Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Me napriklad nic nebavi, Sem leniva jak mrcha, vsechno mi pada z rukou, od rana Sem jen vysala, sala talire do mycky, mala je u dedy a me nebavi uklizet dneska ne jeste ne-proste pauza jako nikdy ![]()
@pomenkova Přesně tak
Já jsem taky liná jak veš. Nejraději bych ani nevylejzala z postele
Ale dneska je malá přes noc u babičky, tak mám na zítra naplánováno gruntovat ![]()
@pomenkova píše:
Me napriklad nic nebavi, Sem leniva jak mrcha, vsechno mi pada z rukou, od rana Sem jen vysala, sala talire do mycky, mala je u dedy a me nebavi uklizet dneska ne jeste ne-proste pauza jako nikdy
No, nápodobně.
Navíc jsem dneska rozbila dva talíře, z toho jeden s krtkem, kluci nebyli rádi. Všechno mi padá. A je mi dneska trochu i na ![]()
Dnes není dobrý den. ![]()
@Maivis píše:
Na natu k tomu angelsounds píšou, že buď lubrikační gel nebo že stačí dětský olejíček. Někde to prodávají i s tím gelem
mě se ten gel nelíbí, hned schne. Používám dětský olej a je to dobré. Akorát ten přístroj je tím zapatlaný. Ale tak to je i od gelu ![]()
@pomenkova @Almondea my jsme se zase dnes měli super ![]()
Ráno tady byl známí, co nám prodává byt, pak jsme jeli na meníčko, pak nakoupit a na procházku a teď jsme spolu a díváme se na telku a hrajem si s malou ![]()
@Almondea kazdy den nemuze byt posviceni
taky je mi na nic, ale jak se tomu poddam je mi jeste hur clovece ![]()
@pomenkova můj manžel taky preferuje další holku. i první chtěl holku. teda byl by vděčný i za kluka, ale s těma holkama je prostě sranda ![]()
já u první taky hned věděla, že to bude holka. ale teď si fakt nejsem jistá ničím. uvidíme.
dnes jsem byla na první kontrole. takže odpovídá 7.tt, je tam, kde být má, srdce tluče jako zvon a je tam naštěstí jen jedno
sranda, můj doktor je takový opatrný, takže když jsem se ptala, jestli je vše ok, tak mi jen zopakoval vše viz výše
když jsem čekala první a začala jsem špinit, tak mi hned řekl, že to může být potrat a víc nic, tak jsem z toho byla ubulená jak malé dítě. Teď už jsem věděla, co čekat. A že jsem si počkala
Objednaná na 7:15, ještě jsem tam byla dřív a dovnitř jsem šla v 8:30. Už už jsem chtěla bušit na sestru, ať mi dá rovnou kartu a že se rozloučím, protože takhle je to tam vždycky a já mám prostě problém zajistit si na tak dlouho hlídání.
@Kleofasek no ja mam jit prave zitra ven se znamou s detma do west parku tak Si to taky uzijeme, dame deti do koutku si hrat a budeme nekde smirovat nakupovat, nebo jen tak sedet, ale dneska je mi tak zle, ze si to ani nedovedu predtavit jeste ![]()
my sme litali cele vanoce nekde, ted chci mit treochu klid a vyuzit toho dokad je manzel Doma, stara se ted o domacnost, ale opravdu az ted posledni dva mesice, porad uklizi atd-tak proc toho nevyuzit ![]()
Holky a co když mám jiné chutě, než u malé? Znamená to jiné pohlaví nebo to neznamená nic?
Nemusím sladké, u malé jo.
@pomenkova me je naštěstí dobře, jen ráno mi kolísá tlak a mám motáky.
jj, domaje doma. Taky jsme byli pořád fuč, a i když to tu máme maličké, máme to tady rádi
@heyday ja prave taky nepreferovala nejaky pohlavi uz u prvniho ditete, protoze jsem byla vdecna ze tehotna vbec jsem, ale tak nejak nezlobila bych se kdyby to byl parecek
Ale u manzela je to jasna holka jak rika
Je taky vic zatizeny na ty male mrsky asi
Kdyz je se sousedovic detma ty maji kluky, tak rika jo oni se zajimaji o bagr atd..ale jsou takovy putinky, holky jsou drzi spravne
On vozi deti na bagru, kdyz ma cas…
Ahoj, já mám termín až na konci srpna
jsem teprve 6+6tt a zatím nic moc příznaky. Trochu moták, trochu prsa
mám strach aby bylo všechno ok. Jdu 9.1. na utz.
Jinak mám už tři děti doma a u každého uplně jiný průběh a chutě. Rozdílné chutě i průběh měli hlavně ti dva kluci!! Takže pohlaví to rozhodně neznačí ![]()
Jo a doktor mi vypsal žádanku do gennetu na prvotrimestrální screening ve 12.-13. týdnu a v 9.tt na nějaké odběry. tak si tam zavolám. ale pobavil mě, když jsem to chtěla před 2 rokama, tak mi řekl, že to je zbytečné a nyní mi to doporučoval jak je to důležité hlavně kvůli Downovi… asi nečte emimino, jinak by to věděl už tehdá ![]()
@pomenkova jj, holky jsou prostě frajerky nebojácný, prďácký
navíc co mám v okolí mimina kluky, tak jsou všichni uřvaní, nespaví, hysperičtí no prostě žádná prča ![]()
@emino díky, tak to jsem teda zvědavá
Zkusím se zeptat i na tom screeningu, jestli by něco poznali a když ne, tak počkám ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat