Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Maivis Jo takhle, ze oni tu panev vidi jako vnitrkem jo, ja myslela ze to jde na oko
Muj gynekolog by me s tou otazkou poslal nekam, on mi rekl, ze muzu byt Rada, ze je dite zdrave minule, on se o tomhle moc nebavi navic mi rekl, com castejsi ultrazvuk a delsi tim vic to vadi diteti ![]()
Ze prej kazdy ultrazvuk je pro dite jako kdyz projede kolem vlak az 100 decibelu
No ja nevim vzdyt nedavno Sem videla na videu, ze ty deti do urciteho vyvoje skoro neslysi krome maminyho srdce ![]()
No on je to starej rejpal no ![]()
Ty jo…ja uz si ani nepamayuji v jakem tydnu mi to rekla gyndarka. Bud teda na tom nt-screeningu nebo na KO v 17tydnu (coz spis bude ono). Rekla ze ruku do ohne neda ale ze pry ze 70%to bude holka. No a na dalsich UTZ se to jen pokazde potvrdilo ![]()
@pomenkova píše:
@Maivis jo a jak to smeruje u holek a jak u kluku, to je dobry hale![]()
Vzdyt to pisu, ze dolu je holcicka. Tak nahoru asi kluk. Nam rekl, ze to smeruje dolu, tudiz z toho nic nevyroste… Pindik ![]()
A jak se jinak máte? Mně docela často, řekla bych snad i každý den, pobolívá v podbřišku. Začínají mi některé věci opravdu dost smrdět a jsem hrozně unavená
Dle MS jsem 7+1, na KO jdu 13. 1., tak jsem zvědavá, jestli bude vše v pořádku ![]()
@pomenkova Tak já jsem se ptala, jestli častý UTZ nějak vadí a bylo mi řečeno, že ničemu ne. Že si můžu dělat UTZ každý den, kolikrát chci. Na to manžel doktorovi řekl, ať mi to ani neříká, že jinak budu chtít UTZ domu
Což je pravda ![]()
@Maivis no ja mam sice vynikajiciho doktora, ale on je tady v nemecku asi 30 let jinak je slovak, ma zastaraly nazory, ale na druhou stranu mi zachranil tenkrat malou..on nemusi ultrazvuky vubec, rekl, ze tenkrat to taky nebylo a deti se rodili ![]()
Ale udela ho jako to jo, jen ma pokazdy kecy, brbla si neco jako hlavne tady najdeme ogany, to je dulezite a kdyz Sem se tenkrat zeptala a CO SI MYSLITE ZE TO BUDE::REKL DITE SE MI SCHOVAVA;NEBUDU HO NERVOVAT NE
A usmiva se pro tom ![]()
Na Tom velikem ultrazvuku do me tenkrat tak dlouho dloubali az se mala otocila, to byl jiny pristup ![]()
@pomenkova Jee, tak snad bude líp
Já doufám, že budu taky v pohodě. První těhotenství mi bylo jen zle, ale nikdy jsem nezvracela trvalo to asi jen 14 dní. Tak se modlim, abych si to nevybrala u druhýho se vším všudy ![]()
@pomenkova píše:
@andatko smeruje to dolu holcicka jo![]()
At to smeruje kam chce holky hlavne zdravi… @Maivis -me je hrozne uz Sem to tady psala jsem 10 tyden je mi porad soufl-i voda mi pripada sladka
No tooo. Jasne ze TO! Co jinyho
![]()
@andatko aha ja myslela ta panev smeruje dol jako…nebo to dite miri na jih
ja to fakt nedavam ![]()
No pohlaví se u mimča vyvíjí od 12tt. To začíná růst pindík nebo holčičkám pysky. Takže ve 12tt to poznají asi fakt podle něčeho jiného. ![]()
Mě to u druhého těhu řekli v 16tt, ale chodila jsem do nemocnice na velký utz na kontroly, páč se jim tak cosik furt nezdálo. Jinak bych to věděla ta jak u 1. až ve 20tt při druhém velkém utz. ![]()
Já jsem dneska hrozně protivná, nejradši bych někoho nakopla.
To ty hormony. Všechno mě rozčiluje. ![]()
@Almondea jj zacina rust uz v 10 tem tydnu se ted zameruji bunky na pohlavni organy Sem cetla, jen tem doktorum to proste ne vzdy vyjde ta teorie s tim kavovym zrnkem -holka nebo pindikem..no nekdo to ale uz rozezna, pokud se specilaizuje na tohle… ![]()
Nekdo hodi okem a vi to-myslim v Tom 12 tydnu ![]()
@Almondea Tak si kopni no, vzdyt o nic nejde, ja zase mam pocit, ze Sem hrozne laxni, ze Sem otravena jenom, bylo by dobry kdybych se chtela pohadat nebo tak
Tohle mi utlumuje Charakter… ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat