Kopie Srpňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2137
4.1.14 20:29

Tak holky mě by pak podle ovulace vychzelo až na září, tak se necháme překvapit :think:

• načítám...
20
4.1.14 20:31

Holky můžu se zeptat:
Vzhledem k tomu, že jsem od srpna nezaměstnaná, teďka navíc i „neplánovaně“ těhotná - ikdyž jsme se s přítelem nijak extra nesnažili, prostě to přišlo, že jsem krátce těhotna (jsem za to maximalně šťastná a samozřejmě si dítě chci nechat!) tak řeším problém - z úřadu práce nepobírám žádnou podporu (měla jsem odpracováno pouze 9měsíců a předtím jsem byla ve škole :-() tak by mě zajímalo jestli mám nárok na nějaké dávky?

• načítám...
Twitter
4.1.14 20:32

@Silvie86 v devíté, týdnu ještě nic neviděli :nevim:
Aha, vlastně píšeš, že to nevychází dle Ms, takže dle MS jsi v devátém a dle ovu jsi v kolikátém?
Já jsem měla ovulaci 12 listopadu, aspoň myslím, nemám tady už starý kalendář, tak si to nemůžu spočítat dle něho. Ale poslední MS byla 31.10.
TP ještě neznám, jen si opět typuju 7.8. :nevim: možná 5.8. :nevim: :mrgreen:
Další pondělí mám ještě kontrolu, tak mi třeba doktorka mimčo poměří a řekne víc.

• Upravit
26842
4.1.14 20:33
@darlene píše:
Holky teď jsem narazila na diskuzi o balonku EPINO, co tomu říkáte? Mě to přijde trochu odvážný.

Mne by byl na nic :D Protoze ja mam po akutnim cisatri a Doktor mi rekl kvuli veku, ze pujdu radeji uz na planovany..
Ale co vim od nas holkam ze skupiny pomohl dost pri porodu ;) ;)

• načítám...
Twitter
4.1.14 20:33

@Verunnies bohužel, nemáš :( Taky jsem byla těhotná na ÚP, když jsem čekala malou.

• Upravit
Twitter
4.1.14 20:34
@darlene píše:
Tak holky mě by pak podle ovulace vychzelo až na září, tak se necháme překvapit :think:

kámoška ho měla, stejně ji museli nastříhnout. někdo si hráz nijak nemasíruje a je bez nástřihu. My jsme doma masírovali a měla jsem ho :nevim:

• Upravit
Twitter
4.1.14 20:34

Holky, valím na film, tak dobrou :mavam:

• Upravit
2137
4.1.14 20:38

@pomenkova n jo ono je to asi hodně individuální, ale na to ještě taky dost času tak třeba vyzkoušíme :-)

• načítám...
1625

@Kleofasek No pokud by to podle ovulace tak zítra bych byla 7 + 0… No sama se nechám překvapit… Na kontrolu ke svému valím příští týden, tak se uvidí a doufám, že bude všechno v pořádku ;)

• načítám...
2137

@Kleofasek dobrou :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
4649

@darlene ja ho u prvního nemela a porod bez nastrihu a pak jen 3 stehy :palec:

• načítám...
9073
4.1.14 20:52
@darlene píše:
Holky teď jsem narazila na diskuzi o balonku EPINO, co tomu říkáte? Mě to přijde trochu odvážný.

Nemela jsem a porod byl uplne v pohode - bez natrzeni (u nas se nastrih nedela), bez siti. :nevim:
Ja si myslim, ze natrzeni anebo duvod k nastihu spis souvisi s polohou v 2. fazi nez s tim, jak kdo poctive roztahoval nebo mazal. :nevim:

@pomenkova píše:
Mne by byl na nic :D Protoze ja mam po akutnim cisatri a Doktor mi rekl kvuli veku, ze pujdu radeji uz na planovany..
Ale co vim od nas holkam ze skupiny pomohl dost pri porodu ;) ;)

Proc kvuli veku? :think: To jsem jeste neslysela.

• načítám...
456
4.1.14 21:13
@darlene píše:
@Silvie86 no podle kalkulačky mi to vychází na 28.8. 2013, ale spíš teď myslím na to aby to vše vyšlo v pohodě do toho 12tt :) 10 ledna jdu na UZ a už by mělo být vidět srdíčko, tak jsem zvědavá :-)

jeeeee mě taky vychází termín na 28.8. :lol: na prvni utz jdu 9.1. Tak to máme skoro stejně :hug:

• načítám...
26842
4.1.14 21:31

@darlene no ani ne individualni, jen se musi s tim umet cvicit podle holek, neflakat to..jedna byla dost stihla, tak svicila kvuli prave tomu aby se pak nenatrhla-a ani jeden zteh nemela, a co vim dost si ho holky chvali, jen proste se musi s tim cvicit presne
Ale na to je casu jeste :kytka:

• načítám...
2137
4.1.14 22:05

@emino jeeee tak to je bezva :hug:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí