Kopie Srpňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7144
5.1.14 22:51
  • načítám...
26842
5.1.14 23:55

@Kleofasek ja Sem maluju od 14 nacti, driv to ale vypadalo dramticky cerne pod ocima a, znate to, ted je to spis umeni delat to tak, aby to nebylo poznat :mrgreen: :mrgreen: Je to zvyk proste, kdekdo rika, nemaluj se, ani nemusis, ale to ja si pripadam pak jinak asi..jinak samozrejme taky mam cas-nekdy se nemalovat, ale to jsem vestsinou nemocna ;) ;) :mrgreen:

• načítám...
26842
5.1.14 23:56

@TCHS vitam te, to je super :dance: :dance: :dance:

• načítám...
11444
6.1.14 09:07

Ahoj holky tak jsem zpátky z KO, mimčo má 10 týdnů a 3cm. Všechno je v pořádku a zrovna jsem byla i na odběrech. :dance: Doktorka mě objednala na screening na 20.1. do nemocnice, tam je to zdarma. Trochu jsem doufala, že se potkáme s Kleofaskem, no ale jdu jindy. :nevim:

• načítám...
74
6.1.14 09:57
@Silvie86 píše:
@Kleofasek Ahoj holky, chci se jen zeptat… Mám termín 9.8. 2014… Podle propočtů doktora bych teď měla být 9+0 tt… Má otázka zní Kolikátý ste týden… Moc děkuju za odpověď

Ahojky, jsem na tom stejně jako ty, dle dr. jsem dnes 9+1 a termín mám 9.8.2014. Dnes jdu na další kontrolu tak snad bude vše v pořádku a uslyším i srdíčko…

• načítám...
26842
6.1.14 11:58

Ja holky ma nejkak 11 tyden-jdu az 13.1 na kontrolu a hned pak za tydren na ten creening.. @Almondea super-velika gratulace, ze je vse v poradku :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:
Dneska poprve nemam zadne nevolnosti a asi je to tim, ze je venku tak nadherne-jak na Jare-uz aby bylo jaro, nebo minimalne snih a slunce :mrgreen:

• načítám...
Twitter
6.1.14 12:01

@TCHS :mavam: ahoj, dlouho jsem tě neviděla, neslyšela :hug: Snad ti bud ebrzy líp a bude zase chutnat :hug:
@Almondea jdeš na screening ve stejný den jako já :mrgreen: tak to se asi potkáme :mrgreen: jdu totiž taky 20.1. viz. podpis :pankac: :mrgreen:
A máme tuším i stejný TP :mrgreen:
@pomenkova :mavam: jj, já jsem se taky malovála brzy, tož frajérka :mrgreen: A až do těhu. Pak se mi nechtělo až jsem si na sebe zvykla :lol:
A jak jste se bavili o těch neoholených nohách v porodce, tak jsem byla taky jak zálesák, páč jsem tam byla 9 dní a nakonec jsem se tam oholit musela. Měla jsem pocit, že ostatní maminky na mě na obědě vždycky divně zírají :mrgreen:

• Upravit
26842
6.1.14 12:03
@andatko píše:
Ja mam vlastne ten femibion kvuli te listovce. To ostatni mam jako bonus. Uz minule jsem ho brala a je to jedine co mi nevadi.
Po listovcé je mi zle :roll:

Holky ten femibion je velice dobry uz proto, ze je jediny ktery stepi do tela postupne tu listovku, proto ho doporucuji doktori, ja ho beru uz Mesic pred snazenim a az do prvniho trimestu, pak je jiny od tretiho mesice opet..ANO JE DRAHY;ALE JEDINY CO STEPI;CETLA SEM ZE LISTOVKA NEMUSI VUBEC ZSTAT V TELE-TAK PROTO BERU FEMIBION-sorry opet mi skocila velika pismena :D Jinak mam folio forte-to je neco jako v cr obyc listovka, nevim-to je levnejsi, ale nestepi :think: A jak to clovek pozna komu vydrzi v tele ze??

• načítám...
Twitter
6.1.14 12:08

@pomenkova a my dvě máme zas stejně kontrolu :mrgreen: taky 13.1. :pankac: tak jen doufám, že jsem se na ten screening neobjednala předčasně :roll:

• Upravit
26842
6.1.14 12:10

@TCHS takhle mi je asi od 4 tydne co vim, ze jsem tehotna, ze vseho blbe..jinak ja kdysi byvala taky hubena az moc a jedla Sem dost, mela Sem rychly Metabolismus, strasne,.co jsem snedla slo automaticky hned do misy :mrgreen: No kolem triceti se mi Metabolismus zpomalil a nikdo neveril, ze dokazu byt silna-celou dobu Sem mivala kolem 48 Kilo, na 169 cm-vychrtla-no a pak kolem 30 let bum na 60-34 bum 70-tak to zu Sem byla teda jak balon, pak se to jeste rozjelo, ale zacala jsem s jogou a ustalila to na 65 Kilo, ktere si ted drzim, staci, nejsem tlusta, nejsem hubena, ale v tehotenstvi nabru urcite tech 15 kilo ;) ;) ;) :roll: jde to rychle dolu :mrgreen:

• načítám...
Twitter
6.1.14 12:10

@pomenkova to je sice možné, já nepopírám, že femibion je velice dobrý. Ale jaksi skoro 6 stovek měsíčně za vitamíny, noo, je to prostě na nás moc peněz.
U malé jsem celou dobu brala mamavit a je zdravá jak řípa, a ani se nenarodila veliká. Doktor v CAr mi radil, vykašlat se na viatmíny a jíst víc zeleninu a ovoce. Já jím, ale ne vždy a asi né dost. Tak nějaké ty vitamínky brát budu, akorát mi stačí nějaké levnější.

• Upravit
11444
6.1.14 12:11

@Kleofasek

Fakt?? No to je super!!! :dance: :potlesk: Jdu na 9,30hod, musím napřed odvést dítko do školky a z Km to je aspoň 3/4 hodiny takhle ráno. Tak jsem si dala rezervu. Na kolik jdeš ty? Třeba bysme se fakt mohly potkat. (teda jestli bys chtěla) :oops: :mavam:

• načítám...
Twitter
6.1.14 12:12
@heyday píše:
Tak znovu a teď do správné diskuze :D holky, nechcete už založit skupinu?

jako tuto uzavřít? Já jsem pro. Jednou už to jedna uživatelka uzavřela. Ale nejsem v ní. Tak proč neuzavřít tohle. Jestli to nevadí holkám, tak to uzavři :)

• Upravit
Twitter
6.1.14 12:13

@Almondea já na 9:15 :lol:
budu tam s mužem, ale ráda tě poznám, pak ti budu držet fleka v porodnici :D

• Upravit
26842
6.1.14 12:13

@Kleofasek jo ja mela puvodne 10.1,ale musim Jet narychlo s manzelem na stavbu jednu-takze se to posouva na pondeli jeste to tam musim zavolat, snad jsou ty tri dny o. k-…Toho 13.1 v pondeli jdu jeste na normalni k memu gyndari a ten me objedna za dasli tyden jak rikal na ten creening ;)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+