Kopie Srpňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2960
5.1.14 20:16
@Kleofasek píše:
@andatko krabičku pak dokoupíš :mrgreen: nebo třeba porodíš o týden dřív a budeš to mít akorát :mrgreen:
Já si koupím asi to chytré miminko nebo mamavit. Ale strašně blbě se polyká :roll:

No rodit budu urcite min o dva tydny driv, ale ani tak to nevychazi. :mrgreen: ale spise to budu jist obden.
V tom druhem trimestru uz to asi neni tak horke a hlavne ja miluji ovoce a zeleninu. Tu jim denne na kila. Tak snad to staci. Ted mi jde o tu listovku.

• načítám...
Twitter
5.1.14 20:19

@andatko ták to máš femibion spíš zbytečně, když jsi zelnino-ovocnomil :D to ti poví každý doktor :pankac: akorát do toho flákni 2× týdně rybu a bude to uplně echt :palec:
Já musím ještě vyšpekulovat, kde si koupit ten konopný olej :think: tam kde jsem ho kupovala při malé, to už není :think:

• Upravit
2960
5.1.14 20:29

@Kleofasek rybu mam jen jednou tydne :mrgreen: jinak maso nejim. Teda neee nejak moc. Ale v tehu vubec nejim maso. To me hned prejde chut. Zvlastni.

• načítám...
2137
5.1.14 20:40

@andatko toje asi pravda navsi kazdy kouka kdo s kym a jak :mrgreen:

• načítám...
1625
5.1.14 20:42

@andatko maso mě moc nejede, ale rybu pozřít nemůžu (strašně mě smrdí) :poblion:

• načítám...
9073
5.1.14 20:46

Ahoj holky!

Vy tedy jedete tempem i v nedeli. 8o :mrgreen:
Nestiham!

@pomenkova kombinovany prvotrimestalni screening (nebo tedy Ersttrimestertest) se i tady dela kolem toho 12.tt. ;) Velky UTZ ve 20.tt je podobny, ale to uz neberou krev.

• načítám...
3210
5.1.14 20:52
@Kačenna píše:
@heyday Tak to je mazec, já jsem z Borováku a pracuju v Bezovce ve školce.

to je blíž než coby kamenem :lol:
kolik ti je? a jak ti je? já pořád jen spím :D když si chce mládě se mnou hrát, tak musí za mnou do postele :oops: a koho máš za doktora?

• načítám...
908
5.1.14 20:56

@heyday je mi 33, je mi zatim dobře, ráno se musim hned najíst, jinak mám žaludek na vodě, ale to je vše a jsem hodně unavená, ale beru utrogestan, tak ten k tý únavě možná trochu nahrává. Doktorku mám Kochovou- místo Kárníka. A kdy máš tp?

• načítám...
3210
5.1.14 21:14

@Kačenna také se ráno musím hned donutit k jídlu. když jím v krátkých intervalech, tak jsem bez nevolností. Kochovou neznám. Napadlo mě, jestli nemáš Blumlovou, co je u dopravního hřiště, slyšela jsem na ni samou chválu. Já mám Vrkoče, je fajn, ale čekám tam vždy tak hodinu a půl, což se moc nedá.

TP mi doktor ještě nepočítal. On vůbec s tím těhotenstvím jakoby počítá až po dokončení prvního trimestru. Je to velký optimista :mrgreen: Ale dle poslední menstruace mi to vychází na 23.8. Ty máš TP už začátkem srpna, viď?

Tady všichni jedete ve Femibionu? 8o

• načítám...
2715
5.1.14 21:17

@heyday ja mam jen listovku :)

• načítám...
7144
5.1.14 21:23

Ahoj holky! Tak mě je dnes zas celý den zle. Už skoro vůbec nejim. Manžel si už dělá o nás starosti, ale já nemůžu do sebe skoro nic dostat, bolí mě žaludek a je mi na zvracení. Jestli se to do středy nezlepší budu muset to říct dr. doufám, že mě nepošle na kliniku.

• načítám...
7144
5.1.14 21:28

Já mám taky jen listovku dr. říkala, že ty ostatní vitamíny jsou zbytečné. Jo a v té listovce je ještě jód, toť vše. U malého jsem to taky tak měla a byl a je zdraví jako řípa.

• načítám...
3210
5.1.14 21:30
@Tintinka píše:
@heyday ja mam jen listovku :)

jsem ráda, že nejsem sama :)

• načítám...
2715
5.1.14 21:30

@TCHS me je taky porad a neustale na zvraceni. Sem tam i :poblion:
ale ja sw snazim do sebe cpat jidlo. Malinke porce…muzu treba sucharu, jablka, pomerance, banany, detske presnidavky, sem tam nejake normalni jidlo nebo polevka ale jidlo spis jednodruhove a bez koreni…obcas me u jidla natahuje ale ja to prodycham a jim dal. Protoze vim jestli do sebe to nenasoukam tak to nepreziji

• načítám...
3210
5.1.14 21:32

Tak znovu a teď do správné diskuze :D holky, nechcete už založit skupinu?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+