnech zu poznali, ty jsi jeste nemela ultrazvuk, mela by tam byt alespon dutinka… ![]()
@Muflu Muflu zkus si to vypocitat presne a zapis si i datum nejpozdejsi mozne ovulky, spocitej si to-treba jsi se spletla a pocali jste dyl…pak by to vse odpovidalo, jeste nemaluj certa na zed---Kup si ten klear blue, ten ti ukaze tydny, pokud budes mit 1-2 muze to byt tepreve 4-5 tyden od poceti-jsi si jista, ze to poceti probehlo ve dnech kdy si myslis, co kdyz si mela ovulaci dyl… ![]()
Holky jsem zpet z kontroly. Vse ok.
srdicko bije a mimis roste, mělo nejak 13.5 a ted nevim zda mm nebo cm. Ale spis tech mm.
Ale stale odpovida o tyden mensi. Tedy 7+6. Ale je fakt ze jsem zas byla na tom 20let starem utz.
Kazdopadne jsem byla prekvapena, jelikoz moje dr tam nebyla a tak mi sestra oznamila, ze jelikoz jsem otehotnela prirozene (to je odd CAR) a ne s jejich pomoci. Tak me predavaji moji gyndr.
no ja jen doufam, ze tam nebudu muset platit ty screeningy. I kdyz jsem ted na webu moji gyndr cetla, ze ma super vybeni. Tak snad budu v dobrych rukou. ![]()
Hned jsem tam volala a sestra po sdeleni posledni ms, malem vydechla do tel - pry rijen??? A to volate teprve ted? ![]()
Jsem si musela vymyslet pribeh. Proc jsem k nim hned nebezela ![]()
Kazdopadne hned me obj a dalsi kontrolu mam 6.1. Den po mych narozeninach. Snad budu mit hezky darek. ![]()
@Muflu mrzi me to. Moc drzim palce. Ja u druhe holky mela hcg 32! Cca ve 4-5tydnu. A v 5-6tydnu 160. Taky ze me byli na nervy a videt nebylo nikde nic. Ani tam ani tam. A to jsem byla na specializovanem screeningovem odd v Podoli. Kde doufam maji super vybaveni. A do toho jsem spinila a pak krvacela. Takze nervy byly pekne. No a vidis
dobre to dopadlo.
Musis verit a doufat!!! ![]()
Jinak byli to milimetry, kdyby to meli byt cemntimetry, byla by jsi ted asi ve 14 tydnu mozna dyl ![]()
Ja Sem 9 plus 4 nebo tak nejak dnes a mela Sem na kontrole pred Trema dni 2,3 cm ![]()
Holky já si dělala test, ne z ranní moči a je tam jen duch
to znamená že jsem o to asi přišla…sice nevím jak když jsem nekrvácela, ale lepší než mimoděložní, před týdnem jsem měla krásné //
@Muflu Vuis co, ale tohle musi byt stejne pod kontrolou, nemuzes vedet podle klesajiciho HCG, ze to nei mimidelozni, muze klesat hcg i mimo delohu, pokud embrijko oddumre, ale jeste to nech.Kdy mas jit na dalsi kontrolu
Nebo si zajed do nemocnice a rekni ze mas bolesti, lepsi neco delat, nez pak aby prasklnul vejcovod nebo tak, pokud nebylo nic videt na ultrazvuku tak sou dve moznosti-bud jeste ranne tehotenstvi takove 5-6 tyden nemusi byt nekdy nic videt, zalezi na stari ultrazvuku, nebo to muze byt opravdu zanikajici tehotenstvi, ale nevyluvuje to ani mimodelozni ![]()
radeji si zajed do nemocnice, rekni ze mas bolesti bricha, museji te vzit…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat