Kopie Srpňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2137
3.1.14 15:19

@Tintinka tak tuhle teorii jsem taky slyšela, ale nevim které spermie jsou ty rychlejši. kamaradka se podle toho řidila a vyšlo jim to- asi náhoda :D já osobně jsem někdy v červnu zkoumala metody početi dle Jonáše. dny my byli jasné, ale vtom pohlavi jsem se ztracela. teď si zpětně uvědomuju, že se mi posle
dní ovulace trefila do toho datumu a vyšlo to :dance: :dance: :nevim: asi taky náhoda

• načítám...
26842
3.1.14 15:19

Jo holky chtela Sem se omluvit za chyby ktere pisi, ja mam novy PC a je to s nim teda hrozne, porad mi vynechava nebo se zasekavaji pismenka, take rychle pisu, tak se omlouvamza ty Silene chyby :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
26842
3.1.14 15:21

@darlene ty Ypsilon jsou rychlejsi klucici, rychle, ale nevydrzi tolik, proto je dobre v den ovulky..ja Sem se tedy milovala s manzelem jen jediny den, ale to byl den kdy Sem mela na clear blue smajlika, jestli ale ovulka prijde potom, nebo byl pul dne pred nevim jiste ;)

• načítám...
2715
3.1.14 15:25
@pomenkova píše:
Jo holky chtela Sem se omluvit za chyby ktere pisi, ja mam novy PC a je to s nim teda hrozne, porad mi vynechava nebo se zasekavaji pismenka, take rychle pisu, tak se omlouvamza ty Silene chyby :oops: :oops: :oops: :oops:

Ja datluji na dotykaci a taky dost rychle a casto se trefuji tam kam nemam..no a nekontroluji to pak po sobe. Me ty chyby neva…nepiseme tu snad pisemku z cestiny :mrgreen:

• načítám...
2715
3.1.14 15:27

@darlene tak ono nikdy neni nic na 100% :mrgreen:
Ale aspon se clovek nenudi. A kdyz se to planuje tak proc to nezkusit :mrgreen:

• načítám...
26842

Holcici s X jsoun pomalejsi proto se odhaduje ze vajicko, ktere je tam pripravene se driv docka rychlejsich Y klucicich, ale pokud tam vajicko jeste neni, bude az druhy den-tak klucici nekde umiraji, holcici zustavaji a cékaji v zahybevch nekde :mrgreen: :mrgreen: jsou rposte vychcanejsi no :mrgreen:

• načítám...
4649

Super, protože ja taky píšu většinou z mobilu a chyby se snažím opravovat zpětně :-) ale ne carky a hacky :zed: tak snad je to rozlustitelne

• načítám...
2137
3.1.14 15:28

@pomenkova aha tak to j´ nevím taky my jsme to taky vzali kolem ovulky taky jeden den jenom´ale nevim přesně který den byla, protože tentokrát to bylo bezbolestné. a po vánocích nás čekalo překvapení, nemohla jsem tomu uvěřit.5 :mrgreen:

• načítám...
26842
3.1.14 15:30

@Tintinka no nepiseme to je fakt, ale ja chyby nesnasim, kdybych psala dopis tak ho vyhodim :mrgreen: :mrgreen: Mas pravdu nejsme ve skole, jen Sem to chtela upresnit, ze nejsme takovy dement, jen rychle datluju az moc rychle…delam zbytecne chyby pak… ;)

• načítám...
2137
3.1.14 15:30

Holky co se tyče chyb, tak já píšu z ipadu a občas si připadám jako retard, když to po sobě čtu

• načítám...
26842
3.1.14 15:32

@darlene Ja ani nevim kde mam ty carky hledat mam cizi klavesnici-tedy nemeckou ani nevim kde to tady je a je to tady urcite, ale kaslu na to… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
2137
3.1.14 15:34

@pomenkova čárky nejsou potřeba :palec: :palec: :palec:

• načítám...
11444
3.1.14 16:08

Hmm tak podle tě+ch vypsaných příznaků by mi tu měly běhat dvě holky. Ale jmám dva kluky. :mrgreen: A teď tak nějak počítám se třetím, i když červíček hlodá… :lol:

• načítám...
26842
3.1.14 16:10

@Almondea No prave neda se tomu verit, ale je docela sranda to zkoumat :mrgreen: Tak ja myslim, hlavni je to, ze budou deti zdrave :kytka:

• načítám...
11444
3.1.14 16:10

A opravdu klučičí spermie jsou rychlejší, ale dlouho nevydrží. Prostě jedou na rychlej zásah a pak odpadnou. Kdežto holčičí jsou sice o něco pomalejší, ale zato vydrží i 5 dní (údajně), holt si to umí lepší rozvrhnout, asi u toho trochu přemýšlejí. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+