Kopie Srpňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2137
2.1.14 15:25

Ahoj holky taky se pridavam mezi svatkama jsem objevila // a to zcela nečekaně

• načítám...
2715
2.1.14 15:27

@Kleofasek no snad poznam svuj pomaly tep a rychle buseni malinkeho srdicka ;) a pod sponou uz davno neni…ted delohu mam nad ni…maleho slysim tesne nad porostem vlevo. A nejsem sama kdo slysi takhle brzo

• načítám...
Twitter
2.1.14 15:28

@pomenkova já mám tento typ, starší.
http://www.bomba-ceny.cz/…z120131.html
Ale doporučila bych tento, jednak má pecičky, píp se to dá slyšet a možná je i přesnější, ale to nevím jistě.
 http://www.detska-planeta.cz/…y-model-2013

• Upravit
Twitter
2.1.14 15:29
@Tintinka píše:
@Kleofasek no snad poznam svuj pomaly tep a rychle buseni malinkeho srdicka ;) a pod sponou uz davno neni…ted delohu mam nad ni…maleho slysim tesne nad porostem vlevo. A nejsem sama kdo slysi takhle brzo

já si myslím svoje :mrgreen:

• Upravit
2715
2.1.14 15:29

@pomenkova ja jsem ho kupovala na mimibazarku z druhe ruky za 500,–…pani bydli kousek od nas tak manzel byl vyzvednout :) jinak novy stoji cca 1000,–, nekde vic nekde min…a koupis jedine pres nejaky e-shop nebo jak psala kleofasek tak aukro…nebo i na e-bay se prodava.

• načítám...
2715
2.1.14 15:34

@Kleofasek tehotna jsem podruhe a zkusenosti s angelsounds mam taky z prvniho tehu ;) jak pises, ze ty ses silnejsi tak proto ho mozna jeste neslysis..male lezi tesne u me tepny..staci kdyz s tim odjedu o par milimetr a uz slysim dvakrat rychlejsi tep. Take zalezina tom v jake poloze posloucham. Musim lezet na zadech a levou nohu musim mit pokrcenou v koleni, tim padem se uvolni svaly podbrisku a prcka najdu hned jestli mam nohy ntazeny tak nic nenajdu…jen svuj tep

• načítám...
26842
2.1.14 15:36

@Kleofasek jo diky kouknu se, no ja myslim, ze to nekdy slyset fakt muze tak brzy, ja ma dokonce nekdy pocit urciteho pohybu a Sem na zacatku 11 teho, nejsou to prdy, je to takove zavlneni, ale jen obcas, mozna je to zvetsujici deloha, ale jako druhorodicka a navic Sem dost zhubla pred otehotnenim no nevim holky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
2715
2.1.14 15:38

Tak ja jsem spis nepocitala s tim ze neco uslysim…ale proste kdyz ux jste jednou ten zvuk slyseli, tak to opravdu splest neda :-D no brecela jsem jak mala :-D

• načítám...
Twitter
2.1.14 15:46

@Tintinka já nepíšu o sobě, ale co je uváděno na příbalové informaci, co vím tady od holek, co ho měly, co vím od lékaře a že miminko je nad stydkou kostí až nějak okolo 14tt. Proto se doporučuje použití nejdříve od 16tt ;)
Zatím je tam skované.
Ale nechme to, každá na to máme jiný názor. Já mám takový, ty zase jiný, asi by jsme se nedomluvili :D

• Upravit
2715
2.1.14 15:48

@Kleofasek ale nejde o nazor a doporuceni ale o to co slysim :-D

• načítám...
Twitter
2.1.14 15:48
@pomenkova píše:
@Kleofasek jo diky kouknu se, no ja myslim, ze to nekdy slyset fakt muze tak brzy, ja ma dokonce nekdy pocit urciteho pohybu a Sem na zacatku 11 teho, nejsou to prdy, je to takove zavlneni, ale jen obcas, mozna je to zvetsujici deloha, ale jako druhorodicka a navic Sem dost zhubla pred otehotnenim no nevim holky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ano, nejdříve jsem slyšela, a to jsem už starý mazák tady :mrgreen: od ukončeného desátého týdne. takže u tebe by to už možná šlo. Někdo to najde třeba až ve 14tt.

• Upravit
Twitter
2.1.14 15:50
@Tintinka píše:
@Kleofasek ale nejde o nazor a doporuceni ale o to co slysim :-D

no právě :mrgreen: co slyšíš :mrgreen: jak říkám, nemá cenu o tom dál diskutovat :) Prostě ti to neuvěřím, no :nevim: :nevim: :nevim: :mrgreen:
Ale na mě vůůbec nezáleží :mrgreen: ;)

• Upravit
2715
2.1.14 15:52

@Kleofasek ehm…nekomentuji :-D

• načítám...
Twitter
2.1.14 15:53
@Tintinka píše:
@Kleofasek ehm…nekomentuji :-D

to bude nejlepší ;)

• Upravit
26842
2.1.14 16:43

@Kleofasek Hlavne si holky neroztrhejte obcanky :mrgreen:
tenkrat delali ozvy pres takovou trubici ve 12 tydnu a taky to slyseli to je fakt ;) ;)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+