Kopie Srpňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2137
4.1.14 22:08

@pomenkova jj casu je dost dokud nebudu mit prukazku tak to tak nejak porad neberu vazne. :think: ale pockej az neco uvidim nebo uslysim na uz.to pak z toho budu cela paf uz to vidim :mrgreen:

• načítám...
2715
4.1.14 22:09

Tak my jsme s manzelem v prvnim tehu provozovali masaz hraze. Manzela to teda bavilo…me uz moc ne :mrgreen: nakonec samotne tlaceni byla makacka…mala mi lezla s rucickou u hlavicky a nastrih byl nutny :/

• načítám...
2137
4.1.14 22:12
@Tintinka píše:
Tak my jsme s manzelem v prvnim tehu provozovali masaz hraze. Manzela to teda bavilo…me uz moc ne :mrgreen: nakonec samotne tlaceni byla makacka…mala mi lezla s rucickou u hlavicky a nastrih byl nutny :/

a jeje dalsi supermanka se drala ven.moji kamaradce taky holcicka s rucickou nahoru :pankac: jeji manzel z toho mel srandu potom, ale ve chvili porodu mu bylo ouvej :poblion:

• načítám...
2960
4.1.14 22:13
@Tintinka píše:
Tak my jsme s manzelem v prvnim tehu provozovali masaz hraze. Manzela to teda bavilo…me uz moc ne :mrgreen: nakonec samotne tlaceni byla makacka…mala mi lezla s rucickou u hlavicky a nastrih byl nutny :/

Napodobne :mrgreen: manzela to bavilo. Me to bylo k prdu. Prenasela jsem. Dva dny vyvolavacka. Pak 18hodin prirozeny porod a nakonec sekce. 8)

• načítám...
26842
5.1.14 00:03

@andatko napodobne-prenasela JSEM DVA DNY VYVOLAVACKA A PAk AKUTNI CISAR ;) ;) ;) -sileny :roll:

• načítám...
2960
5.1.14 00:28

@pomenkova chuděro. Taky sis to užila co. Mě řikala PA že to je jak rodit 2× v jeden den :?
Podruhe jsem mela akutne naplanovanou sekci pro blbe ozvy mimi. Ale chtela jsem to zkusit přirozeně. Bohužel mi nebylo přano. Coz se pak ukazalo dobre, jelikoz by moje deloha pry do terminu nevydrzela a prskla. Ted mam sekci jasnou bez keců :mrgreen:

• načítám...
1006
5.1.14 09:47

By me holky zajimalo jak to tedy pocitaji, myslim si, ze predpokladaji ze cyklus je 28d. A ovu je v polovine tedy 14 den. Ale ja vim, ze jsem mla ovu az vecer 19den a cyklus jsem mela 33d. Takze na kontrole bych dle ms mela byt 10t+0 ale dle te ovu asi 9+2 nebo 9+1, no takze by to sedelo dle dr. Ze je to mladsi o tyden. Jen by me pak zajimalo, na kdy se mam objednat na tu krev ke screeningu ma to bytmezi10+0 - 11+3 idealne a na ten ult.od 11+0 - 13+6. Jen nevim jestli se mama objednavat dle ms nbo dle dr. Dr. Je jaksi skoupi na slovo, no nevim, uvidim ale na prvni prohlidce mi toho moc nerekl.

• načítám...
Twitter
5.1.14 10:10

@lenula29 doktorka by ti měla plod správně v devátém či desítém týdnu změřit a dle velikosti plodu se objednáš na screening. Mě to tak dělávala. A teď jsem u jiné a ta mi to neudělala a na screening jsem se už objednala sama, ona mě doporučuje placený a já chci neplacený. Takže na vlastní pěst jsem zavolala na ten neplacený a objednala se dle ovulace, dle MS se neobjednávej. To vychází jinak. Ale tam je vcelku široký rozptyl na toto vyšetření. Takže těch pár dní by se vlezlo.
Stejně ti to přesně zjistí až na tom screeningu, kolik tt jsi :)
takže teď se objednej dle ovu, když víš, kdy byla.

• Upravit
2137
5.1.14 10:44

Holky na ten screening jak tu pišete se musite objednat sami někam jinam? nejak mi uniklo co se tam tjišt´uje všechno. :think:

• načítám...
1006
5.1.14 10:44

@Kleofasek
Dekuji, 8.1 jdu na kontrolu tak uvidim co mi rekne :-). Snad mi neco rerkne, bych i rada vymenila, jelikoz ta komunikace je na nic, v porovnani s dr. Co hserm melas jeste v merm rodnem meste. Ale jelikoz je to specv.na neplodnost a 3 mesice jsem u nej litala na vysetreni, tak zas nevim co bude dfo budoucna, zda ho nebudfu potrebovat treba pri druhem snazeni, a pak jsem uz v 9.10t. Tak nevim jhestli by me nekde vzali. Odbornik to jhe, asle clovek si s nim moc nepokeca. V druhem trimestru se mi treba nechce brat ten femibion 2, dlke me je to zbytecny a pak jsou velke deti, koupila jsem si ryby tuk, a treba to dozenu jidlem, no uvidim, ale zda se mi to i silene predrazeny…

• načítám...
1625
5.1.14 11:36

Ahoj holky, jen doufám, že všechno bude v pořádku a naše drobečci zvládnou ty blbé 3 měsíce… Nějak se začínám bát :,(

• načítám...
2137
5.1.14 11:38

@Silvie86 moje řeč snažim se na to moc nemyslet, ale vzhledem k tomu že jsem pořád jak po opici tak to moc nejde. :nevim:

• načítám...
1625
5.1.14 12:08

@darlene Sem v 9+1 a až teď nadtím začínám přemýšlet :,(… Nechci, ale nemůžu si pomoct :,( :,(

• načítám...
26842
5.1.14 12:13

@lenula29 Ahoj no pocitaji to tak, ze presne jak pises, dejme tomu je cyklus 30 dni, tak kolem 14,15,16 je ovulace-oni priipocitavaji k tomu ty dva tydny, takze pokud je zena teprve 14 dni tehotna, to je doba kdy to zjistuje z testu, je to podle nich 4 tyden tehotenstvi.vzdy podle menstruace, podle ovulace je to pak mladsi o 14 dni pokazde-mne to Doktor pocita taky nejak zvlastne, vim presny den ovulace 5 listopad -talkze podle kalkulacky jsem 11 tyden, on pocita o tyden driv, nevim proc :nevim: Ja mela ovlaci vzdy zu 12 den, takze si myslim, ze je to spravne podle te kalkulacky, ale on to pocita mladsi… :think: Luteralni fazi mam 14 dni, takze to presne je podle me by jsem rekal starsi o tyden ;)

• načítám...
26842
5.1.14 12:15

@Silvie86 neboj to zvladnes, ty cekas dvojcatka :?: :hug:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital