Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Kleofasek ja Sem maluju od 14 nacti, driv to ale vypadalo dramticky cerne pod ocima a, znate to, ted je to spis umeni delat to tak, aby to nebylo poznat
Je to zvyk proste, kdekdo rika, nemaluj se, ani nemusis, ale to ja si pripadam pak jinak asi..jinak samozrejme taky mam cas-nekdy se nemalovat, ale to jsem vestsinou nemocna
![]()
Ahoj holky tak jsem zpátky z KO, mimčo má 10 týdnů a 3cm. Všechno je v pořádku a zrovna jsem byla i na odběrech.
Doktorka mě objednala na screening na 20.1. do nemocnice, tam je to zdarma. Trochu jsem doufala, že se potkáme s Kleofaskem, no ale jdu jindy. ![]()
@Silvie86 píše:
@Kleofasek Ahoj holky, chci se jen zeptat… Mám termín 9.8. 2014… Podle propočtů doktora bych teď měla být 9+0 tt… Má otázka zní Kolikátý ste týden… Moc děkuju za odpověď
Ahojky, jsem na tom stejně jako ty, dle dr. jsem dnes 9+1 a termín mám 9.8.2014. Dnes jdu na další kontrolu tak snad bude vše v pořádku a uslyším i srdíčko…
Ja holky ma nejkak 11 tyden-jdu az 13.1 na kontrolu a hned pak za tydren na ten creening.. @Almondea super-velika gratulace, ze je vse v poradku
![]()
Dneska poprve nemam zadne nevolnosti a asi je to tim, ze je venku tak nadherne-jak na Jare-uz aby bylo jaro, nebo minimalne snih a slunce ![]()
@TCHS
ahoj, dlouho jsem tě neviděla, neslyšela
Snad ti bud ebrzy líp a bude zase chutnat ![]()
@Almondea jdeš na screening ve stejný den jako já
tak to se asi potkáme
jdu totiž taky 20.1. viz. podpis
![]()
A máme tuším i stejný TP ![]()
@pomenkova
jj, já jsem se taky malovála brzy, tož frajérka
A až do těhu. Pak se mi nechtělo až jsem si na sebe zvykla ![]()
A jak jste se bavili o těch neoholených nohách v porodce, tak jsem byla taky jak zálesák, páč jsem tam byla 9 dní a nakonec jsem se tam oholit musela. Měla jsem pocit, že ostatní maminky na mě na obědě vždycky divně zírají ![]()
@andatko píše:
Ja mam vlastne ten femibion kvuli te listovce. To ostatni mam jako bonus. Uz minule jsem ho brala a je to jedine co mi nevadi.
Po listovcé je mi zle
Holky ten femibion je velice dobry uz proto, ze je jediny ktery stepi do tela postupne tu listovku, proto ho doporucuji doktori, ja ho beru uz Mesic pred snazenim a az do prvniho trimestu, pak je jiny od tretiho mesice opet..ANO JE DRAHY;ALE JEDINY CO STEPI;CETLA SEM ZE LISTOVKA NEMUSI VUBEC ZSTAT V TELE-TAK PROTO BERU FEMIBION-sorry opet mi skocila velika pismena
Jinak mam folio forte-to je neco jako v cr obyc listovka, nevim-to je levnejsi, ale nestepi
A jak to clovek pozna komu vydrzi v tele ze??
@pomenkova a my dvě máme zas stejně kontrolu
taky 13.1.
tak jen doufám, že jsem se na ten screening neobjednala předčasně ![]()
@TCHS takhle mi je asi od 4 tydne co vim, ze jsem tehotna, ze vseho blbe..jinak ja kdysi byvala taky hubena az moc a jedla Sem dost, mela Sem rychly Metabolismus, strasne,.co jsem snedla slo automaticky hned do misy
No kolem triceti se mi Metabolismus zpomalil a nikdo neveril, ze dokazu byt silna-celou dobu Sem mivala kolem 48 Kilo, na 169 cm-vychrtla-no a pak kolem 30 let bum na 60-34 bum 70-tak to zu Sem byla teda jak balon, pak se to jeste rozjelo, ale zacala jsem s jogou a ustalila to na 65 Kilo, ktere si ted drzim, staci, nejsem tlusta, nejsem hubena, ale v tehotenstvi nabru urcite tech 15 kilo
jde to rychle dolu ![]()
@pomenkova to je sice možné, já nepopírám, že femibion je velice dobrý. Ale jaksi skoro 6 stovek měsíčně za vitamíny, noo, je to prostě na nás moc peněz.
U malé jsem celou dobu brala mamavit a je zdravá jak řípa, a ani se nenarodila veliká. Doktor v CAr mi radil, vykašlat se na viatmíny a jíst víc zeleninu a ovoce. Já jím, ale ne vždy a asi né dost. Tak nějaké ty vitamínky brát budu, akorát mi stačí nějaké levnější.
Fakt?? No to je super!!!
Jdu na 9,30hod, musím napřed odvést dítko do školky a z Km to je aspoň 3/4 hodiny takhle ráno. Tak jsem si dala rezervu. Na kolik jdeš ty? Třeba bysme se fakt mohly potkat. (teda jestli bys chtěla)
![]()
@heyday píše:
Tak znovu a teď do správné diskuzeholky, nechcete už založit skupinu?
jako tuto uzavřít? Já jsem pro. Jednou už to jedna uživatelka uzavřela. Ale nejsem v ní. Tak proč neuzavřít tohle. Jestli to nevadí holkám, tak to uzavři ![]()
@Almondea já na 9:15 ![]()
budu tam s mužem, ale ráda tě poznám, pak ti budu držet fleka v porodnici ![]()
@Kleofasek jo ja mela puvodne 10.1,ale musim Jet narychlo s manzelem na stavbu jednu-takze se to posouva na pondeli jeste to tam musim zavolat, snad jsou ty tri dny o. k-…Toho 13.1 v pondeli jdu jeste na normalni k memu gyndari a ten me objedna za dasli tyden jak rikal na ten creening ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat