Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
U nas to bude asi jako minule. Bude u nas tchyne az budu v porodnici. Je suprova
takze manzilek muze jit v klidu i zapijet. ![]()
@pomenkova nelibi. Vadi mi ta mentalita. ![]()
Fakt tu trpim. Ale co uz nadelam. Cestujeme hodne. Ale ja uz mam projeteho rolik, ze me to neuspokojuje. Chtela bych zit jinde.
Nejvic asi v te Kanade. ![]()
@Kleofasek píše:
@Tintinka jo? a nevíš název těch koulí? To by bylo možná lepší, protože ty oleje jsou taky pořádný hnus
Nene…ty jsem papala jako mala ![]()
@andatko se ti nedivim, ikdyz neodsuzuji ty co tam ziji, ja taky musela odejit jinak bych se zblaznila asi..
ja uz se citim vic nemka, ale cechy beru moc uz kvuli humoru…Ja mam nemecke obcanstvi, kdyz Sem tenkrat mluvila na ambasade v mnichove, ze si potrebuju prodlouit pas a obcanku vyjela na me jako krava, tak Sem ji rekla---vy nepomahate vy jen rvete asi zrejme jste jeste plne v komunismu-jen polkla baba-tak Sem ji rekla ztratila ste prave dalsiho obcana cr-a udelal si nemecke papiry…uz jak byla ochotna me dojmulo
.
@pomenkova tak cesky humor je nezamenitelny a kolikrat hodne nepochopen za hranicemi, ci oznacen za drsny ![]()
@andatko píše:
@pomenkova tak cesky humor je nezamenitelny a kolikrat hodne nepochopen za hranicemi, ci oznacen za drsny
Drsny a sprosty ![]()
@Tintinka Tak ja nevim oni i nemci nemaji nejaky Humor, ktery nezrani vsude je neco, ale myslim tim, ze si proste vic rozumim s cechy, kdyz jde o vypraveni atd..vtipy zu jsou asi vsude drsny, nejvic asi v anglii ![]()
@pomenkova no anglicky humor jde uplne mimo me chapani
teda nepocitam Mr. Beana ![]()
Mr. Beana miluje moje dcera. Snad denne si ho pousti. Ja ho nemam rada. ![]()
@andatko tak ja si ho cilene nepoustim
ale prijde mi vtipny..narozdil od klasickeho angl. humoru
@andatko jo blbej milionar-clovece on si vsechno reziruje sam a je pekne za vodou neslysela jsem inteligntnejsiho ckloveka, kdyz mluvi normlane o jeho poradech ![]()
Je strasne chytrej prave, ale hraje vyborne, ikdyz ja ma nejradeji tu vanocni scenku jak si hraje s jeziskem v obchode a pisila na neho helikopteru detskou
![]()
Jinak uznavam, ze vyipada jako debil, ovsem jen vypada ![]()
@Tintinka no pardon
to fakt ne. To bych si ani nedovolila.
@pomenkova mluvim o nem jako o te roli. Stejne tak mi vadi Louis de Funes a jeho filmy. Ci Pat a Mat ![]()
@andatko tak ikdyby..ja se jen tak neurazim ![]()
a filmy s Louis de Finesem primo nesnasim ![]()
Pat a Mat to je fakt hrozny…tohle je priklad nejvetsi tuposti ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat