Kopie Srpňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3210
31.12.13 10:04

@Muflu je mi to moc líto :,( ale jak říkáš, máš pohnojeno :kytka: nemám zkušenost zda čekat, ale jestli odejde vše samo, tak nevidím důvod proč čekat…

• načítám...
3210
31.12.13 10:07

@swiftily
na hlavu si neklepu, taky jsem o tom přemýšlela :oops: dcera je taky prosincová ;)
ono stejně záleží jako bude počasí. pokud bude chladněji, tak bych se nebála nakoupit takové ty teplejší overaly. Ono stejně než si to doma zkoordinuju, tak toho asi po venku moc nenachodím a doma máme teplo, takže tam unosí obyčejné bavlněné overaly po dceři.

• načítám...
2960
31.12.13 10:13

@swiftily ja mam holku cervencovou. a nam treba z porodky a prvni dny, desne prselo a bylo 16st
takze zalezi hodne na pocasi.
ale plati, ze miminka by mela mit o vrstvu obleceni vic jak my ;)
tim jak se nehybou.

• načítám...
1592
31.12.13 10:15

@heyday Uff nejsem sama :D ale hrozně mi to vrtá hlavou ten venek a nákupy. Doma klasika body, punčocháčky nebo overal a zavinovačka. Jsme panelákový takže se tu držíme mezi 25-28 °C celoročně. Nikoho kdo má letní miminko neznám abych k němu šla pro radu.

• načítám...
2960
31.12.13 10:16

Jinak co se tyce tve pripravenosti - me to povidej. aspon v hlave to musim mit pripravene, pro kazdy mozny scenar.
a ted si vem ze tohle tehu je neplanovane. jsem od zacatku totalne nepripravena.
„trpim“ :)) a manzel se mi smeje.
no holt nejsem moc spontanni clovek. i kdyz se mi to tak libi.
a nekdy si i tu „spontannost“ planuji :)))))

• načítám...
1592
31.12.13 10:18

@andatko Takže vrstva navíc + teda zavinovačka a čepku na hlavičku asi že?
A kolik je tak potřeba bodyček s kr. rukávem atd.? Chcem v únoru začít nakupovat tak že si už budu pomalu psát seznam

• načítám...
1592
31.12.13 10:19

@andatko Syn byl teda neplánovaný a měla jsem hned jasno co a jak :D ale teď plánované mimi ale jsem úplně bezradná

• načítám...
2960
31.12.13 10:40

@swiftily hele na mnozstvi se me neptej. Ja jsem maximalista :)))))
Ale z porodnice sla v body s dlouhym rukavem. Kalhoty s lackem a svetrik. Cepicka je jasna ;) ale je fakt ze byla 14dni prenosena.

Sousedka rodila konec cervence. O dva tydny driv ji delali sekci. Prisla s mimi domu a stale mala mela nizke teploty. Takze to byly ty vedra 30st a ona ji vozila v kombineze a fusaku. A holka porad studena :nevim:
Pak uz se to nejak srovnalo. Ale ty zacatky byly desne. Byla nestastna.

• načítám...
1592
31.12.13 10:43

@andatko Já mám set do porodnice bodyčko, dupačky, kabátek, čepka a rukavičky. V tom by mohlo jet ne mimi když nebude nějaká zima.+ ještě chci pořídit fusak do sedačky

• načítám...
2960
31.12.13 10:43

Jinak ja musim byt vzdy pripravena. Na vse :mrgreen:
Takze po prvni testu s //. Jsem se divala na auta ktera pojmou tri autosedacky :mrgreen:
Manzel si klepal na celo, ale ja mu rikala: nerikam ze ho hned musim kupovat ;) jen vedet jake jsou moznosti :mrgreen:

• načítám...
2960
31.12.13 10:44
@swiftily píše:
@andatko Já mám set do porodnice bodyčko, dupačky, kabátek, čepka a rukavičky. V tom by mohlo jet ne mimi když nebude nějaká zima.+ ještě chci pořídit fusak do sedačky

Fusak jsme rozhodne nemeli. A ani zavinovacku na ven. :nevim:

• načítám...
1592
31.12.13 10:45

Já na syna měla zavinovačku i fusak na ven :D byl jak eskymák nabalenej :D

• načítám...
2960
31.12.13 10:50

@swiftily tj ale ne v cervenci :mrgreen:

• načítám...
2715
31.12.13 10:51

Jezis, vy uz resite obleceni? :-D ja zatim jen resim jak prezit prvni trimestr :-D nastesti jeste mam plno veci po prvorozene, tak staci jen dokoupit par vecicek. Jen bude „pruser“ kdyz to bude kluk, to budu muset dokupovat vsechno :-D

• načítám...
1592
31.12.13 10:52

@andatko No to ne :D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital