Kopie Srpňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2960
5.1.14 16:43

@heyday napodobne. Ve 20h jsem byla na Jipu rano v 10jsem uz sla po svejdh do sprchy. Malou jsem chtela okamzite u sebe. Podepisovala jsem room in.
Treti den jsem prosila ze chci domu, nebo at mi daji praci. :mrgreen: nepustili, tak jsem si tam delala masky na oblicej, na vlasy, depilaci - ze me meli srandu :mrgreen: ja myslela, ze se tam ukousu nudou 8) :roll: to byl des.

Po druhe to same. Akorat jsem ten kosmetickej salon vynechala a drbala v kancelari se sestrickama. :lol:
Manzel se smal. Nikdy me na pokoji nenasel. Ani malou :mrgreen:.

• načítám...
26842
5.1.14 16:46

@andatko No me se tam taky dost divily ja se malovala pri kontrakcich :mrgreen: Litala Sem pak po cisari zu druhy den a nejvic me zajimalo co se dje kolme me :D Chodila swem do jidelny s malou ve vozicku a porad Sem nekde smejdila :mrgreen:

• načítám...
2960
5.1.14 16:50

@pomenkova je jasny ze jsem chodila v predklonu, ty dve kabelky po kapsach (pytliky z drenu) ale na pokoji me nikdo neudrzel :mrgreen:

Ja si zas pamatuju, jak jsem furt pred terminem resila pedikuru. Jsem se bala ze budu mit na porodnim hrozny paty a sama jsem nebyla schopna. Co tyden jsem chodila na pedikuru. Pani se mi smala. Mela jsem udelany permanentni make up. Abych nebyla asi tak vyblita ci co. :mrgreen: kazdopadne pri porodu mi to bylo naprosto fuk, i kdybych mela na nohach kdo vi co :mrgreen:

• načítám...
26842
5.1.14 16:56

@andatko pri porodu jsem se nemalovala jen hodinu pred pri kontrakcich, pak zu mi bylo bolesti vse jedno..ale je fakt, ze jsem tam asi jako jedina mela vystavene tri parfemy, samou lahvicku olejicky do vody, ruzne zabaly na vlasy, tak si tam sestry cdoili cuchat :mrgreen: :mrgreen:
Mala tam mela svuj kufricek s oblecenim nad Tim uz vsechny kroutily hlavou, ale v dobrem :mrgreen:

• načítám...
26842
5.1.14 16:59

Jo a kdyzt jsme odchazeli mela Sem dva kufry, tri tasky-a malou sme zapomeli na pokoji v jejim ruzovem sedatku do auta :mrgreen: Tak rikali a co to ruzovy to si s sebou nevezmete, me omejvaly :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
2960
5.1.14 17:00

@pomenkova :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To umirám!!! :mrgreen:

• načítám...
2715
5.1.14 17:01

@pomenkova @andatko tesi me ze nejsem jedina kdo mel „stres“ z toho jak vypada pred, v prubehu a po porodu :mrgreen: :pankac:

• načítám...
2715
5.1.14 17:02
@pomenkova píše:
Jo a kdyzt jsme odchazeli mela Sem dva kufry, tri tasky-a malou sme zapomeli na pokoji v jejim ruzovem sedatku do auta :mrgreen: Tak rikali a co to ruzovy to si s sebou nevezmete, me omejvaly :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: se tu tlemim
  • načítám...
26842
5.1.14 17:04

@Tintinka jj vitej v klubu, ja nejdu nenamalovana ani vynest kos a to mame kontejner pred nasim barakema si 5 metru :mrgreen: Jsem hrozna-vite jakou dobu to trva se namalovat aby to vypadalo prirozene :mrgreen:

• načítám...
2960
5.1.14 17:06

Me pri kontolach vecer rika doktor: vy se nam tady snad i holite :roll:
Ja byla v soku. Mu rikam : proboha a kdo ne???
Vzdyt jsem tam byla 5dni!!!

• načítám...
26842
5.1.14 17:12

@andatko a ty chlupy tak rychle rostou vid :?: :mrgreen: :mrgreen:

Manzel si stezuje, ze se Sem tam musi oholit jen vlastne na puse :roll:.ja cele telo, ruce, pod pazdim vite kde vsude, to by me muselo houknout kdybych si to tak barala, jeden cas Sem zkousela vosk, ale nechci cekat na ty chloupky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
2137
5.1.14 17:27
@Tintinka píše: :mrgreen: :mrgreen: se tu tlemim

taky se tady tlemim

• načítám...
908
5.1.14 17:31

@heyday Já taky Nové Pavlovice a ulici máš kterou? :potlesk:

• načítám...
908
5.1.14 17:32

Tak to z vás holky umírám, já jdu i pošťákovi otevřít v pyžamu. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
Twitter
5.1.14 18:05

@lenula29 já si taky moc s tou novou doktorkou nepokecám a taky mi doporučuje femibion800 :mrgreen: teď v prvním trimestru ho jím, ale to pokračovací jíst taky nebudu a zvolím konopný olej s omega 3 a 6 nenas. mast. kyselinama + vitamíny chytré miminko, které stojí tuším 190kč na měsíc.
Mě se taky zdá ten pokračovací femibion nehorázně drahý a takové rýžování na těhotných se mi nelíbí.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+