Kopie Srpňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6358
30.12.13 13:43

@pomenkova jdu ve čtvrtek, pokud mi nic nebude počkám na ten čtvrtek

• načítám...
26842
30.12.13 13:44

@Muflu tak jo drz se- jeste nic neni ztracene :hug: ;)

• načítám...
2960
30.12.13 13:44

Taky bych sla radeji hned. :think:

• načítám...
908
30.12.13 18:03

@Muflu Držim ti pesti, neztrácej naději

• načítám...
6358
30.12.13 18:06

Holky mám koupeny testíky a zítra zkusím z ranní moči, jestli test bude lepší :nevim: je fakt, že chodím co hodinu na záchod, tak moč mohla být zředěná :think: ráno budu moudřejší, určitě vám dám vědět :hug:

• načítám...
Twitter
30.12.13 18:13

@Muflu tak pokud byl test před týdnem krásný a teď už jen duch, tak bude nejlepší, když tam bude míň a míň zřetelný, že to odchází samo.
Kdyby to bylo zdravé těhotenství, tak ti testy neslábnou a nesílí. Pokud bude přece jen sílet a zase slábnout, obávám se, že máš fakt mimoděložní. Tak to měla kamarádka.

• Upravit
Twitter
30.12.13 18:15

@andatko moc jsem to nepochopila, jako že už jsi objednaná na screening?
Já budu volat asi v pondělí. To budu v 9+5 asi. Kontrolu mám až v 10+5. Tak to už by mě taky nemusli vzít kvůli místu. Možná zavolám i dřív. Jenže já nemám vůbec průkazku, nemám dobře změřené dítě, takže se budu objednávat pouze na základě mých výpočtů ovulace. Mimčo v osmém týdnu odpovídalo o 3 dny méně, než mi to vychází dle ovu. Ale to ještě nebylo moc přesné měření.

• Upravit
2960
30.12.13 18:33

@Kleofasek nn jeste ne. ;)

• načítám...
3210
30.12.13 21:35

@Muflu držím pěsti a přeji, aby to dobře dopadlo.

• načítám...
3210
30.12.13 21:39

Co chystáte na Silvestra, holky?

My jedeme ke známým a tam budeme návštěvovat a tak. Ale teda bojím se toho. Musím nějak hned po poledni uspat toho malého draka, protože brzy odpo je ohňostroj pro děti, tak abychom tam byli včas. A pak se to návštěvování potáhne až do 10 hod., kdy se vrátíme ke známým na barák. To fakt nevím jak ustojíme já i prtě :think:

• načítám...
26842
30.12.13 22:02

@heyday ja jdu zitra na veceri, pozvali sme zname s dcerkou malou a pak budeme Doma, manzel koupil 10 baliku raket je jich ai 500 :mrgreen: Vsazeli se sousedem kdpo jich bude mit vic 8)
No a mala zazije poprve ohnostroj vyjimecne ji necham, protoze ji sou tri roky az do pulnoci, ona stejne uz druhy den chodi spat tak pozde :D
Ted ma jeste dovoleno, pak musi opet vcas na kute ;)
Holky preji vam uz dnes vse krasne do Noveho roku-hlavne zdravicko… :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
6358
31.12.13 07:15

Ahoj, tak já mám na testu slabou čárku, to znamená že to tentokrát nedopadlo :? už ani nebrečím, obrečela jsem to včera, už u té doktorky jsem cítila, že je něco zle :,( pořád špiním, tak snad to odejde a nebude to mimoděložní :zed: z toho mám fakt strach, kdyby začaly bolesti valím do nemocnice
jinak mám pohnojeno :pankac: :P :pankac: a jdu znova do boje :andel:
holky mám počkat na ms a pak začit se snažením? zeptám se na to doktorky, ale nevité???

• načítám...
1592
31.12.13 09:34

Holky teď po mém dotazu si asi budete klepat na hlavu, ale já jsem taková že ráda vím co čeho jdu, plánuji na dlouho dopředu alespoň to něco málo co zvládnu naplánovat atd. Jde o to že syn je prosincový takže oblečení jen zimní máme a vím jak se oblíká mimi v zimě. Jak na Srpňátko vůbec netuším. TP by měl podle ms být 26.8. Tak má otázka je až půjdem nakupovat co nakoupit a jak po narození miminko oblékat ven. Doma je mi to jakš takš jasné ale ten venek mi vrtá hlavou

• načítám...
1592
31.12.13 09:36

@Muflu Mrzí mě to :( No určitě počkat na ms. Teď budeš v šestinedělí (prý to v něm jde ale ovulace je v šestinedělku jak se jí chce) My taky mimi po nepovedeném těhu zkusili až po první ms. a BINGO je z toho dnes 6tt

• načítám...
1592
31.12.13 09:37

@heyday Doma se salátem, řízkama, chlebíčkama a skleničkou sektu a kolem 5-6 prostě až bude trošku tma uděláme si soukromý ohňostroj pro synka

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+