Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@pomenkova píše:
@Tintinka se nediv ono se to u vas jmenuje jinakale nevim jak, ja to hledala podle nemeckeho nazvu a preklad muj je z nemciny…
Tak ono v cesku se rado preklada dle buh vi ceho. Viz treba American pie=prci prci prcicky…a toho je hooodne ![]()
@Tintinka no tak jelikoz manzel je Nemec tak ta rec je dost klicova rec-a vzhledem k tomu ze tady i ziji, neuprosne klicova ![]()
@pomenkova píše:
@Tintinka Hale je to o jedne indce(indicky filmy) jak chudak cela vyplasena jede do ameriky poprve v zivote a tam se za tri nedele nauci vyborne mluvit-je to moc hezkej film
A je to rok 2013?
ENGLISCH FÜR ANFÄNGER | Trailer german deutsch [HD
Najdi si to na YouTube-me to neslo ztahnout…Je tam urcite original v anglictine
@pomenkova píše:
@Kleofasek tak hostitele neznam kouknu se
je to novinka 2013. ale stáhla jsem to normálně na ulozto.cz Četla jsem i knížku, ta byla ještě lepší ![]()
@Kleofasek zu to stahuju, jenomze tady je na vesnici tak slabe pripojeni ze budu cekat jeste 4 hodiny
v noci to stahuje za hodku, ale ted je nejvic obsazena sit ![]()
@Kleofasek myslim si, ze nemáš pravdu. Mam angelsounds take a dnes jsme 9+3 a slysim srdicko a ne tep. Staci si poslechnout moji tepnu kousek vedle. Urcite nemam teo pres 150 za minutu. Mela jsem ho i v prvnim tehotenstvi a taky jsem ho slysela brzy. Nechapu, jak nekomu muzes neco vyvracet jen podle navodu
zkus najit na youtube angelsounds 8 nebo 10 weeks a uvidis, ze možné to je.
@Kleofasek Prý je od 12tt něco málo slyšet. Já si asi budu muset počkat jsem boubelka a ne zrovna malá
Ale moc si angelsounds přeji k svátku který mám v únoru a to budu kolem svátku nějaký 12-13tt ![]()
Mě ten angelsounds nikdy nelákal.
![]()
Ale tak podle mě se určitě dá rozeznat 70 a 150 tepů/min.
![]()
@Almondea Ja si to pak taky koupim, preci jenom to muze cloveka ujistit, ze je vse v poadku ![]()
Já bych ten angelsounds taky chtěla
K narozeninám, mám je v únoru a přesně bych měla být v 12. tt, tak uvidíme. Ale určitě si myslim, že je to dobrý, pro klid duše. I když zase na druhou stranu - první těhotenství jsem ho neměla a taky jsem přežila
Ještě uvidíme ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat