Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Tintinka tak tuhle teorii jsem taky slyšela, ale nevim které spermie jsou ty rychlejši. kamaradka se podle toho řidila a vyšlo jim to- asi náhoda
já osobně jsem někdy v červnu zkoumala metody početi dle Jonáše. dny my byli jasné, ale vtom pohlavi jsem se ztracela. teď si zpětně uvědomuju, že se mi posle
dní ovulace trefila do toho datumu a vyšlo to
asi taky náhoda
Jo holky chtela Sem se omluvit za chyby ktere pisi, ja mam novy PC a je to s nim teda hrozne, porad mi vynechava nebo se zasekavaji pismenka, take rychle pisu, tak se omlouvamza ty Silene chyby
![]()
@darlene ty Ypsilon jsou rychlejsi klucici, rychle, ale nevydrzi tolik, proto je dobre v den ovulky..ja Sem se tedy milovala s manzelem jen jediny den, ale to byl den kdy Sem mela na clear blue smajlika, jestli ale ovulka prijde potom, nebo byl pul dne pred nevim jiste ![]()
@pomenkova píše:
Jo holky chtela Sem se omluvit za chyby ktere pisi, ja mam novy PC a je to s nim teda hrozne, porad mi vynechava nebo se zasekavaji pismenka, take rychle pisu, tak se omlouvamza ty Silene chyby![]()
![]()
![]()
Ja datluji na dotykaci a taky dost rychle a casto se trefuji tam kam nemam..no a nekontroluji to pak po sobe. Me ty chyby neva…nepiseme tu snad pisemku z cestiny ![]()
@darlene tak ono nikdy neni nic na 100% ![]()
Ale aspon se clovek nenudi. A kdyz se to planuje tak proc to nezkusit ![]()
Holcici s X jsoun pomalejsi proto se odhaduje ze vajicko, ktere je tam pripravene se driv docka rychlejsich Y klucicich, ale pokud tam vajicko jeste neni, bude az druhy den-tak klucici nekde umiraji, holcici zustavaji a cékaji v zahybevch nekde
jsou rposte vychcanejsi no ![]()
Super, protože ja taky píšu většinou z mobilu a chyby se snažím opravovat zpětně
ale ne carky a hacky
tak snad je to rozlustitelne
@pomenkova aha tak to j´ nevím taky my jsme to taky vzali kolem ovulky taky jeden den jenom´ale nevim přesně který den byla, protože tentokrát to bylo bezbolestné. a po vánocích nás čekalo překvapení, nemohla jsem tomu uvěřit.5 ![]()
@Tintinka no nepiseme to je fakt, ale ja chyby nesnasim, kdybych psala dopis tak ho vyhodim
Mas pravdu nejsme ve skole, jen Sem to chtela upresnit, ze nejsme takovy dement, jen rychle datluju az moc rychle…delam zbytecne chyby pak… ![]()
Holky co se tyče chyb, tak já píšu z ipadu a občas si připadám jako retard, když to po sobě čtu
@darlene Ja ani nevim kde mam ty carky hledat mam cizi klavesnici-tedy nemeckou ani nevim kde to tady je a je to tady urcite, ale kaslu na to…
![]()
Hmm tak podle tě+ch vypsaných příznaků by mi tu měly běhat dvě holky. Ale jmám dva kluky.
A teď tak nějak počítám se třetím, i když červíček hlodá… ![]()
@Almondea No prave neda se tomu verit, ale je docela sranda to zkoumat
Tak ja myslim, hlavni je to, ze budou deti zdrave ![]()
A opravdu klučičí spermie jsou rychlejší, ale dlouho nevydrží. Prostě jedou na rychlej zásah a pak odpadnou. Kdežto holčičí jsou sice o něco pomalejší, ale zato vydrží i 5 dní (údajně), holt si to umí lepší rozvrhnout, asi u toho trochu přemýšlejí.
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat