Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Kleofasek píše:
@andatko krabičku pak dokoupíšnebo třeba porodíš o týden dřív a budeš to mít akorát
Já si koupím asi to chytré miminko nebo mamavit. Ale strašně blbě se polyká
No rodit budu urcite min o dva tydny driv, ale ani tak to nevychazi.
ale spise to budu jist obden.
V tom druhem trimestru uz to asi neni tak horke a hlavne ja miluji ovoce a zeleninu. Tu jim denne na kila. Tak snad to staci. Ted mi jde o tu listovku.
@andatko ták to máš femibion spíš zbytečně, když jsi zelnino-ovocnomil
to ti poví každý doktor
akorát do toho flákni 2× týdně rybu a bude to uplně echt ![]()
Já musím ještě vyšpekulovat, kde si koupit ten konopný olej
tam kde jsem ho kupovala při malé, to už není ![]()
@Kleofasek rybu mam jen jednou tydne
jinak maso nejim. Teda neee nejak moc. Ale v tehu vubec nejim maso. To me hned prejde chut. Zvlastni.
@andatko maso mě moc nejede, ale rybu pozřít nemůžu (strašně mě smrdí) ![]()
Ahoj holky!
Vy tedy jedete tempem i v nedeli.
![]()
Nestiham!
@pomenkova kombinovany prvotrimestalni screening (nebo tedy Ersttrimestertest) se i tady dela kolem toho 12.tt.
Velky UTZ ve 20.tt je podobny, ale to uz neberou krev.
@heyday je mi 33, je mi zatim dobře, ráno se musim hned najíst, jinak mám žaludek na vodě, ale to je vše a jsem hodně unavená, ale beru utrogestan, tak ten k tý únavě možná trochu nahrává. Doktorku mám Kochovou- místo Kárníka. A kdy máš tp?
@Kačenna také se ráno musím hned donutit k jídlu. když jím v krátkých intervalech, tak jsem bez nevolností. Kochovou neznám. Napadlo mě, jestli nemáš Blumlovou, co je u dopravního hřiště, slyšela jsem na ni samou chválu. Já mám Vrkoče, je fajn, ale čekám tam vždy tak hodinu a půl, což se moc nedá.
TP mi doktor ještě nepočítal. On vůbec s tím těhotenstvím jakoby počítá až po dokončení prvního trimestru. Je to velký optimista
Ale dle poslední menstruace mi to vychází na 23.8. Ty máš TP už začátkem srpna, viď?
Tady všichni jedete ve Femibionu? ![]()
Ahoj holky! Tak mě je dnes zas celý den zle. Už skoro vůbec nejim. Manžel si už dělá o nás starosti, ale já nemůžu do sebe skoro nic dostat, bolí mě žaludek a je mi na zvracení. Jestli se to do středy nezlepší budu muset to říct dr. doufám, že mě nepošle na kliniku.
Já mám taky jen listovku dr. říkala, že ty ostatní vitamíny jsou zbytečné. Jo a v té listovce je ještě jód, toť vše. U malého jsem to taky tak měla a byl a je zdraví jako řípa.
@TCHS me je taky porad a neustale na zvraceni. Sem tam i ![]()
ale ja sw snazim do sebe cpat jidlo. Malinke porce…muzu treba sucharu, jablka, pomerance, banany, detske presnidavky, sem tam nejake normalni jidlo nebo polevka ale jidlo spis jednodruhove a bez koreni…obcas me u jidla natahuje ale ja to prodycham a jim dal. Protoze vim jestli do sebe to nenasoukam tak to nepreziji
Tak znovu a teď do správné diskuze
holky, nechcete už založit skupinu?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat